2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Iyi gunler kizlar bende gecen pazartesi gunu kontrole gittigimde 3 4 cm aciklik oldugunu ogrendim o arada aebe dogum icin bi islem uyguladi ve saat 2.30 dan sonra baslayan hafif sancilarla sabaha karsi 4.45 de oglumu kucagima aldim 4.70 gram dogdu ikinci dogumlarin kolay oldugunu soylerler ama bn ilk dogumumda ne aciz cekmisim nede zor dogurmusum oglusum beni dogum esnasida cok zorladi ama sukur saglikla yanimda uyuyo.

Gözün aydın canım

Maşallah cpk sevindim hayırlı uzun ömürler nasip etsin size bebeğinizle rabbim

Hayırlı olsun canım benim darısı bizlerin başına, seninki bu sefer kilosundan zorlamıs olabilir çünkü maşallah kilosu yerindeymis rabbim tez zamanda sana ayaklanmayi, bebisinı de bol bol sut ile uzun sağlıklı hayırlı bir hayat nasip etsin.

Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin maşallah kilosuna bencede o seni zorlamış olmasın

iyiyiz şükür canım daha bebisin göbeği düşmedi 12 gün oldu ya. dün de benim annenler gelmişti bebeği banyo yaptırdık göbeği beklemeyelim dediler ne zaman düşecek bilmem . yara olmasın sonrasında diye gobis e zeytinyağı da damlattık . benim dikiş ağrılarım hâlâ var azaldı yine ki. bebegin bezini toplasan iki defa anca degistirdim o zaman dikislerim cok ağrıyor. yarin kv gelecek bizimkiler gittiler bugün. bakalim inşallah iyi olurum en yakin zamanda.

Aynısını bizde yaşadık canım çok emiyordu ama kilo almayı bırak kıyamam 400 gram vermiş kuzum hemen mamaya başlattı doktor çok şükür Şimdi verdiklerini aldı 2 saatte bir 30cc verdik ama şimdi sütüm kesildi hiç gelmiyor nerdeyse çok üzülüyorum humana çayı lactabol solgar malt vitamin hepsinş kullanıyorum ama yok gelmiyor

Kilo aldimi peki canim biz senle ayni gün doğum yaptık değil mi bizde 2saatte 30cc vermeye çalışıyoruz uyurken ne emmeyi nede mamayı kabul ediyor zorlayınca kusuyor uyandırmakta mesele uğraştırıyor baya.. benim doktor süt için galactago damla verdi günde 3defa suya 15er damla damlatıp içiyorum faydası var sanki birde rezene çayı içiyorum kendim demliyorum 2bardak günde 3lt su içiyorum sütüm iyi şuanlıkta kilo almıyor oğlan

Kizlar benim takvimim yarin bitiyor. Doktor bir hafta daha bekleye biliriz dedi. Sonra suni sanci vericek. Ne yapsam cok kararsiz kaldim

Canım çok üzüldüm sütünün gelmemesine nispet yapmak gibi olmasın ama benim sorunumda çok süt geliyor bebek mememi bitiremiyor ilk sütü alsada en sağlıklı son sütü alamıyor.ben çok düzgün besleniyorum yememe dikkat ediyorum özellikle güzel bir marul salatası rezene çayı süte baya etki ediyor ama ne kadar dikkat etsende uyku ve dinlenme olmazsa süt azalıyor ayrıca sağmayı hiç denedin mi yada bebeğini gögsünde uzun süre tutmayı bebek emdikçe yada oralarda durdukça süt artıyor kıymalı yiyecekler şehriye çorbası bunlar süte katkı yaptı bende inşallah sende dene belki bunlardan biri işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…