- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #38.481
kizlar gunaudon ancak girdim perisan haldeyim normal dogum yaptim hem dikis hem meme ucu oglus sukur iyi ama agzi hic bos dursun istemiyor surekli meme sut yok doymuyor fazla dikisim var oturup kalkamiyorum
bazen bende öyle görüyorum canım ama çevrem öyle demiyor evham ediyoruz sanırım.Bizim 33. günümüz bugün. Oğlanın yüzü bana hala sarı sarı geliyo sizde de var mı böyle bişey
Ben 2 haftadır pişikle uğraşıyordum 2 gün önce geçti. Başta hafif kızarıklıktı sonra açık yara gibi oldu kıpkırmızı. Ben ilk prima premium care kullandım sonra komiliye geçtim ama bu hafta sleepy kullanmaya başladım çok memnunum. Bir de her kaka yapışında poposunu yıkadım ve hemen bezlemedim havalandırdım 5-6 dk. Şimdi geçti çok şükür pişiği. Sudocrem kullandım pişik içinde.Günaydın kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bu ara en fazla sabra ihtiyaçımız var galiba
Benim kızım da poposunda ufak kızarıklarçıktı sivilce gibi hastanede geldikten sonra bez değiştik ondan mı acaba yada benim içtiğim ilaçlar mı etkiliyor bugün fark ettim hemen krem sürmeye başladım. Önerisi olan var mı
Haftaya 40ımız çıkcak doktora gidicez o zaman sorucam göz muayenesinş ama dün sağlık ocağındaydım orda bir afiş vardı 3. Ayda göz muayenesi yazıyordu. Bu arada göz kasları için dönence çok faydalı yavaş yavaş kullanmaya başlamak iyi olur.bazen bende öyle görüyorum canım ama çevrem öyle demiyor evham ediyoruz sanırım.
canım bu arada kızımın gözünde de kayma oluyor arada ilk doğduğundan beri bizde 1 aylığız bugün.. doktoruma sordum 9 aya kadar göz muayenesi bile önermiyoruz kayma için çok normal dedi.. göz kasları kuvvetli değilmiş henüz. ama benim içim gidiyor gözlerini öyle şaşırtıncainşallah geçicidir
Kızlar dün 2. hepatit aşımızı yaptırdık. Ateş yapmadı ama bütğn gün huzursuzdu çocuk. Ağrı yaptı aşı büyük ihtimalle. Kucakta uyusa bile 5 dk sonra kalktı hep ağlamaklıydı. Bütün gün uyumayınca gece baygın yattı şimdi iyi çok şükür. Yani hazırlıklı olun huysuzluk yapabilir aşı gününüzde :)
deli_mavi_59 senin bebişte de oldu mu pazartesi huzursuzluk?
Bizimki çok huzursuzdu dün haşatımızı çıkardı annemle benim. Bizimde mayıs sonunda. Toplu yapıyorlarmış o aşıyı herkesi toplayıp aricam dedi hemşire.Yok olmadı aksine o gün çok uyudu :/ Ebe bu aşı bir şey degil bu aşı ateş huzursuzluk yapmaz dedi. Esas aşılar 1 ay sonra başlıyor dedi. 30 Mayısta gidicez bir daha. Banyo yaptır öyle gel sonra 3 gün yıkamicaksın dedi.
canım hiç üzülme benimde başta böyleydi memeyi ağzına bile koyamıyordum ilk memeye başladı çekiyo bişi gelmiyor ağlıyordu gün geçtikçe süt artıyor ama sağmaya devam.yorgunluk sütü engelliyor ama bu kesileceği olmayacağı anlamına gelmez ailenden dstek al biraz dinlen hiç üzülme hepsi sırayla zamanla düzeliyor. benim bebeğim ilk iki gün emiyor sandık aç kaldı 2 buçuk kiloya düştü umudu kesmiştim ama sonra mama sağarak süt verme derken herşey zamanla düzeldi süt gittikçe arttı ilk başlarda bebek zaten çok yiyemez sütte ona göre az olur ama zamanla artıyor :) seninde atacak üzülmek yok rabbime dua et yoluna girecektir :)Çok uyuyamıyorum canım ama onun dışında herşeye dikkat ediyorum hastanede 2 gün sabahladık diyorum onun stresi mi kaçırdı sütlerimi sürekli sağıyorum ama günde anca 60cc çıkıyor bebeğim memeği iki tutuyor süt gelmeyince ağlayıp bırakıyor mecbur mama yapıp veriyorum
ay bende aynı bebekle uğraşmaktan tuvalete gidemiyorum gittiğimdede kanama oluyor şimdi sabahları 5 kayısı 1 tatlı kaşığı zeytinyağı yiyorum bebeğin kaka yapmasına da iyi geliyorYa millet normal doğumdan sonra basur oluyor ben sezeryanden sonra oldum.çok feci kabızlık sorunu yaşıyorum .tuvalet işkence her seferinde kanıyor.sonrasında bir iki saat oturamıyorum bile acıdan.acaba emzirirken krem tarzı ilaçlar kullanabilirmiyim bilgisi olan var mı?
