- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #38.561
Canım sen annesi takma kimseyi aç olsa uyumaz kakasını yapmaz banada öyle dediler çocuğa zorla mama verdim üç gün sonra doktora gittim bir güzel azar işittim doktor kilosunun normal olduğunu mamaya gerek olmadığını söyledi mama ver diyen kv yanında inşAllah kilo alımı normaldir takma kimseyi annelik hisselerine güvenKızlar kafayı yemek üzereyim. Kızım her ağladığında ya da arandığında aç bu çocuk kilo alamıyor gelişemiyor bu çocuk sütün az yetmiyor laflarından bıktım. Evet sütüm çok değil, öyle fışkırmıyor. Ama var emziriyorum. Günde 2-3 kez de 60 cc mama veriyorum. Daha ne yapayım? 35 günlük kızım bu arada. Sırf nasıl bir yol izlemeliyim diye başka bir çocuk doktorundan randevu aldım pazartesi gününe. Kızım aç kalıyorsa çok üzülürüm.
Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin.kızım hastalandıktan sonra yeni doğmuş bebeğe misafir diyince ödüm kopuyor artık.etraftakilerde hastalandığını bildiklerinden gelicez diyemiyorda.yinede dün bir öğretmen arkadaş geldi ay acaba çocuklardan mikrop taşımışmıdır falan diye ödüm koptu.ne guzel masallahsagligi yerinde kilo almis gazi da gecer insallah.bugun bizde gidecektik abartmandakilerin hepsi dolusup geldiler sagolsunlar saliya kaldi.
cok merak ediyorum ne durumdayiz
Yarın bir doktora görün derim ben her ihtimale karşı ama o internetede aldırma.baş ağrısı diye yazsan tümör diye çıkıyor.Valla depend giydim dün artık pedden taşıuordu çünkü
Valla bu isim mevzusu bizim de çok başımızı ağrıttı şükür ki eşim bizim istediğimiz ismi koydu bu yüzden de kv lerle küsüz aman zaten çok da gerekliydi konuşmaları canıma minnet oldu valla senin de dediğin gibi 9 ay boyunca tek bişi almadılar bişiye ihtiyacınız var mı sormadılar ben o kadar sıkıntı çektim şükür sağlıcakla oğlumu kucağıma aldım bi kere sağlıklı olsun da demediler kalkmışlar isim derdine düşmüşlerSlm kizlar ne guzel herkes artik bebislerden konusmaya baslamis.
Kizlar bnim esim olacak insan ogluma babasinin ismini koymus bana hic fikrimi bile sormadi. Bn babasinin yanina bi ismde benim istedigim olsun dedim ama saolsun hic umursamadan nufusuna gitmis tek babasinin adini koymus. Bn kendi evladima babasinin adiyla seslenmek zorunda miyim. Dogum yapali on gun oldu gecmis olsun kizim diye bile aramadi. Aramasinda umrumda degil zaten ama boyle kiymetsiz insanlarin adini oglumun ismi olarak seslenmek istemiyorumm. Bu konu o kadar icimde patladi ki esime bagirip cagiramafim bile kiz kardesime ayip olmasin diye ama icim icimi yiyip bitiriyo
Valla bu isim mevzusu bizim de çok başımızı ağrıttı şükür ki eşim bizim istediğimiz ismi koydu bu yüzden de kv lerle küsüz aman zaten çok da gerekliydi konuşmaları canıma minnet oldu valla senin de dediğin gibi 9 ay boyunca tek bişi almadılar bişiye ihtiyacınız var mı sormadılar ben o kadar sıkıntı çektim şükür sağlıcakla oğlumu kucağıma aldım bi kere sağlıklı olsun da demediler kalkmışlar isim derdine düşmüşlerneyse sen isim diyince dertlendim uzattım Hakkı'nı helal et
Sizin işin mevzusu hala devam ediyormuKayınpeder kızıma Berra diyor, ismini kendi koydu zannediyor. Oysa adı Nazlı haberi yokBozuntuya vermiyorum kırmayayım diye. Ama şimdilik
Düne göre bugün daha az geldi. Haftaya çarşamba hem çocukçuya hemde kadın doğuma gidecektim zaten çağırmışlardı onu bekliyorum. Biz ilçedeyiz doktorumuz il merkezinde yarım saatlik yol var çocukla git gel yapmak istemiyorum. Eğer artarsa giderim ama çarşambaya kadar beklicem.Yarın bir doktora görün derim ben her ihtimale karşı ama o internetede aldırma.baş ağrısı diye yazsan tümör diye çıkıyor.
Sizin işin mevzusu hala devam ediyormudeli_mavi_59 :) ben ismi ceren olacak dedim konu kapandı neden herkes herşeye karışır anlamam hemde üç kuruş emeği olmadan benim kayınbabam herşeyimizi yaptı ben adını söylediğimde tek yorum yapmadı sizinkiler garip
hafif sararmışsa ama sen bolbol emzir uyanmıyorsa uyandır ilk zamanlar iki saatte bir diye öneriyor dr.lar ben öyle yaptım şükür sarılık olmadık şimdi kendi ne zman ister o zman veriyorum öyle sSelam kızlar nasılsın bebişler nasıl herkes iyidir insallah. Bizimde bugun 6. Günümüz oldu bebegimle bi sorum olucak siz bi günde kaç kez süt veriyorsuz bebege bide bebek sarılık olursa nasıl anlarız bebegimin gözleri hafif sararmış gibi korkuyorum
olur yaa bir öyle seyler kısmımız erken doğurdu Mart'ta hatta. Bir kısmımız da geç doğurdu tam gününde doğuran Yok herhaldeben 40 küsürlerdeyim hala doğurmadım. 1 mayısa gün verdi doktor . en iyisi gideyim mayıs topiğine napim.
