- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #38.241
Günaydın benim kullandığım resmini yüklüyorum çok güzel bilgiler var içindeGünaydın kızlar nasılsınız bakalım gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah @tatli_belam hangi programı kullanıyorsunuz kızlarsimarik83
Doğru programı indirmişim sağolun kızlarEki Görüntüle 1985774
Günaydın benim kullandığım resmini yüklüyorum çok güzel bilgiler var içinde
Aa nednen farklı tarihlerin var senin?
Benimkide bu :))Eki Görüntüle 1985774
Günaydın benim kullandığım resmini yüklüyorum çok güzel bilgiler var içinde
Ben de bu uygulamayı kullanıyorum
Benimkide bu :))
Eee ortak foruma üyeyiz kalplerimiz bir
Gözün aydın canımIyi gunler kizlar bende gecen pazartesi gunu kontrole gittigimde 3 4 cm aciklik oldugunu ogrendim o arada aebe dogum icin bi islem uyguladi ve saat 2.30 dan sonra baslayan hafif sancilarla sabaha karsi 4.45 de oglumu kucagima aldim 4.70 gram dogdu ikinci dogumlarin kolay oldugunu soylerler ama bn ilk dogumumda ne aciz cekmisim nede zor dogurmusum oglusum beni dogum esnasida cok zorladi ama sukur saglikla yanimda uyuyo.
Maşallah cpk sevindim hayırlı uzun ömürler nasip etsin size bebeğinizle rabbimIyi gunler kizlar bende gecen pazartesi gunu kontrole gittigimde 3 4 cm aciklik oldugunu ogrendim o arada aebe dogum icin bi islem uyguladi ve saat 2.30 dan sonra baslayan hafif sancilarla sabaha karsi 4.45 de oglumu kucagima aldim 4.70 gram dogdu ikinci dogumlarin kolay oldugunu soylerler ama bn ilk dogumumda ne aciz cekmisim nede zor dogurmusum oglusum beni dogum esnasida cok zorladi ama sukur saglikla yanimda uyuyo.
Iyi gunler kizlar bende gecen pazartesi gunu kontrole gittigimde 3 4 cm aciklik oldugunu ogrendim o arada aebe dogum icin bi islem uyguladi ve saat 2.30 dan sonra baslayan hafif sancilarla sabaha karsi 4.45 de oglumu kucagima aldim 4.70 gram dogdu ikinci dogumlarin kolay oldugunu soylerler ama bn ilk dogumumda ne aciz cekmisim nede zor dogurmusum oglusum beni dogum esnasida cok zorladi ama sukur saglikla yanimda uyuyo.
Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin maşallah kilosuna bencede o seni zorlamış olmasınIyi gunler kizlar bende gecen pazartesi gunu kontrole gittigimde 3 4 cm aciklik oldugunu ogrendim o arada aebe dogum icin bi islem uyguladi ve saat 2.30 dan sonra baslayan hafif sancilarla sabaha karsi 4.45 de oglumu kucagima aldim 4.70 gram dogdu ikinci dogumlarin kolay oldugunu soylerler ama bn ilk dogumumda ne aciz cekmisim nede zor dogurmusum oglusum beni dogum esnasida cok zorladi ama sukur saglikla yanimda uyuyo.
iyiyiz şükür canım daha bebisin göbeği düşmedi 12 gün oldu ya. dün de benim annenler gelmişti bebeği banyo yaptırdık göbeği beklemeyelim dediler ne zaman düşecek bilmem . yara olmasın sonrasında diye gobis e zeytinyağı da damlattık . benim dikiş ağrılarım hâlâ var azaldı yine ki. bebegin bezini toplasan iki defa anca degistirdim o zaman dikislerim cok ağrıyor. yarin kv gelecek bizimkiler gittiler bugün. bakalim inşallah iyi olurum en yakin zamanda.Canım nasılsın yazamadim annemler geldi antalyadan .bugün oğlumu yikadik cümbür cemaat .sarılığı ölçülecek kadar değil dedi doktor bol bol emzir dedi şimdi kucsğimda uyanmasını bekliyorum. Bi fırsat bulabilsem arayacağim seni hayatımıza nekar anlam yüklendi Rabbime her gün şükrediyorum. Siz nasılsınız bebişin nasıl canım .
Kızlar merhaab bugün 15günlük olduk bizde çarşamba kontrolümüz vardı hiç kilo almamış aksine kilo kaybetmiş oğlum 3515 doğmuştu 3200 e düşmüşgeçen hafta cuma mamaya başladık emiyorda ama kilo almıyor pazar gene götürücez doktora kilo almaya başlaması gerekiyor artık böyle birşey yaşayan varmı öneriniz varmı
Kilo aldimi peki canim biz senle ayni gün doğum yaptık değil mi bizde 2saatte 30cc vermeye çalışıyoruz uyurken ne emmeyi nede mamayı kabul ediyor zorlayınca kusuyor uyandırmakta mesele uğraştırıyor baya.. benim doktor süt için galactago damla verdi günde 3defa suya 15er damla damlatıp içiyorum faydası var sanki birde rezene çayı içiyorum kendim demliyorum 2bardak günde 3lt su içiyorum sütüm iyi şuanlıkta kilo almıyor oğlanAynısını bizde yaşadık canım çok emiyordu ama kilo almayı bırak kıyamam 400 gram vermiş kuzum hemen mamaya başlattı doktor çok şükür Şimdi verdiklerini aldı 2 saatte bir 30cc verdik ama şimdi sütüm kesildi hiç gelmiyor nerdeyse çok üzülüyorum humana çayı lactabol solgar malt vitamin hepsinş kullanıyorum ama yok gelmiyor
Kizlar benim takvimim yarin bitiyor. Doktor bir hafta daha bekleye biliriz dedi. Sonra suni sanci vericek. Ne yapsam cok kararsiz kaldim
Ben ertesi gün banyo yaptırdım şimdi gün aşırı yaptırıyorum :)Banyosunu hemen yaptırdınmı peki bizimkide düştüde birkaç gün bekleyim diyorum
Canım çok üzüldüm sütünün gelmemesine nispet yapmak gibi olmasın ama benim sorunumda çok süt geliyor bebek mememi bitiremiyor ilk sütü alsada en sağlıklı son sütü alamıyor.ben çok düzgün besleniyorum yememe dikkat ediyorum özellikle güzel bir marul salatası rezene çayı süte baya etki ediyor ama ne kadar dikkat etsende uyku ve dinlenme olmazsa süt azalıyor ayrıca sağmayı hiç denedin mi yada bebeğini gögsünde uzun süre tutmayı bebek emdikçe yada oralarda durdukça süt artıyor kıymalı yiyecekler şehriye çorbası bunlar süte katkı yaptı bende inşallah sende dene belki bunlardan biri işine yararAynısını bizde yaşadık canım çok emiyordu ama kilo almayı bırak kıyamam 400 gram vermiş kuzum hemen mamaya başlattı doktor çok şükür Şimdi verdiklerini aldı 2 saatte bir 30cc verdik ama şimdi sütüm kesildi hiç gelmiyor nerdeyse çok üzülüyorum humana çayı lactabol solgar malt vitamin hepsinş kullanıyorum ama yok gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?