- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #38.681
Canım ben zeytinyağı uyguluyorum baya fatda etti. Kanadı emzirirken göğsüm ama 2-3 saate kadar iyileşmişti zeytinyağı ile..emzirebildim bebeğimigogus ucum perisan halde aglaya aglaya emziriykrum.
Arkadaşlar bebeğine 90 cc mama veren var mı? Benim kıza 60 cc yetmiyor ve 90 cc mama fazla gibi geldi bana. 38 günlüğüz bu gün. 90 cc mama ver doktor dedi. 38 günde aldığımız kg 300 gram maalesef çok çok az. Sütüm yeterli gelmiyor. Bu kg alma ve süt meselesi moralimi bozuyor. İnşallah kızım toparlar kendini. Ona yeterli gelememek üzüyor beni.
Kusunca rahatladı biraz olabilir canım havalar birden ısındı doğalgazı kapatmadık daha ama genede aldı heralde bi yerlerden gelen küçük çocuklarda öpüyor öpme desende öpüyorlar kırkımız çıksa biraz olsun rahatlayacam. Dediğinide deneyecem sağol canım..C
canım çok sıkıntılı ayda doğdular ne sıcak ne soğuk evlerde kaloriferler söndü sürekli soba yakıyoruz oda odayı kurutuyor aynı dert bizdedevar bence herkeste var bilerek yavrunu üşütecek halin yok ıhlamur ver azıcık yumuşasın Boğaz'ı iki üç çay kaşığı ve kalorifer üzerinde ıhlamurlu su koy bunları doktor söyledi ben azönce ketıla ıhlamur koyup oturduğumuz odada boş bolkaynattım
ben de böyle düşünüyorum çoğu zaman lohusalık psikolojisi sanırım inşallah sütümüz artarArkadaşlar bebeğine 90 cc mama veren var mı? Benim kıza 60 cc yetmiyor ve 90 cc mama fazla gibi geldi bana. 38 günlüğüz bu gün. 90 cc mama ver doktor dedi. 38 günde aldığımız kg 300 gram maalesef çok çok az. Sütüm yeterli gelmiyor. Bu kg alma ve süt meselesi moralimi bozuyor. İnşallah kızım toparlar kendini. Ona yeterli gelememek üzüyor beni.
Zor cnm senin işin benim bebek de mememi kabül etmiyor çok kucuk dogdu diye sağıp veriyorum millet de yok sütün kesilecek yok biberona alisacak sürekli yorumlar yaparlar..bu defe strese giriyorum süt yetistirecem diye.kızlar bu lohusalık hamileliğin son günlerinden daha uzun kayınvalidemle hayat daha daha uzun ve zor bebek her ağladığında aç bu çocuk emzirdiğimde sütün yetmiyor mama hazırlayalım doğum yapalı daha 26 gün geçmiş 2.çocuktan bahsediyor
Senin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum artık dikiş yerlerim acıyo sırtım zaten hiç tutmuyo kambur gibi yürüyorum kimse anlamıyo cok yanlızım bebegim de uyanmıyo süt içmiyo keyfi isterse içiyo kim görse sarılık olmuş diyo bana kızıyorlar sanki ben bile bile yapıyorum herseyiYa herkes ömrümü yedi sariligimiz var az emziriyorum ama gogus ucum kucuk com zorlaniyoruz gogus ucu aldim onu takip emziriyorum arada cikarip bebegime kendi ucumu veriyorum ama istemiyor oysaki ilk 2 gun yara etmisti damagina kistiriyordu 3. Gun emmeyi kesti bende ucu aldirdim simdide gunde 1 kere kaka yapıyor bu sarilik nasil gidicek boyle benim mememi uç olmadan hic almiycakmi kimisi buyusun az kapar diyor kimisi senin sütün yaramiyor diyor cocuk ac diyolar surekli araniyo ama emmiyo agzinda oynuyo hep onlukler sut lekesi dolu bazen agzinin icinde biriktiriyor sütü uyuyo yanagindan süzülüyor ama benim psikolojim cok bozuk emzir niye kaka yapmiyo sari bu cocuk biktim artik gercekten yoruldum 2 saatte 1 uyandir demek kolay uyanmiyo ağzı kilit acmiyo agliyorum bazen cok doldum ya
