2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm sık sık sağıp emzıreceksın,bol su pekmez tahın ıcıorm bn.arada sutumn azaldığını hıssedıorm o gun cok su içmedıımı ve oğün atladığımı farkedıorm
Ayyyy canım süt yetmediğinden değil benim cad8 emmek istemiyor dün sağdım sürümü bebeğe yetecek kadar süt var sanırım.meme reddi yaşıyoruz sabah emzirirken yine ağladı çıkardı göğsünü ben kararlı olup mama vermeyince emdi uyudu cadı

Günaydın kızlar anca sabah ettik bir gece bir geceyi tutmuyor. Hayırlısıyla 40 çıkarsaydık
Siz kırk mevlidinde ne dağıtacaksınız yada dağıtmayı düşünüyor musunuz

Ben yenidogan sunneti yaptirdim..kendim saglikciyim.. ailelere yenidogan sunnetini oneriyoruz. ilk 3 ay lokal anestezi ile oluyor ve bebekler hic birsey hisstmeden iyilesiyor.. benim gobekbagi dusmeden sunneti iyilesti cok sukur hic bisey anlamadi bebegim.. sizlerede tavsiyem eger sunnete engel bi durum yoksa ilk 3 ay icinde yaptirin.. daha sonrasinda genel anestezi ile oluyor hemde cocuklar feryat figan..

kızlar sezeryan dikisim hâlâ ağrıyor ne zaman geçecek dokununca çok sert ve şiş duruyor . dikisinin bittiği yer kızardı ve iyilesmedi .

Alıcaklar kilo inşallah canım doktor 2 saatte bir 30cc dedi ama ben uyanık gördükçe veriyorum mamayı en son muayenede 200 gram almıştı bugün tekrar kontrolümüz var bakalım inşallah bi 200 daha almıştır evet canım bigün arayla doğum yaptık perşembe ben cuma sen . Rezeneyi bende deneyim hastanede 2 gün yatınca stresten kesildi hep sütlerim inşallah gelir yine

Çok uyuyamıyorum canım ama onun dışında herşeye dikkat ediyorum hastanede 2 gün sabahladık diyorum onun stresi mi kaçırdı sütlerimi sürekli sağıyorum ama günde anca 60cc çıkıyor bebeğim memeği iki tutuyor süt gelmeyince ağlayıp bırakıyor mecbur mama yapıp veriyorum

Benimki de tıkanık doktor normal dedi Can'ım
Normal bir durum o zaman.ay şu hastalıktan sonra herşeydren işkillenir oldum.

İnşallah bir hata vardır testte yeni sonuç tertemiz gelir umarım.allah hiçbirimizi evlatlarıyla sınamasın.

milletin oğlu askere gitti ben haaalaaa doğurucam Allahım yaa.

kızlar suni sancı ile doğum yapan var mı kaç cm açıklıktan sonra yaptınız. sıfır açılma ile yaptırılır mı.
doktorum cuma günü önce çatı muayenesi duruma göre suni deneyecek de.. kaç saatte doğuruluyo suni sancı ile

Ya millet normal doğumdan sonra basur oluyor ben sezeryanden sonra oldum.çok feci kabızlık sorunu yaşıyorum .tuvalet işkence her seferinde kanıyor.sonrasında bir iki saat oturamıyorum bile acıdan.acaba emzirirken krem tarzı ilaçlar kullanabilirmiyim bilgisi olan var mı?

Ay görüşünce banada yazarmısın?

Tamam canım haftaya çarşamba gidicez o zaman yazarım :)

Bende onu bildiğim için öyle yaptırmak istiyorum ama doktorumuz 5-6 ay bekle dedi. Kendisi yapmicam zaten ürolog yapcak onunla konuşcam o da bekle derse başka hastaneye gidip yaptırcam

Bizim 33. günümüz bugün. Oğlanın yüzü bana hala sarı sarı geliyo sizde de var mı böyle bişey

Kızlar benim kız uykusunda inliyor kıvranıyor. Sancı dan sanırım ama içim acıyor. Bu sebepten uykuları kısa sürüyor sizde var mı böyle. Ne yapabilirim

Kızlar benim kız uykusunda inliyor kıvranıyor. Sancı dan sanırım ama içim acıyor. Bu sebepten uykuları kısa sürüyor sizde var mı böyle. Ne yapabilirim
Şu anda hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. Ben adaçayı yağı sürdüm topuklarına saraçoğlu söylemişti bir işe yaramadı, gaz ilacı sabsimplex veriyorum o da işe yaramadı şimdi kiraz çekirdekli kemer aşdım onu deneyeceğim. O da işe yaramazsa 3 ayın dolmasını bekleyeceğiz o zaman genelde geçiyomuş. İnsanın içi acıyor ve elinden bişey gelmiyo

Kızlar benim arkadaş ütüyle havluyu ısıtıp ayak altına göbeğine koyuyormuş işe yarıyor dedi birde sıcak su torbası koyuyormuş ayağının altına ılık şekilde ben ikisinide denemedim ama işe yararmı bilmem

Benim kızımda aynı uykusunda sürekli ıkınma modunda özellikle sabaha karşı.gaz ilacı bizdede işe yaramadı.humananın rezene çayını içiriyorum bir işe yaramıyor.zamanla geçecektir inşallah diye umuyorum.

Kiraz cekirdegini de ben yapıyorum ama ayaklarına. Bende de o ise yaramadı. Rezene rahatlatiyor ama onu da vermek istemiyorum. 3 ay geçseydi bi çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…