2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar bebisimin yüzü hem kızardı hem sivilcelendi normal mi bu ?

15 günlük bebek.

canım dikisimin bitiş kısmı kizarik ve şiş ağrıyor. bebegimin göbeği hala düşmedi.

canım dikisimin bitiş kısmı kizarik ve şiş ağrıyor. bebegimin göbeği hala düşmedi.

Ben çok yoruluyorum. Sürekli ağlayan uyumayan bir bebekle lavaboya bile gidemiyorum .Kucağımda uyuyor yatağına bırakınca ağlamaya başliyor.napcam bilemiyorum
Biraz zor olur ama alışırsın zaten sıkışırsan annen gelir yardıma ben misafir bile agırladım o kadar korkulacak bir durum yok

Yalnız kaldım mı bu çocuk aç diyen yok sütüm yetmiyor çocuk ondan ağlıyor diyen yok kucağına alma kucağa alışır diyen yok kısaca stres yok sen rahat bebek rahat ohhhh
Maşallah aslında en doğrusu galiba işte onlar gelince git de diyemiyorsun bizde mevlüdünden sonran yalnız kalacak.
Benim dünden beri kanamam arttı kızlar ve oıhtılı geliyor. Sizin ne durumda sezaryennolanlar?
Benim bazen hiç olmuyor bazen bir anlık kanama oluyor baya koyu ama akan kanama

canım geçmiş olsun.. proctolog merhem kullanmıştım hamileyken ama bana en iyi gelen daflon ilaç olmuştu. hamileyken kullanmıştım emzirirken bilmiyorum istersen doktoruna bir sor çok geçmiş olsun
Proctolog aldım dün canım.emzirirken kullanılabiliyormuş.dünden beri deniyorum bakalım inşallah işe yarar.işe yaramazsa daflonuda araştırırım bi .sağolasın.

Maşallah aslında en doğrusu galiba işte onlar gelince git de diyemiyorsun bizde mevlüdünden sonran yalnız kalacak.
Aynen canım Allah razı olsun yardımları çok birde herşeye karışıp strese sokmasalar en iyisi bebeğini kendi doğruna göre büyütmek

ay bende aynı bebekle uğraşmaktan tuvalete gidemiyorum gittiğimdede kanama oluyor şimdi sabahları 5 kayısı 1 tatlı kaşığı zeytinyağı yiyorum bebeğin kaka yapmasına da iyi geliyor
Doğum sonrası olası bişeymiş demekki.ilk doğumumda olmamıştım bunda fenalardayım.duphalak içmeye başladım bende kayısıda deneyim bari.

Yalnız kaldım mı bu çocuk aç diyen yok sütüm yetmiyor çocuk ondan ağlıyor diyen yok kucağına alma kucağa alışır diyen yok kısaca stres yok sen rahat bebek rahat ohhhh
Ay dimi ya senin kv vardı. Benim kv 1 hafta kaldı sinirlerim zıpladı. En ufak birşeyde "sezeryandan heralde" diyip durdu. Sırf kocamın hatrı için sustum yoksa lohusalığıda bahane eder gerekeni yapardım.

Benim dünden beri çok geliyor. Yarında devam ederse doktoru aricam

Benimde öyle oldu sivilce gibi hemen doktora gittim dikişin bittiği düğüm atılan yerde bazen böyl olur ddi bi krem verdi geçmezse hemen gel dedi Allahtan geçti

Kızlar oğlum doğumdan 10gün içinde kilo almaya başlamamıştı aksine kaybetmeye başlamıştı doktor mama takviyesine başlatmıştı kilo almaya başld geçen hafta çok şükür. Uyandığı an hep göğsümü veriyoum doymuyor sanki ağZı hep açık aranıyor uyumuyor sütüm iyi durumda mama vermek istemiyorum ama onu içmeden uyumuyor nasıl azaltabilirim mamayı? Canım sen azaltmıştın galiba demi mamayı simarik83

Ben tamamen bıraktım mamayı. Gece 2 ye düşürmüştüm sonra sadece uyumadan önce 1 kere verdim. En son tamamen kestim. Çok çabuk uyanıyor mama gibi saatlerce uyumuyo ama olsun. Bir anda kesme. Kaç öğün veriyorsan yavaş yavaş azalt. Mesela 5 kere veriyosan 4 gün boyunca 4 e düşür sonraki 4 gün 3 e düşür. Öyle öyle bıraktırırsın. Her ağladığında meme ver. Ben öyle yaptım mamayı aramasın diye sürekli dayadım memeyi bu seferde çok kilo aldı :)) şimdide memeyi dengeliyoruz. 2 saatte 1 emzirmeye çalışıyorum.

Yok canım halam kaldı on beş gün ona bile tahammül edemedim kaynanam iyidir ama o psikolojiyle o kalsa aman Allahım iyice tırlatırdım ayyyy birde sezeryan muhabbeti var bitmeyen Allah'tan görümcende sezeryanla doğum yaptıda kaynanam konuşamıyor

benim saglik sorunlarimdan dolayi bir nevi mecburi oldu.ilk dogumdan olumden dondum.sezaryen olma diye dogum oncesi tutturdu.sancin gelsin su bu....oldum eve geldik.birsire gecti.keske olmasaydin yok su bu kisa aciklama yaptim.sustu.bir daha da dpgum konusu acmayin dedim
Acarsa cevabi hakedecek.ben sabrimi gosterdim.maalesef dengesiz kisilerin lafini cekiyoruz.demekle duzelmiyorlar

Benimde mecbur sezeryan oldu kendi tercihim değildi doktor sezeryan dediğinde konuşmaya başlayan oldu ben daha o zaman gerekeni dedim kimseden ses çıkmadı pek ama yine konuşan oldu tabii olmaz mı bebek sağlıklı ben sağlıklı daha neyi konuşurlar ki anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…