2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ben varimmmm :) ilkinde nomal dogumdu benm ve basur olmustum. Bu hamileligmde nuksetti sezaryen oldum bu sefer ve bikac gundur ben de cok aci cekiyorm wc de :) demekki sezaryen den sonra da oluyomus dedim. Kizimin Bepanthol pisik kreminden suruyorum ben

Ben dha hıc mama vermedım ama mama verenler hep bole dıo,sanırm mamadakı seker hoslarına gdıo.çnkü bzmki vitaminini bile şapırdatark yıyoverme eğer sütün varsa ben sdece arada kndı sutumu sağıp birden verıp ıı uyumasını sağlıorum

Cnm doğum yapalı kaç gün oldu,ewt okdr sutle doymaz yawrucsk.bak ilk once sutum yok demicksn cok şukur dhada artıck dıceksn.sen gelsede gelmesede 3saatte bir sağ.kayısı incir şeker komposto icinede ceviz.bol su iç ama gerckten bol ucunu kaçır,arada pekmez tahın bi bakıcaksn suty sağmadığın için gögüslern sertleşmş.ve sağma makınen cok önemlı

Ay işe yararsa bende süreyim.çünkü çok fenalardayım ben.

Bizimkide vitamin içerken ağız şapırdatıyor.çok tatlı ya ağzını yidiğim:)

Bizimki 4gnde 140gr almıştı zayıf hala bana göre sağlıklığı yerinde olsunda.. rezeneyi dene birde o bahsettiğim damlada iyi gibi galactago bol bol emzir canım peki sütünü sağmayı denedin mi

Komposto baya içiyorum canım bıgün 20. Gün kullandığım makine nuk ilk başlarda tek sağımda 150cc geliyordu şimdş 30cc artsın diye dr laktabol diye bi ilaç vermişti onu da içiyorum. Şimdi böyle az sütüm gldiği için korkuyorum da bebek emiyor ama boşa mı çekiyor aç mı kaldı diye önce emziriyorum sonra mama veriyorum

Bizimki 4gnde 140gr almıştı zayıf hala bana göre sağlıklığı yerinde olsunda.. rezeneyi dene birde o bahsettiğim damlada iyi gibi galactago bol bol emzir canım peki sütünü sağmayı denedin mi
Tabii sağlıkları yerinde olsun da kilo nasılsa alırlar tabii sağıyorum canım çıksada çıkmasada sağıyorum belki artar diye

Allah yardımcın olsun basur zor onunacısı hepsinin üstüne geçer patlıcan kürü diye bir kür var İbrahim saraçoğlunun ablam olmuştuno yaptı geçti şükür netten bir bak istersen

aynen öyle yani bazen kendimi başında beklerken buluyorum saatler sürüyor uyutmadı uykuyla uyanıklık arasında gidip geliyor

Bizde 13 günlüğüz canım bende veriyorum inşallah şifa olur çok gaz var çünkü ne yapıcağımı şaşırdım

Şimdi aklıma takıldı da Dr bize vitamin vermedi. Siz vitamin falan diyince farkettim. Devit-3 vitamin mi ki sağlık ocağının verdiği Bir de kızlar siz bebişlerin eldivenlerini çıkardınız mı, annem artık çıkaralım diyor. Ben yüzünü gözünü çizer diye korkuyorum

Bize de vitamin vermediler 22 günlüğüz eldiven gelişimini engelliyor diye duymuştum Bi araştır istersen canım

Selam kızlar Nasır'dan dert yanan bir arkadaş vardı proctolog kremin adı ama hemen geçmiyor ya

Bizde 13 günlüğüz canım bende veriyorum inşallah şifa olur çok gaz var çünkü ne yapıcağımı şaşırdım

Amin canım inşallah şifa olur yavrulara. Rahatlıyor benim bebis rezene ve anason karışımı kendime çay yapıp ona da verince. Makine sesi de çok rahatlatiyor. Allah im bir geçseydi

Evet cnm biz bitek devit-3 kullanıyoruz vitamin olarak eldivene gelince ben bi kaç gün kullandım şimdi giydirmiyorum ufak tefek çizikler atıyo ama açık olması daha iyi diye düşünüyorum

Amin canım inşallah şifa olur yavrulara. Rahatlıyor benim bebis rezene ve anason karışımı kendime çay yapıp ona da verince. Makine sesi de çok rahatlatiyor. Allah im bir geçseydi
Bende İnan geceden beri pertim çok sancısı var hiç kıyamıyorum ağladığına

Bnm bebiş erkencıydı dr.bize tetrazıng verdı d vit.,cinko faln baya bişe var içinde.bnm bebişimde cok gazlı 10dkka pışpışkaıp gazını almadan yatrmıorm.uyanıncada gaz birikıo yıne pış pışş göbegıne cok sıcak olmayan bi mendıl masaj bnm yaptıklarm bunlar.sbh bı uyanıorm pat patt sankı buyuk adam

Evet cnm biz bitek devit-3 kullanıyoruz vitamin olarak eldivene gelince ben bi kaç gün kullandım şimdi giydirmiyorum ufak tefek çizikler atıyo ama açık olması daha iyi diye düşünüyorum

Ya benim kızçe çok öfkeli sinirli bir bebek. Direkt yüzüne gözüne saldırıyor elleriyle. Eldivenlerini çıkarmaya korkuyorum canını acıtır diye. Kırkımız haftaya çarşamba çıkıyor o zaman çıkartayım bari.

Bizede vitamin vermedi sağlık ocağı. Ben uyurken takıyorum eldiveni ve sapkasını özellikle emzirirken elleri beni hissetsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…