2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynen canım her bezinde nerdeyse kka vardı . Simdi iki üçe düştü.normal sanirim
O zman normaldir insallah.44gunluk olduk biz.ayy su gebelik takibi gibi bebeklerimizn kac gunluk olduklarini gosteren takip olsa ismimzn altinda keske.buyukken aylarin yaşin farki kalmiyor pek ama kucukken 1 gun bile farkediyor gelisim acisindan.

Kızlar kafayı yemek üzereyim. Kızım her ağladığında ya da arandığında aç bu çocuk kilo alamıyor gelişemiyor bu çocuk sütün az yetmiyor laflarından bıktım. Evet sütüm çok değil, öyle fışkırmıyor. Ama var emziriyorum. Günde 2-3 kez de 60 cc mama veriyorum. Daha ne yapayım? 35 günlük kızım bu arada. Sırf nasıl bir yol izlemeliyim diye başka bir çocuk doktorundan randevu aldım pazartesi gününe. Kızım aç kalıyorsa çok üzülürüm.

Bende ishal diye mamayı çoğalttım aç kalmasın diye napıcamı şaşırdım valla

Kızlar hem basurum hem de kanamam var basırdan sonra koku olmaya başladı normal mi ya mikrop kapmamışımdor inş bir haftalık kontrole korkup gitmemiştim

Aylık genel muayenemizi olduk.en sonki yoğun bakım muhabbetinden sonra özel hastaneyi bıraktık devlet hastanesine götürdüm.gayette güzel ilgilendiler.hala burun tıkanıklığı devam ediyor ama şükür ciğerleri temiz.hastaneden çıkana kadar verdiği kilolarıda sayarsak toplamda 1,5 kilo almış tosbağam maşallah.boyuda 57 cm olmuş.sürekli emmek istiyor emdikçede gazlanıyor artık emzirmeyi 2 saatte bir şeklinde mi yapmalıyım diye sordum hem hastanede hemde sağlık ocağında hayır ne zaman isterse o zaman dediler.emsin bakalım ruhen doymasıda önemli yavruşumun az da gazlanacak artık yapacak bişey yok.

Kızlar hem basurum hem de kanamam var basırdan sonra koku olmaya başladı normal mi ya mikrop kapmamışımdor inş bir haftalık kontrole korkup gitmemiştim
Canim bende olmustum hemoroid ama koku onunla alakali degildir.keske konrrolune gitseydin onemli.iltihap yapmis olabilir.benim 2.olunca cok oturamdim dikkat edemedim dikierim gerildi ve hafif beyazladi o sirada disim de iltihaplaninca antbiyotk 2nide kuruttu.

Masallah barekallah sze:)

Bende ishal diye mamayı çoğalttım aç kalmasın diye napıcamı şaşırdım valla
Canim bebeklerin hele anne sutu alanlarin sivi olur kakasi.baska bir degisik ates huzursuzlugu yoksa ishal degildir ki doktorlar anlar onu ki o zman bir rahatsizliktir ya mikrop kapmistir vb tedavi olmali..mama yiyen cocuk daha gec hazmedildigi icin kakasi sertlesir.durumunu bilmiyorum doktor yonlendirmesiyle mi basladin mamaya ama sutun yetiyorsa bosuna mama verme bence.
Kilo alimi,bez sayisi gunde 4-5bez cis dolu agirsa,sutun yeterlidir biz bebek agliyorsa huzursuzsa hemen mamaya yoneliyoruz.
Tomrisin emzirme gunlugu blog var tavsiye ederim.emzirme kampi falan anlatiyor istersen bir oku.bende faydasi oldu.

sivilce bebegin kilo aldigini vucudunun et tuttugunu gosterirmis annem et bitiren deriz diyordu

