- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #38.441
ben varimmmm :) ilkinde nomal dogumdu benm ve basur olmustum. Bu hamileligmde nuksetti sezaryen oldum bu sefer ve bikac gundur ben de cok aci cekiyorm wc de :) demekki sezaryen den sonra da oluyomus dedim. Kizimin Bepanthol pisik kreminden suruyorum benYa millet normal doğumdan sonra basur oluyor ben sezeryanden sonra oldum.çok feci kabızlık sorunu yaşıyorum .tuvalet işkence her seferinde kanıyor.sonrasında bir iki saat oturamıyorum bile acıdan.acaba emzirirken krem tarzı ilaçlar kullanabilirmiyim bilgisi olan var mı?
Bende kahroluyorum çocuğu öyle gördükçe ama ne yapsam geçmiyoKiraz cekirdegini de ben yapıyorum ama ayaklarına. Bende de o ise yaramadı. Rezene rahatlatiyor ama onu da vermek istemiyorum. 3 ay geçseydi bi çok üzülüyorum
Ben dha hıc mama vermedım ama mama verenler hep bole dıo,sanırm mamadakı seker hoslarına gdıo.çnkü bzmki vitaminini bile şapırdatark yıyoAyyyy canım süt yetmediğinden değil benim cad8 emmek istemiyor dün sağdım sürümü bebeğe yetecek kadar süt var sanırım.meme reddi yaşıyoruz sabah emzirirken yine ağladı çıkardı göğsünü ben kararlı olup mama vermeyince emdi uyudu cadı
Cnm doğum yapalı kaç gün oldu,ewt okdr sutle doymaz yawrucsk.bak ilk once sutum yok demicksn cok şukur dhada artıck dıceksn.sen gelsede gelmesede 3saatte bir sağ.kayısı incir şeker komposto icinede ceviz.bol su iç ama gerckten bol ucunu kaçır,arada pekmez tahın bi bakıcaksn suty sağmadığın için gögüslern sertleşmş.ve sağma makınen cok önemlıÇok uyuyamıyorum canım ama onun dışında herşeye dikkat ediyorum hastanede 2 gün sabahladık diyorum onun stresi mi kaçırdı sütlerimi sürekli sağıyorum ama günde anca 60cc çıkıyor bebeğim memeği iki tutuyor süt gelmeyince ağlayıp bırakıyor mecbur mama yapıp veriyorum
Ay işe yararsa bende süreyim.çünkü çok fenalardayım ben.ben varimmmm :) ilkinde nomal dogumdu benm ve basur olmustum. Bu hamileligmde nuksetti sezaryen oldum bu sefer ve bikac gundur ben de cok aci cekiyorm wc de :) demekki sezaryen den sonra da oluyomus dedim. Kizimin Bepanthol pisik kreminden suruyorum ben
Bizimkide vitamin içerken ağız şapırdatıyor.çok tatlı ya ağzını yidiğim:)Ben dha hıc mama vermedım ama mama verenler hep bole dıo,sanırm mamadakı seker hoslarına gdıo.çnkü bzmki vitaminini bile şapırdatark yıyoverme eğer sütün varsa ben sdece arada kndı sutumu sağıp birden verıp ıı uyumasını sağlıorum
Bizimki 4gnde 140gr almıştı zayıf hala bana göre sağlıklığı yerinde olsunda.. rezeneyi dene birde o bahsettiğim damlada iyi gibi galactago bol bol emzir canım peki sütünü sağmayı denedin miAlıcaklar kilo inşallah canım doktor 2 saatte bir 30cc dedi ama ben uyanık gördükçe veriyorum mamayı en son muayenede 200 gram almıştı bugün tekrar kontrolümüz var bakalım inşallah bi 200 daha almıştırevet canım bigün arayla doğum yaptık perşembe ben cuma sen . Rezeneyi bende deneyim hastanede 2 gün yatınca stresten kesildi hep sütlerim inşallah gelir yine
Cnm doğum yapalı kaç gün oldu,ewt okdr sutle doymaz yawrucsk.bak ilk once sutum yok demicksn cok şukur dhada artıck dıceksn.sen gelsede gelmesede 3saatte bir sağ.kayısı incir şeker komposto icinede ceviz.bol su iç ama gerckten bol ucunu kaçır,arada pekmez tahın bi bakıcaksn suty sağmadığın için gögüslern sertleşmş.ve sağma makınen cok önemlı
Tabii sağlıkları yerinde olsun da kilo nasılsa alırlar tabii sağıyorum canım çıksada çıkmasada sağıyorum belki artar diyeBizimki 4gnde 140gr almıştı zayıf hala bana göre sağlıklığı yerinde olsunda.. rezeneyi dene birde o bahsettiğim damlada iyi gibi galactago bol bol emzir canım peki sütünü sağmayı denedin mi
Allah yardımcın olsun basur zor onunacısı hepsinin üstüne geçer patlıcan kürü diye bir kür var İbrahim saraçoğlunun ablam olmuştuno yaptı geçti şükür netten bir bak istersenYa millet normal doğumdan sonra basur oluyor ben sezeryanden sonra oldum.çok feci kabızlık sorunu yaşıyorum .tuvalet işkence her seferinde kanıyor.sonrasında bir iki saat oturamıyorum bile acıdan.acaba emzirirken krem tarzı ilaçlar kullanabilirmiyim bilgisi olan var mı?
