2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Doğuranlar yazamıyor bebişlerden sanırım .. bizim ne zaman gelecek acaba bekle bekle sabırsızlanıyorummm artık
Valla hamileliğin son günleri çok çok zor.beklemekte çok can sıkıcı ben ilk hamileliğimde 40 ı tamamlamıştım.sende en fazla 1 hafta içinde yaparsın doğumu inşallahama lohusalıkta hem uykusuzluk hem yorgunluk fena.şimdiden enerji depola çok yorma kendini ve eski hayatının son anlarının tadını çıkar:)

Aynaya bakmak istemiyorum zaten.uykusuzluktan ve yorgunluktan gözlerimin altı hem torbalandı hem morardı.

Kızlar valla sezaryen yaptım ben. Ne sancım ne açılmam vardı her iki doğumumdada.ilkinde 40 haftayı tamamlamıştım bile.o yüzden bu tarz sorulara cevap yazamıyorum hiç.burdaki yazanların çoğuda sezaryen yaptı.inşallah sizlere normal doğum kosmet olur.

Canım nasılsın yazamadim annemler geldi antalyadan .bugün oğlumu yikadik cümbür cemaat .sarılığı ölçülecek kadar değil dedi doktor bol bol emzir dedi şimdi kucsğimda uyanmasını bekliyorum. Bi fırsat bulabilsem arayacağim seni hayatımıza nekar anlam yüklendi Rabbime her gün şükrediyorum. Siz nasılsınız bebişin nasıl canım .

Aynen bu gece oğlumu yanıma koyup yatmışım hiç haberim yok Allah korumuş resmen bebeği daha doğmayanlar bol bol uyuyun dinlenin valla
Dikkat et Allah korusun bende bazen ayakta sanki uyuyorum. Misafir gelmese gündüz Bebek uyurken 20 dk bile olsa uymaya çalışıyorum.
doğduğunda o günlük bir günlük olması için 24 saati doldurması Laz'ım. Bebeişleri bir yaşında diyemiyoruz mesela 12 dolması lazım.
simarik83 bende o program var çok güzel herkese tavsiye ederim.
Doğum bekleyen arkadaşlar bende 41 haftaya kadar normal bekledim ne sancım ne açılmam vardı mecbur sezeryan oldum

Bizde doğdukkkk minnoş normal dogumla geldi dünyaya 3 4 cm aciklikta epidural vurulduk vee fazla gecmedi acilmam tamamlandi ve dogdukki
Maşallah ya, ağrı sızı var mıydı 3-4 cm açıklığı hissetmiş miydiniz evde? Acaba bi umut ağrısız açılmam var mıdır diye düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…