2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Geçmiş olsun canım.bu çift bez bağlama olayını duymuştum.düzelir inşallah.dediğin gibi erken doğum olduğu içindir.
Sagol canim benim insallah.
Benimde bebise gücüm yetiyorda büyük kizla birlesince yoruyor insani cunku surekli kafamin yaninda bir ses konusup duruyor anne sunu istiyorum bu boyle mi sunu yapmistik ya sunu yapalim mi.....:) kafamda deli sorular artik bi saatten sonra duymamazliktan geliyorum:) rabbim saglik guzel gunler gostersin gelip gecici dogru.pilim bittigi anda eşime sitem ediyorum biraz o ilgileniyor yoksa sabrı da cok tuketmemek lazim dimi ama:)

Hayatta herşey gelip geçiyor canım yaaa Allah can sağlığı versin yeter ki pozitif enerjim bol bol gelsin sana çok bunaldığında ya sabır geçecek bu günler de motive et kendini ben öyle yapıyorum
Doğru diyorsun canım.
Benim kız zaten inatçı zor bir çocuktu.şimdi hepten fena oldu.kardeşi doğduktan sonra çiş tutma huyu geliştirdi.tuvalete sokamıyoruz soksak altım ıslak kaldı diye selpakla silmekten bir hal oluyor.sonunda idrar yolu enfeksiyonu oldu.demirde acayip düşük çıktı.ilaçları nasıl içiricem onu düşünüyorum şimdide.bebekle uğraşmak yormuyor beni ablamız yetiyor valla.neyse geçecek bu günler inşallah.büyüyüp bana hizmet ettikleri günleride görücem inşallah:)))

Kızımın burun deliklerine bakınca (iç kısmına)çok küçük geldi bana sanki içerde et varmış şişmişte delikleri daraltmış gibi.acaba o mu sürekli tıkıyor burnunu.sizinkiler nasıl?

Amannnnninnnn şu cimcimeye bak :) ayy benimki arada gidip geliyo kafa:) bi bakiyorum tamam annecimler bi bakiyorum hep bana kiziyorsunuz banane yemicem giymicem...kendisi giyebiliyor yiyebiliyor sonra bi bakiyorum sen yedir sen giydir.bebege bisey yaptigi yok da benim suyumu cikariyor.babaya eskiden yaptirtirdi simdi annem yapsin annem yedircek giydircek vs. Dedigin dogru buyusunler sana ne guzel arkadas olucklar insallah:)

Aynı kafa bu çocukların hepsi demekki.ne zaman emzirdiğimi görse ya su ister ya başka bişey.şişeyle su koydum salona.al kızım iç şimdi kardeşini emziriyorum diyorum.bardakla istiyorum diyor:)en çok beni seviyorsun öyle söyle anne diyor.ikinizide seviyorum bebeğim diyorum ama önce ben vardım karnında diyor:)hiç benimle oyun oynamıyorsun hep kardeşimi seviyorsun diyor.her şeye ama herşeye ağlıyor.bana babasına vurma huyuda çıktı.böyle devam ederse pedagog yolu gözüktü bize

Ben hala dogurmadım 3gunum kaldı ınsallah hayırlısıyla bı gelseydı kolayca bu ikinci ama çok korkuyorum gununude gecer bısey olur dıye Mayısa kalmasam bari

Kızımın burun deliklerine bakınca (iç kısmına)çok küçük geldi bana sanki içerde et varmış şişmişte delikleri daraltmış gibi.acaba o mu sürekli tıkıyor burnunu.sizinkiler nasıl?
Benim oğluşunda öyle yanlardan et çıkmış gibi. Normaldir heralde. Ben otribebeyle rahatlatıyorum tıkandığında. Bugün yine tıkanmıştı açtık burnunu. Çok ağlıyor ama iş bitince anında susuyor :))

O normal benim cadı da öyle bakıyor :) çok tatlı oluyor öyle yapınca :)
Ay dimi çok komik oluyolar :))

İyi akşamlar kızlar sizde Bebeğe tuZlu su yapıp koltuklarına felan su sürme felan varmı banyo yapınca

Kızlar canım çok sıkkın Bugün sağlık ocağından aradılar topuk kanında kistik fibrozis değeri yüksek çıkmış bir daha topuk kani verdik sonuçlar bir hafta sonra gelecekmiş ne olur dua edin oğlum hasta olmaz salla sonuçlar temiz çıkar

Bu gün öğleden beri kızım hiç uyumadı. Hala daha uyutmaya çalışıyorum. Hep bir kuş uykusu hiç derin uykuya dalamadı

Selam kızlar. Benim cimcime geceleri ihlayip duruyor yavrum. Gaz sancisi sanırım. Bende bugün çay kaşığı ile rezene verdim azcık. Rahatladı ve kaç gündür ilk defa öğlen uykusunu yarım saati geçti. 13 günlüğüz. Kullanan var mı rezene çayını. Valla onun rahat etmesi için verdim ama içim De rahat değil bi yandan

Kızlar Acil Yardım sütüm bugün kızıma yetmiyor mama verdim iki kez ne tavsiye edersiniz rezene humana malt hepsini içtim dere otu yedim neden böyle oldu anlamadım

Rezeneyi sen iç canım bebişe sütünden geçer

Ben erken düşünüyorum hatta 5. gün kontrole gittiğimde doktorla bunu konuşucam bakalım ne dicek

Bizim çocuk doktoru 5-6 aylık dönemde lsun öyle yaptırın dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum. Ürologla görüşcem haftaya

Kızlar Acil Yardım sütüm bugün kızıma yetmiyor mama verdim iki kez ne tavsiye edersiniz rezene humana malt hepsini içtim dere otu yedim neden böyle oldu anlamadım

Aaaaa niye öyle oldu acaba ya. Pompan varsa sağsana biraz.

Bizim çocuk doktoru 5-6 aylık dönemde lsun öyle yaptırın dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum. Ürologla görüşcem haftaya

Aaaaa niye öyle oldu acaba ya. Pompan varsa sağsana biraz.
Anlamadım yaaa canımı sıkacak moral bozacak bişeyde yaşamadım mama vermiyorsun üç gündür bugün yine verdim mecburen sağmayı denicem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…