2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Anlamadım yaaa canımı sıkacak moral bozacak bişeyde yaşamadım mama vermiyorsun üç gündür bugün yine verdim mecburen sağmayı denicem şimdi
Emzirdikten 15 dk sonra sağ 1-2 gün boyunca. Böyle yapınca beyne daha fazla süte ihtiyaç var sinyali gidiyormuş süt artıyormuş. Bende yarın başlicam bugün öğrendim bu bilgiyi

Emzirdikten 15 dk sonra sağ 1-2 gün boyunca. Böyle yapınca beyne daha fazla süte ihtiyaç var sinyali gidiyormuş süt artıyormuş. Bende yarın başlicam bugün öğrendim bu bilgiyi
. Ben her gün düzenli sagıyorum şimdi sağdım iki gögsümü tam boşaltmadım elli cc süt çıktı bu cadı neden doymadı ki azmı elli cc acaba

. Ben her gün düzenli sagıyorum şimdi sağdım iki gögsümü tam boşaltmadım elli cc süt çıktı bu cadı neden doymadı ki azmı elli cc acaba
Pompayla 50 çıkıyorsa kızın emdiği daha fazladır ve yetiyordur bence. Ağladıpında memeyi dayasaydın mama yerine

Göbeğim eski haline gelemedi benek görmeye gelenlerin ay çıkmamış gibi espirisi ne de komik gülmekten öldüresim geliyor

On sekiz günlüğüm ve dün sırtımı üşüttüm kalktığımda her yerim ağrıyor ve karnımda sancı vardı dikkat edin gerçekten lohusa olunca en ufak şey insanı yoruyor

Pompayla 50 çıkıyorsa kızın emdiği daha fazladır ve yetiyordur bence. Ağladıpında memeyi dayasaydın mama yerine
Dayadım memeyi çıkardı ağzından ağladı falan bende süt az sandım sanırım meme reddi yaşıyoruz inşAllah ileri boyuta gitmez bundan sonra mama yok kolayına geliyor mama galiba biberon çok isterse sağdım sütleri içer hanım

ben kendim rezene içiyorum. Hiç bebeğe vermedim.

Göbeğim eski haline gelemedi benek görmeye gelenlerin ay çıkmamış gibi espirisi ne de komik gülmekten öldüresim geliyor
bir tane karnında var. İkizini almamışlar gibi espiriler. Çok güzel moral oluyor

Meme reddi bencede. Bende yaşadım onu. Bütün gün beni itti emmedi bende mama vermiştim. En son gece 11 falandı açtık elektrik süpürgesini verdim memeyi biraz böyle hipnotize edilmiş gibi kalakaldı sonra emdi. 2 kere elektrik süpürgesiyle emzirdim sonra kendi emmeye başladı :))

Kızımın burun deliklerine bakınca (iç kısmına)çok küçük geldi bana sanki içerde et varmış şişmişte delikleri daraltmış gibi.acaba o mu sürekli tıkıyor burnunu.sizinkiler nasıl?
Benimki de tıkanık doktor normal dedi Can'ım

Kızlar Acil Yardım sütüm bugün kızıma yetmiyor mama verdim iki kez ne tavsiye edersiniz rezene humana malt hepsini içtim dere otu yedim neden böyle oldu anlamadım
Bazen oluyor Can'ım stres yorgunluk olunca. Benim de oldu bol su içiyorum farketti bayağı bende Bi de uyku işe yarıyor

Senin yöntem güzelmiž denim bende :)

Ben hemen istiyordum ama eşim pek razı olmadı en uygunu 3 yaşından önce yaptırmakmış aslında bakalım ikna edebilecek miyim
2 yaşından önce yapılması lazım 2-7 yaş arası önermiyorlar. Ne kadar erken yaptırsak o kadar iyi aslında. Çabuk iyileşir. 6 aydan sonra genel anestezi yapıyorlarmıl ondan öncesine lokal. Ben de genel anestezi istemiyorum çocuğa mayısta yaptırabiliriz.

Senin yöntem güzelmiž denim bende :)

Dene dene bende internetten okumuştum bu yöntemi inanmamıştım. Çaresiz kalınca yaptım oldu :))

Kızlar Acil Yardım sütüm bugün kızıma yetmiyor mama verdim iki kez ne tavsiye edersiniz rezene humana malt hepsini içtim dere otu yedim neden böyle oldu anlamadım
Cnm sık sık sağıp emzıreceksın,bol su pekmez tahın ıcıorm bn.arada sutumn azaldığını hıssedıorm o gun cok su içmedıımı ve oğün atladığımı farkedıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…