Sutum az diye hic dusunme sagma makinasiyla bebegin ictigi sut hicbirzaman eş degl canim.once sutum bol de ve oyle emzir bebegi.inan bu hatayi bende ilk bebegimde yapmistim.sut gercekten Allahin bir mucizesi ve insan gibi duygulari var bence:)ona ne mesaji yollarsan oyle oluyor.yemene icmene dikkat et stresten uzak dur inan kendine bak nasil yetiyor.
Ben bir gun dikkat etmezsm hemen etkileniyir dikkat ettgim gun cogaliyor.insallah evine gecince sakince beslersin kzini.Baktin olmuyor doktor devam derse verirsin mamayi dunyanin sonu degil gayette buyuyorlar Allahin izniyle:)

ne guzel masallah sagligi yerinde kilo almis gazi da gecer insallah.bugun bizde gidecektik abartmandakilerin hepsi dolusup geldiler sagolsunlar saliya kaldi.
cok merak ediyorum ne durumdayiz

Can'ım kızın devamlı mı ağlama halinde ki öyle bile olsa gaz sancısı olabilir banım oğlan da sürekli aranma halinde bezleri doluysa sıkıntı yok doktora Bi görünün de bence evine geçmelisin artık bana hep olumlu konuşulduğu halde evime geldim havam değişti

Slm kizlar ne guzel herkes artik bebislerden konusmaya baslamis.
Kizlar bnim esim olacak insan ogluma babasinin ismini koymus bana hic fikrimi bile sormadi. Bn babasinin yanina bi ismde benim istedigim olsun dedim ama saolsun hic umursamadan nufusuna gitmis tek babasinin adini koymus. Bn kendi evladima babasinin adiyla seslenmek zorunda miyim. Dogum yapali on gun oldu gecmis olsun kizim diye bile aramadi. Aramasinda umrumda degil zaten ama boyle kiymetsiz insanlarin adini oglumun ismi olarak seslenmek istemiyorumm. Bu konu o kadar icimde patladi ki esime bagirip cagiramafim bile kiz kardesime ayip olmasin diye ama icim icimi yiyip bitiriyo

Canım öncelikle sakin ol ve kimseyi takma diyemicem takıyor insan .Kv geldi bir haftalığına bütün olumsuzlukları söyledi bana .Sütun yaramıyor aç bu çocuk aranıyor al al emzir acikmis , kilo almıyor bu çocuk diye sürekli böyleydi. Ki gerçekten o hafta azaldı sütüm mama verdim günde bi iki kere . Bir aylık aşıya gittik bir ayda 1200 Gr almıştı oğlum kendi De duydu bişey diyemedi ..O gitti hiç mama vermedim yememe de dikkat ettim . Su anda mama vermiyorum ama elimde yine de mama var . Yetmediği durumlarda tabiki verecez kötü bişey değil.. bu arada bir ayda kilo alımı güzelse aynı şekilde devam et aç kalmiyordur emin ol. Aç kalsa hiç durmaz aglar

35. Günümüz bugün az geliyodu bir anda 2 gündür deli gibi geliyo doktorumda izinliymiş cep tlfonuda kapalı ulaşamadım. İnternettede herzamanki gibi hiç iyi şeyler yazmıyo :))
zaten internette neye baksan en kötü hastalık yazıyor bence hiç moralimi bozma sezeryan olmanın etkisi olabilir. Pazartesi sorarsın canım

O zman normaldir insallah.44gunluk olduk biz.ayy su gebelik takibi gibi bebeklerimizn kac gunluk olduklarini gosteren takip olsa ismimzn altinda keske.buyukken aylarin yaşin farki kalmiyor pek ama kucukken 1 gun bile farkediyor gelisim acisindan.
canım bebeğim diye program var çok güzel orda bebeğin kaç günlük olduğu felan yazıyor ve çok güzel bilgiler var içinde

ay ne iyi o zaman kızım 700 gr kadar almış bir ayda gerçi ama napalım buna da şükür
masallah daha ne olsun normal olan saglikli olan da bu civar
bebegin annesi olarak hesaba alinmamak kirici olmus olabilir ama bazi erkeklerin empati yetenegi gelismemis oluyor cocugun icin bos ver genis ol dusundukce icine dert olur esim ilk ogluma istemedigim ikinci bir isim koydu ilk basta dusundukce deli oluyordum simdi o ismiyle sesleniyorum :)

Canm gercekten cok oturdu icime kizimada añnesinin ismini verdi zorla ikinci isim olarak bnim istedigimi de koydu ama zorla yanii. Bunda hic sessiz sakin gidip koymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…