2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
3 kisi kaldik galiba dogurmayann. bari bugun sanci aniden gelsede dogursakkk yeterrrrrr diye ciglik atasim varrr
Ay maşallah benimki erken doğmak zorunda kaldı ve minicikti çok üzülmüştüm senşnde aksine içerde geçirecek zamanı varmış inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)

Kizlar benim takvimim yarin bitiyor. Doktor bir hafta daha bekleye biliriz dedi. Sonra suni sanci vericek. Ne yapsam cok kararsiz kaldim
Kakasını yapma tehlikesine karşı bence suni sancı ile doğum mantıklı ama bir bakmışsın gelmiş bebeklerin işi belli olmuyor :)

3 kisi kaldik galiba dogurmayann. bari bugun sanci aniden gelsede dogursakkk yeterrrrrr diye ciglik atasim varrr
Aynı çığlık isteği bende de var akşamdan beri bel ara ara karın ve kasık ağrım var karnım sürekli sertleşiyo. Ama yine hastaneye gidince bişeyim kalmaz diye korkuma gitmiyorum artcaksa evde artsın diye

Aynı çığlık isteği bende de var akşamdan beri bel ara ara karın ve kasık ağrım var karnım sürekli sertleşiyo. Ama yine hastaneye gidince bişeyim kalmaz diye korkuma gitmiyorum artcaksa evde artsın diye
Benim de gece bel dkda bir karnım sertleşti ve bebek idrr keseme baskı yaptığı için 10 dkda bir wcye girtim. Belime de ağrı girdi ama bunların hepsi 1 saat sürdü ve geçti.. acaba ne zaman gelecekler? Ben dün gelecek sandım bunları yaşarken

aynen belim kv esimi heyecanlandirmak istemiyorum susup bekliyom. sabaha karsi sarimsi akintim oldu niyeki acep

C Cupcake89 papatyaozu dun gece hepimiz ayni seyi yasamisizzz resmenn benim halen karnim devam ediyorda ne bilim sıkıldım belirti aramaktan donduk en basa acaba hamilemiyim donemine :)

allah anali babali buyutsun canim hayitli olsun. darisi C Cupcake89 basimiza artik
Amin canim sağol
Maşallah ya, ağrı sızı var mıydı 3-4 cm açıklığı hissetmiş miydiniz evde? Acaba bi umut ağrısız açılmam var mıdır diye düşünüyorum:)
Benim günüm dolmustu 40+0 da gittik aciklik hic yoktu rahim agzi tam olarak kalındı 9 saatte %20 incelme 1cm acilma olmustu suyumu patlattilar 3 saat sancidan sonra 4cm epidural oldum 1saat sonrada dogurdum
Maşallah Allah analı babalı büyütsün hoşgeldin aramıza
Amin canim sagol

Gözün aydın canım

Maşallah cpk sevindim hayırlı uzun ömürler nasip etsin size bebeğinizle rabbim

Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin maşallah kilosuna bencede o seni zorlamış olmasın

Cok saolun kizlar darisi bekleyenlerin basina. Evet kilosu cok zorladi bi bnim yatinca sancim kesiloyodu buda acilmami durdu oo yuzden hic dinlenmeden surekli ayakta sanci cektim ayaklarimin agrisi falan cok zorladi bni 13 14 saat cok zor gecti

Kızlar sabahtan beri karnım ağrıyor oturup kalkarken sanki gaz sancısı gibi dikiş yerlerim acıyor iki bardak rezeneiçtim evde peteklerde yanıyor öyle soğuk alabileceğim yerde yokönerisi olan var mı

Of normal Doğum yapanlar hemeroid oldunuz mu doktora giden var mı
normal dogumdan 1 sene sonra hortlamisti ben de.gitmek zorunda kaldim .sonmus hemoroid dedi.ameliyatla alinmasi lazim dedi.sonragecti.5 sene gecti gebelikte yine rahatsizlik verdi.normal dogum yapmadim.

iyi akşamlar kızlar bizim kontrolümüz perşembe günü belki bizimle aynı durumda olan vardır diye sormak istedim bebeğim gece veya uykuluyken emiyor ağlamadan sonra yorulup uyukluyor uyanıkken emdiğinde çok istekli emmek istiyor ama ağlıyor kıpkırmızı oluyor acaba gaz sancısı mı yoksa sütüm mü az geliyor ondan mı ememediği için aç kalıyo mama verince anca uyuyo

gazi olunca kizariyor bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…