ben de böyle düşünüyorum çoğu zaman lohusalık psikolojisi sanırım inşallah sütümüz artardeli_mavi_59
eger sarilik varsa emzirdikten sonra mama verin mamasiz buyutecegiz diye sariligin etkisini hafife almayin bebek sariligini atlatsin mamayi azaltirsinizSenin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum artık dikiş yerlerim acıyo sırtım zaten hiç tutmuyo kambur gibi yürüyorum kimse anlamıyo cok yanlızım bebegim de uyanmıyo süt içmiyo keyfi isterse içiyo kim görse sarılık olmuş diyo bana kızıyorlar sanki ben bile bile yapıyorum herseyi
Aaaaa bende niye bende oluyor diyordum. Sizde de oluyor mu.Evet cnm ilk günden itibaren hemde gün geçtikçe azalıyor gibi hissediyorum ama hormonların etkisiyle oluyormuş netten bakmıştık bizde normalmiş yani
Bizde de sarilik devam ediyor.hemde cok emdigi halde.yarin tam 1 aylik olacakYa herkes ömrümü yedi sariligimiz var az emziriyorum ama gogus ucum kucuk com zorlaniyoruz gogus ucu aldim onu takip emziriyorum arada cikarip bebegime kendi ucumu veriyorum ama istemiyor oysaki ilk 2 gun yara etmisti damagina kistiriyordu 3. Gun emmeyi kesti bende ucu aldirdim simdide gunde 1 kere kaka yapıyor bu sarilik nasil gidicek boyle benim mememi uç olmadan hic almiycakmi kimisi buyusun az kapar diyor kimisi senin sütün yaramiyor diyor cocuk ac diyolar surekli araniyo ama emmiyo agzinda oynuyo hep onlukler sut lekesi dolu bazen agzinin icinde biriktiriyor sütü uyuyo yanagindan süzülüyor ama benim psikolojim cok bozuk emzir niye kaka yapmiyo sari bu cocuk biktim artik gercekten yoruldum 2 saatte 1 uyandir demek kolay uyanmiyo ağzı kilit acmiyo agliyorum bazen cok doldum ya
süt benim de sıkıntılı mama veriyorum biberona alıştı lafınu ben de duyuyormZor cnm senin işin benim bebek de mememi kabül etmiyor çok kucuk dogdu diye sağıp veriyorum millet de yok sütün kesilecek yok biberona alisacak sürekli yorumlar yaparlar..bu defe strese giriyorum süt yetistirecem diye.
Aynen ama ben sutumu sağip veriyorum cnm senin hic mi gelmiyor? Cok zor bu gunler napsak 1 2 ay alsalar sonra sorun etmicemsüt benim de sıkıntılı mama veriyorum biberona alıştı lafınu ben de duyuyorm
Benimde özellikle uçları sanki iğne batırıyorlar sağ göğsüm daha çok yapıyor sağıyordum ilk zamanlar şimdi öyle doku dolu olmuyor ama yinede ağrı oluyorBu gece göğsümün acısıyla uyandım.mastit oldum yine.bu sefer sütüm çok değil ama göğüs ucu yarası ve yorgunlukta yapıyormuş bu illeti.kaynar su dökmüş gibi kıpkırmızı göğsüm.kolum deyse diken batmış gibi canım yanıyor.ilk kızımdada olmuştu ve antibiyotik içmeden geçmediği gibi ilk üç ayda 4-5 kere tekrar etmişti.sıcak su kompresi yaptım.zeytinyağı ile masaj yaptım.makineyle çektim ama banamısın demiyor.başka önerisi olan var mı acaba?
Bende bide ateş halsizlikte yapıyor.kayınvalidem süt düğümleniyor göğsünde diyor.Benimde özellikle uçları sanki iğne batırıyorlar sağ göğsüm daha çok yapıyor sağıyordum ilk zamanlar şimdi öyle doku dolu olmuyor ama yinede ağrı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?