2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar bebisle 2 haftalik olduk daha göbek düşmedi sizde gobekler düştü mu

Benimkide yapıyo normal o korkulcak bişey yok.

kizlar ben dogurdum :)
Çok şükür gözün aydın :)) detayları yazarsın fırsat bulunca.

Günaydın kızlar ve bebişleriyanlış değilse iki kişi kaldı kavuşmayan bebişine onlarda sağlıkla kavuşsunlar
bizim 5 günlükkken düştü her altını değiştirdiğimde göbek bakımı yapıyordum. O baya etkiledi galiba

Canim biz 3 haftaligiz ve hala dusmedi her hafta kontrole gidiyoruz krem verdi doktor 2 tane onu suruyoruz.gobegi dusmedi diye banyo yaptirmadiysan yaptir bence biz o hataya düştük.cumaya kadar dusmezse doktor kendi alicak artik göbeği.

Gunaydin bu arada fuzel anneler diguran annelerimiz var hayırlı olsun bol sutunuz olsun inşallah

Günaydın kızlar.gözden konuşulmuşken yenidoğan göz muayenesi yaptırdınız mı dedi doktor en son kızım hastalandığında gittiğimizde.rop testimi dedim.yok o prematüre bebekler için sen normal yenidoğan göz muayenesi randevusu alacaksın dedi.ilk kızımda böyle bişey yaptırmadık.size bişey dendi mi?

Bana hastaneden çıkarken söylendi üçüncü ayda yapılıyor

Bana hastaneden çıkarken söylendi üçüncü ayda yapılıyor
Bana ay olarak söylenmedi sadece randevu al denildi.çocuk hasta olunca o an hiç bişey sormak aklımada gelmedi.1. Ay kontrolüne gidince alayım randevu bari.sağol canım.

Önemli değil canım bebiş nasıl oldu
Dün tekrar kontrole götürdük iyi çok şükür ama burun tıkanıklığı hala devam ediyor.uzun sürede edermiş.hem mevsimsel hemde yenidoğan olduğu için uzun sürermiş.burnu tıkalı gazı varkende uyku sorunu hat safhada.gün sayıyorum büyümesi için:)

Benim kızında burnu tıkalı geçmedi bir türlü domtora götürdüm muane etti sorun yok dedi aklıma takılıyordu normalmiş demek büyüdü zamanda ne zaman büyüdü dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…