Cevabın için tesekurler canım ben sezaryan oldugum için sütüm geç geldi bebekte gögsümü tutmuyordu ondan sarılık olmuş olabilir ama insallah yoktur ya salı günü dikişlerimi aldırmaya gidicem o gün bakılır heralde çok minik ona hiç kıyamıyorumhafif sararmışsa ama sen bolbol emzir uyanmıyorsa uyandır ilk zamanlar iki saatte bir diye öneriyor dr.lar ben öyle yaptım şükür sarılık olmadık şimdi kendi ne zman ister o zman veriyorum öyle s
olur yaa bir öyle seyler kısmımız erken doğurdu Mart'ta hatta. Bir kısmımız da geç doğurdu tam gününde doğuran Yok herhalde
bugün doktora götürdüm bebeğinin cildi çok hassas kimse opmesin dokunmasin dedi. antibiyotik içerikli bir krem verdi 5 gün sur dedi inşallah geçer. dusmeyen göbeğini de gösterdim baticon kullanmaya devam et dediCanım benim de bugün 15 günlük benimki de sivilcelendi. Emmekten mi oluo acaba??
Koku bende de var cnm cok kotu bi koku hem deKızlar hem basurum hem de kanamam var basırdan sonra koku olmaya başladı normal mi ya mikrop kapmamışımdor inş bir haftalık kontrole korkup gitmemiştim
Belki de adet olmussundur :) kirk bitmeden de baslayabiliyor35. Günümüz bugün az geliyodu bir anda 2 gündür deli gibi geliyo doktorumda izinliymiş cep tlfonuda kapalı ulaşamadım. İnternettede herzamanki gibi hiç iyi şeyler yazmıyo :))
Adet kanaması gibi de değil da fazla oluyo. İnşallah bir sorun yoktur. Bakalım beklicem biraz dahaBelki de adet olmussundur :) kirk bitmeden de baslayabiliyor
Ciddi bir durum değildir eminim ki internete bakarsan yaşamıyor olmamız lazım :)35. Günümüz bugün az geliyodu bir anda 2 gündür deli gibi geliyo doktorumda izinliymiş cep tlfonuda kapalı ulaşamadım. İnternettede herzamanki gibi hiç iyi şeyler yazmıyo :))
Aynen öyle hem de çok gariplerSizin işin mevzusu hala devam ediyormudeli_mavi_59 :) ben ismi ceren olacak dedim konu kapandı neden herkes herşeye karışır anlamam hemde üç kuruş emeği olmadan benim kayınbabam herşeyimizi yaptı ben adını söylediğimde tek yorum yapmadı sizinkiler garip
Canim benim her iki dogum seklinin de artari eksileri var.Saglikla kucagina aldin ya daha onemlisi yok.seni cok iyi anliyorum ama inan gecicek.ilk 1 hafta cok dikkat edersen cok hizli iyilesiyirsun.vucudumuzdaki en hizli kendini kapatan yer dil ve vajinymis.ayakta kaldiysan sisip gerilmistir temiz tutma cok onemli iltihap kapmis olabilir.birde orasi istemli kaslardn olusuyor yani calistirarak buyuk olcude duzeltebiliyorsun.kontrole gitmemistin dimi?gitmeli ve ona gore onlemini almalisin.sezryande de benim ablalarim ve annem dahil karin hissiyatlari hep var ve bagirsak yapisikliklari cunku bagiesaari elliyorlar bebegi cikarirken 7 yil karin kaslarini hisstmiyorlar.yani anne olunca boyle iste her turlu kesiliyoruz:)basur sezaryn sonrasi da olanlar var.senin yasadiklrini bende yasadim benim 1 hafta surdu o basur acisi tavsiyem zeytinyagli baya bula heryeri pamugu orana koy butun gun yenile arada.proctolog sur agrisini hafif aliyor.ve mumkunse ayakta cok kalma yan yatip uzan.giderek azalicak hissediceksin ertesi gun mucize sekilde iyilesti aynayla bakinca inanamadim.bende cok yatamadim dikislerim gec dustu 25 gun surdu.ilk bebegimde dikkat edip 1 haftada iyilesmstim.birde sivi agirlikli beslen corba ic kati beslenme yada bol lifli ye enginari oneririm kabiz olma surekli yenilenir orasi ve dikierin gerilir.Normal Doğuma iyi diyorsunuz değil cidden değil ya sancısı ayrı dert dikişi ayrı dert basuru ayrı dert çoçuğun çıkma anı ayrı dert az önce aynı ile kendime baktım halim içler acısı asla rahim eski haline gelmiyor zaten şuan doğuram resmen dört cm ilk açık var 21gün geçmesine rağmen basur oldum suya oturduk sanırım ön tarafım miktop kaptı suda çünkü o gündem sonra koku çok oldu hala var ve ben kendimi pis hissediyorum offfff ayaktadır basurdan duramıyorum oturamıyorda tam kayınvalidem gidecekken Yen'i hastalanmış olmam şaka gibi ya Doğumdan beri hiç bir şeyim toktu şuan oturmak bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?