benim kızım canımızı çıkardı iki gün birde aşı ile aynı gün gaz sorunu başladı öldük bittik ağrı yapıyor aşı yeri galiba geçtikten sonra biraz huysuzluğu gitti şimdi kaldı gaz sorunu her aşı böyle yapacaksa işimiz zor cidden tek başıma bakıyorum bebeğe hemdeKızlar dün 2. hepatit aşımızı yaptırdık. Ateş yapmadı ama bütğn gün huzursuzdu çocuk. Ağrı yaptı aşı büyük ihtimalle. Kucakta uyusa bile 5 dk sonra kalktı hep ağlamaklıydı. Bütün gün uyumayınca gece baygın yattı şimdi iyi çok şükür. Yani hazırlıklı olun huysuzluk yapabilir aşı gününüzde :)
deli_mavi_59 senin bebişte de oldu mu pazartesi huzursuzluk?
Bizimki çok huzursuzdu dün haşatımızı çıkardı annemle benim. Bizimde mayıs sonunda. Toplu yapıyorlarmış o aşıyı herkesi toplayıp aricam dedi hemşire.
benim kızım canımızı çıkardı iki gün birde aşı ile aynı gün gaz sorunu başladı öldük bittik ağrı yapıyor aşı yeri galiba geçtikten sonra biraz huysuzluğu gitti şimdi kaldı gaz sorunu her aşı böyle yapacaksa işimiz zor cidden tek başıma bakıyorum bebeğe hemde
Peki hemşireniz calpol şurubu söylemedi mi size? Ağrıya ateşe birebir. Bana ağrı ateş olduğunda aklında bulunsun bir çay kaşığı verirsin dedi. Sende sorarsın bi.
tek olmak zor ama bebekle ilişkin artıyor ve seni çok iyi tanıyor benim kızım babadan bile hoşlanmıyorAnnemde gidecek bundan sonra bende tekim zor olcak
Yok söylemedi. Bir dahaki aşıda söyler heralde. İnşallah çabuk atlatırlar dayanamıyorum canı acıyınca
Annemde gidecek bundan sonra bende tekim zor olcak
Yok söylemedi. Bir dahaki aşıda söyler heralde. İnşallah çabuk atlatırlar dayanamıyorum canı acıyınca
Bende havalandırayım çok havasız kalıyor galiba ondan sürekli kapalı bende deniyim senin dediklerimi sağolasın.Ben 2 haftadır pişikle uğraşıyordum 2 gün önce geçti. Başta hafif kızarıklıktı sonra açık yara gibi oldu kıpkırmızı. Ben ilk prima premium care kullandım sonra komiliye geçtim ama bu hafta sleepy kullanmaya başladım çok memnunum. Bir de her kaka yapışında poposunu yıkadım ve hemen bezlemedim havalandırdım 5-6 dk. Şimdi geçti çok şükür pişiği. Sudocrem kullandım pişik içinde.
Yemek evi toplamak falan nasıl olcak? Temizliğe kadın alıyorum zaten ama diğer işleri nasıl yapcam onu düşünüyorum. İllaki bi düzenimiz olcak bakalımKızlr tek kalacam diye üzülmeyin inanın tek kalmak daha rahat düzeni kuruyorsun bebişle birbirinizi alışıyorsunuz ben onbeş gündür tekim inanın daha rahatım
Valla bende çok korkuyordum ama Allah'a şükür yetişiyorsun herşeye yoruluyorsun sadece ama inan kızım daha huzurlu hemdeYemek evi toplamak falan nasıl olcak? Temizliğe kadın alıyorum zaten ama diğer işleri nasıl yapcam onu düşünüyorum. İllaki bi düzenimiz olcak bakalım
Ben çok yoruluyorum. Sürekli ağlayan uyumayan bir bebekle lavaboya bile gidemiyorum .Kucağımda uyuyor yatağına bırakınca ağlamaya başliyor.napcam bilemiyorumKızlr tek kalacam diye üzülmeyin inanın tek kalmak daha rahat düzeni kuruyorsun bebişle birbirinizi alışıyorsunuz ben onbeş gündür tekim inanın daha rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?