aynen öyle yani bazen kendimi başında beklerken buluyorum saatler sürüyor uyutmadı uykuyla uyanıklık arasında gidip geliyorŞu anda hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. Ben adaçayı yağı sürdüm topuklarına saraçoğlu söylemişti bir işe yaramadı, gaz ilacı sabsimplex veriyorum o da işe yaramadı şimdi kiraz çekirdekli kemer aşdım onu deneyeceğim. O da işe yaramazsa 3 ayın dolmasını bekleyeceğiz o zaman genelde geçiyomuş. İnsanın içi acıyor ve elinden bişey gelmiyo
Bizde 13 günlüğüz canım bende veriyorum inşallah şifa olur çok gaz var çünkü ne yapıcağımı şaşırdımSelam kızlar. Benim cimcime geceleri ihlayip duruyor yavrum. Gaz sancisi sanırım. Bende bugün çay kaşığı ile rezene verdim azcık. Rahatladı ve kaç gündür ilk defa öğlen uykusunu yarım saati geçti. 13 günlüğüz. Kullanan var mı rezene çayını. Valla onun rahat etmesi için verdim ama içim De rahat değil bi yandan
Bize de vitamin vermediler 22 günlüğüz eldiven gelişimini engelliyor diye duymuştum Bi araştır istersen canımŞimdi aklıma takıldı da Dr bize vitamin vermedi. Siz vitamin falan diyince farkettim. Devit-3 vitamin mi ki sağlık ocağının verdiğiBir de kızlar siz bebişlerin eldivenlerini çıkardınız mı, annem artık çıkaralım diyor. Ben yüzünü gözünü çizer diye korkuyorum
Bizde 13 günlüğüz canım bende veriyorum inşallah şifa olur çok gaz var çünkü ne yapıcağımı şaşırdım
Evet cnm biz bitek devit-3 kullanıyoruz vitamin olarak eldivene gelince ben bi kaç gün kullandım şimdi giydirmiyorum ufak tefek çizikler atıyo ama açık olması daha iyi diye düşünüyorumŞimdi aklıma takıldı da Dr bize vitamin vermedi. Siz vitamin falan diyince farkettim. Devit-3 vitamin mi ki sağlık ocağının verdiğiBir de kızlar siz bebişlerin eldivenlerini çıkardınız mı, annem artık çıkaralım diyor. Ben yüzünü gözünü çizer diye korkuyorum
Bende İnan geceden beri pertim çok sancısı var hiç kıyamıyorum ağladığınaAmin canım inşallah şifa olur yavrulara. Rahatlıyor benim bebis rezene ve anason karışımı kendime çay yapıp ona da verince. Makine sesi de çok rahatlatiyor. Allah im bir geçseydi
Evet cnm biz bitek devit-3 kullanıyoruz vitamin olarak eldivene gelince ben bi kaç gün kullandım şimdi giydirmiyorum ufak tefek çizikler atıyo ama açık olması daha iyi diye düşünüyorum
Bizede vitamin vermedi sağlık ocağı. Ben uyurken takıyorum eldiveni ve sapkasını özellikle emzirirken elleri beni hissetsin istiyorumŞimdi aklıma takıldı da Dr bize vitamin vermedi. Siz vitamin falan diyince farkettim. Devit-3 vitamin mi ki sağlık ocağının verdiğiBir de kızlar siz bebişlerin eldivenlerini çıkardınız mı, annem artık çıkaralım diyor. Ben yüzünü gözünü çizer diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?