2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Bana da birşey demedi doktor gözle ilgili 40ınız çıkınca gelin kalça ultrasonuna bakcaz dedi belki o zaman gittiğimizde gözle ilgili birşey söyler

Bizimkide 5 günlükken düştü ama kafama takıldı iyimi kötümü aceba erken düşmesi

Günaydinnnn ayyy bugun ogluş neydi böyle anlamadim.ıkına iķina bir hal oldu.diyorum acaba hasta mi ama koynuma aliyorum oyle kesintisiz misil misil uyuyor.yat kalk yat kalk....40miz cikti şükür bakalim huyu degiscek mi:/
Biz göz muaynesini premature diye dogumdan 1hafta sonra yaptirdik önce 3 kere damla damlatiyorlar gözbebegi buyusun diye sonra icerde bi aletle bakiyorlar ben girmedim agliyor diye duymustum esim durdu.2 dk surmuyo muayne.kalcayi da 1 ay. Doldugunda baktilar.kalca gelisim geriligi var dedi cift bez kullaniyoruz.3 aya kadar kendini toplamasi gerekiyor genelde de topluyor aslinda biraz erken bakiliyor hele ki benimki 36 haftalik dogdu.önlem amacli takiyoruz biz bakalim.size de tavsiye ederim arkadaslar bebegin altini alirken bacaklarindan tutup kaldirmayin belinden bir elinizle kaldirin yada yanina döndürüp temizleyin.kundak yapmayin bacaklarinin arasi acik olmali kucakta tutarken de bacaklari birlestirmeyin.
Insallah sorunsuz atlatirsiniz:)

4753 hadi gözün aydın sende nisan annesi oldun az daha Mayıs'a kalacaktın Allah ikinizede sağlık sıhhat versin

Benim kızında burnu tıkalı geçmedi bir türlü domtora götürdüm muane etti sorun yok dedi aklıma takılıyordu normalmiş demek büyüdü zamanda ne zaman büyüdü dersin :)
Valla ilk kızım 3 yaşındayken baya rahatlamıştım.odasını ayırdık çiş olayı hallolmuştu.kreşe başladı falan derken herşey yoluna girdi.şimdilik üç yaş değilde 3 ayı görelim önce:)gaz olayı azalır.etrafa ilgisi artar oyun halısında falan oyalanır hale gelir bizde az soluklanırız.

Ben çok rahatım galiba yada ilk bebiş başıma gelenlerden habersizim :) bir daha bu zamanları olmayacak tadını çıkar diyorum kendi kendime hepsi gelip geçecek aniden büyüyecekler gibi geliyor

Bana da birşey demedi doktor gözle ilgili 40ınız çıkınca gelin kalça ultrasonuna bakcaz dedi belki o zaman gittiğimizde gözle ilgili birşey söyler
İnternetten araştırdım ilk üç ay bazı yerlerde ilk altı ayda yaptırılmalı yazıyor söylemezlersede sen sor bakalım.

Ben çok rahatım galiba yada ilk bebiş başıma gelenlerden habersizim :) bir daha bu zamanları olmayacak tadını çıkar diyorum kendi kendime hepsi gelip geçecek aniden büyüyecekler gibi geliyor
Uslu bir bebeğin var demekki.kolik falan olsa etini kıstırmış gibi ağlasa falan panik olursun çaresiz kalınca.birde bir çocuk hiç çocukmuş:)ben kafayı yiyorum iki çocukla ve biran önce geçsin bu günler diyorum küçükten daha çok büyük yüzünden.

Şükür kolik değil pek usluda değil sanırım iki tane olunca bunaltmış seni gelir geçer herşey şu dünyada bir ölüme çare yok

Geçmiş olsun canım.bu çift bez bağlama olayını duymuştum.düzelir inşallah.dediğin gibi erken doğum olduğu içindir.

ay maşallah şu pozitif enerjinden az da bana yolla ne olur.çok yorgunum.enerjim sıfır.
Hayatta herşey gelip geçiyor canım yaaa Allah can sağlığı versin yeter ki pozitif enerjim bol bol gelsin sana çok bunaldığında ya sabır geçecek bu günler de motive et kendini ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…