2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaslar benim oglum asiri derecede ruya goruyor..tam uykuya dalacakken gozler bi otarafa bi bu tarafa oynuyor..bazen guluyor bazen aglamakli oluyor.. bebekler de bu durum olabiliyomus ama bizde cok fazla gozleri acikkende oldugu icin aklima takildi.. sizin bebeklerdede oluyormu...

18günlüğz çıkaramam bir sürede daha emerken falan çıkarıyorum dikkat etmezsem yüzünü yırtıyor.. kırkı çıkana kadar takarız heralde

Kızlar gaz için nurse Harweyz adlı şurup çok iyi geldi tavsiye ederim zaten bitkiselmiş gün içinde istediğin kadar veriyorum iki Ölçek

Slm arkadaslar uzun zamandir yazamiyorum gecen hafta persembe gunu dogum yaptim oglumu kucagima aldim... simdiyse sut attirmaya calisiyorum ne yesem ne icsem diye merak ediyorum yardimci olabilecek olan varmi?

Eşim eczaneden ilaç almış.emzirirken kullanılabiliyormuş.onu deniycem işe yaramazda kürede bakarım sağol canım.

Benim kızım da çok rüya görüyor. Bazen resmen sesli gülüyor ya da ağlıyor ve hemen uyanıyor. Neden bu kadar çok rüya görüyorlar acaba?

Slm arkadaslar uzun zamandir yazamiyorum gecen hafta persembe gunu dogum yaptim oglumu kucagima aldim... simdiyse sut attirmaya calisiyorum ne yesem ne icsem diye merak ediyorum yardimci olabilecek olan varmi?
Allah analı babalı büyütsün. Bolbol sütlerin olsun. İncir kurusu hurma dereotu maydanoz helva bolbol su iç ve uyu ve en önemlisi moralini yüksek tut

kizlar gunaudon ancak girdim perisan haldeyim normal dogum yaptim hem dikis hem meme ucu oglus sukur iyi ama agzi hic bos dursun istemiyor surekli meme sut yok doymuyor fazla dikisim var oturup kalkamiyorum

kizlar gunaudon ancak girdim perisan haldeyim normal dogum yaptim hem dikis hem meme ucu oglus sukur iyi ama agzi hic bos dursun istemiyor surekli meme sut yok doymuyor fazla dikisim var oturup kalkamiyorum
Canım hayırlı olsun göğsün için kalkan kullan işe yarıyor gerçekten sütüm yetmiyor diye düşünme kakas8nı çişini yapıyorsa sorun yoktur

kızlar gögüs yaralarından bende çok cekiyorum ama şükür bepantol pişik önleyicı kremi sürmeye başlayınca tek gögüsüm hemen hemen gecti digeri cok kötü olmuştu parcalanmıştı resmen oda tamamen gecmesede gecmeye başladı. ben bi gögüsü iki kere veriyorum o zaman diger gögüse krem sürüyorum dönüşümlü olarak memeyi vermeden öncede sütümle bi güzel siliyorum kremi.

sürekli emmek istedigi icin süt birikmiyordur.benim oglumda bazen sürekli istiyor emzik de vermek istiyorum.dikislere dikkat et zamanla hepsi iyilesiyor.benim de 2 cocugum da meme ucu yara olmustu,memeyi yanlis aldigi icin.Yara olmadan tedbir almak gerekiyor.Allah şifa versin.

Geçmiş olsun.1 haftaya kadar falan toparlarsın inşallah.bol sıvı şeyler tüket sütün artar.bu arada çocuğun hep memede kalmak istemesi sadece sütün olmamasıyla alakalı değil anneyle olmak istiyor güven duygusunu tatmin için memeyi istiyor.

Yeni doğum yapan annelere hayırlı olsun bebişlerimizin.bol bol sütünüz olsun insallah. @Humanist01 daha yeni fırsat bulabildim yazmaya girip bakıyorum ama yazamiyordum.dikişlerin nasıl oldu canım bende annemler gitti memlekete duygusal olarak çok hassasim.bugün de ablamla kayınvalidesi geliyor .göbeğimizde dün düştü masallah. Göğüs uçlarim çok kötü ağriyor benimde

canım geçmiş olsun.. proctolog merhem kullanmıştım hamileyken ama bana en iyi gelen daflon ilaç olmuştu. hamileyken kullanmıştım emzirirken bilmiyorum istersen doktoruna bir sor çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bu ara en fazla sabra ihtiyaçımız var galiba

Benim kızım da poposunda ufak kızarıklarçıktı sivilce gibi hastanede geldikten sonra bez değiştik ondan mı acaba yada benim içtiğim ilaçlar mı etkiliyor bugün fark ettim hemen krem sürmeye başladım. Önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…