2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yine Uykusuz bir gecenin sabahından günaydınlar.bugün 1 aylık olduk.zaman ne çabuk geçiyor böyle.o kadar yoğunum ki zaman böyle akarken kızımın fotoğraflarını çekmeyi unutuyorum bile.
Biz aynı gün dogum yapmışız benim kızında bugün bir aylık oldu

Yine Uykusuz bir gecenin sabahından günaydınlar.bugün 1 aylık olduk.zaman ne çabuk geçiyor böyle.o kadar yoğunum ki zaman böyle akarken kızımın fotoğraflarını çekmeyi unutuyorum bile.
Aynı şekilde sürekli bir huzursuzluk yatağına koyuyorum gözler açılıyor on dakika sonra ağlamaya başlıyorum 5 ye yattı yaa. Diyorum sabrın sınandığı zamanlar herhalde bunlar. Allah hepimize sabır versin.

Bizimki gündüzleri senin tarif ettiğin gibi.gece uykusunada çok geç dalıyor.ilk uykusu 2 ya da 3 saat sürüyor sonra saat başı uyanıyor.ablasıda böyleydi.2 yaşına kadar uyuyamadım doğru düzgün.memeyi bırakınca sabaha kadar deliksiz uyumaya başladı ama.napalım sıkıcaz dişimizi.hem emin ol en rahat günleri bunlar.büyüdükçe sorun artıyor.bu son cümlemide herkesten duyarsın sinirde olursun ama gerçek.işyerinde arkadaşlara anlatıyordum yaşadığımız sorunları daha dur ergenliği şusu busu var diyorlardı.daha fazla nasıl sorun yaşayabiliriz diye düşünüyorum.şimdilik aklım almıyor:)

Aaa bugün cuma.hafta sonu giriyor araya .pazarteside işçi bayramı sağlık ocakları kapalı olur.bugün aşıya gitmek lazım

Benim dünden beri kanamam arttı kızlar ve oıhtılı geliyor. Sizin ne durumda sezaryennolanlar?
Kaç günlüksün canım benim bugun 40 azcık değdi 2 gün daha bekleyecem bitmesi için başlarda benim de pıhtılı ve fazla idi durmayacak sandım 20 gün falan

Merhaba hanimlar:) oglusum yine fiskirarak kusuyo galiba usuttum.usutunce daha cok cikariyo.sizinkiler nasil?bi bakiyorum azaliyor bi bakiyorum cogaliyor.birde ilk 25 gun gunde 7 8 kaka yapiyordu 1 ay olduktan sonra bir anda sak diye gunde 2 keze dustu dunde 2 gunde 1 yapiyor.normal yaziyor nette ama bilemedim kizimda bu kadar bariz bir far hatirlmiyorum.cis sayisi iyi bezler dolu dolu agir.

Aynen canım her bezinde nerdeyse kka vardı . Simdi iki üçe düştü.normal sanirim

Kaç günlüksün canım benim bugun 40 azcık değdi 2 gün daha bekleyecem bitmesi için başlarda benim de pıhtılı ve fazla idi durmayacak sandım 20 gün falan
35. Günümüz bugün az geliyodu bir anda 2 gündür deli gibi geliyo doktorumda izinliymiş cep tlfonuda kapalı ulaşamadım. İnternettede herzamanki gibi hiç iyi şeyler yazmıyo :))

Günde 7-8 kaka normalmi benim oğlumda 5/6 yapıyor ben çok korkuyorum ishalmi oldu diye bide bende ishal gibiyim bendenmi bulaştı aceba dr gittim rengi falan normal korkma dedi ama tedirginim fışkırarak kusma bizdede oldu hatta burnundan geldi üşüttüm heralde...

Canım benim de bugün 15 günlük benimki de sivilcelendi. Emmekten mi oluo acaba??
biz bugün 1 aylık olduk.. 2 kere ağır şekilde yüzü kızardı ve sivilcelendi kızımın hametan sürerek hafifledi şimdi atak dönemdeki kdar olmasa da yine var doktormuz sütün yağından ve annenin hormonlarından kaynaklanıyor diyor.

Baslarda normal canim bir anda bu sekilde azalinca degisik geldi bana.ishal cok cok sivi oluyor canim.puturcukler varsa sorun yok.ishaldd bide emmeden de surekli yapiyorlar.benim 7 8 kez yaptiginda emziriyordum cok gecmeden gazli sekilde yapiyordu yemek sonrasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…