2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar bebeğine 90 cc mama veren var mı? Benim kıza 60 cc yetmiyor ve 90 cc mama fazla gibi geldi bana. 38 günlüğüz bu gün. 90 cc mama ver doktor dedi. 38 günde aldığımız kg 300 gram maalesef çok çok az. Sütüm yeterli gelmiyor. Bu kg alma ve süt meselesi moralimi bozuyor. İnşallah kızım toparlar kendini. Ona yeterli gelememek üzüyor beni.

canım benim de süt çok az mama veriyorum 26 günlüğüz biz 4 gün önce doktor mamayı 60cc ver(ben 30 40cc veriyodum doymuyordu) hatta bazı bebekler 80cc bile içebiliyor demişti

Kusunca rahatladı biraz olabilir canım havalar birden ısındı doğalgazı kapatmadık daha ama genede aldı heralde bi yerlerden gelen küçük çocuklarda öpüyor öpme desende öpüyorlar kırkımız çıksa biraz olsun rahatlayacam. Dediğinide deneyecem sağol canım..

Slm kızlar ben 20 sinde bebegimi kucağima aldim fakat emziremiyorun... bebeigimin kilosu biraz kucuk dogdugu icin bira gucsuz mecburen sağıp biberondan veriyoum ayni sorunu yasayan varmi? Ve sut arttiran ne vardir?

Slm kızlar ben 20 sinde bebegimi kucağima aldim fakat emziremiyorun... bebeigimin kilosu biraz kucuk dogdugu icin bira gucsuz mecburen sağıp biberondan veriyoum ayni sorunu yasayan varmi? Ve sut arttiran ne vardir?

ben de böyle düşünüyorum çoğu zaman lohusalık psikolojisi sanırım inşallah sütümüz artar deli_mavi_59

kızlar bu lohusalık hamileliğin son günlerinden daha uzun kayınvalidemle hayat daha daha uzun ve zor bebek her ağladığında aç bu çocuk emzirdiğimde sütün yetmiyor mama hazırlayalım doğum yapalı daha 26 gün geçmiş 2.çocuktan bahsediyor

Zor cnm senin işin benim bebek de mememi kabül etmiyor çok kucuk dogdu diye sağıp veriyorum millet de yok sütün kesilecek yok biberona alisacak sürekli yorumlar yaparlar..bu defe strese giriyorum süt yetistirecem diye.

Senin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum artık dikiş yerlerim acıyo sırtım zaten hiç tutmuyo kambur gibi yürüyorum kimse anlamıyo cok yanlızım bebegim de uyanmıyo süt içmiyo keyfi isterse içiyo kim görse sarılık olmuş diyo bana kızıyorlar sanki ben bile bile yapıyorum herseyi

eger sarilik varsa emzirdikten sonra mama verin mamasiz buyutecegiz diye sariligin etkisini hafife almayin bebek sariligini atlatsin mamayi azaltirsiniz

Bu gece göğsümün acısıyla uyandım.mastit oldum yine.bu sefer sütüm çok değil ama göğüs ucu yarası ve yorgunlukta yapıyormuş bu illeti.kaynar su dökmüş gibi kıpkırmızı göğsüm.kolum deyse diken batmış gibi canım yanıyor.ilk kızımdada olmuştu ve antibiyotik içmeden geçmediği gibi ilk üç ayda 4-5 kere tekrar etmişti.sıcak su kompresi yaptım.zeytinyağı ile masaj yaptım.makineyle çektim ama banamısın demiyor.başka önerisi olan var mı acaba?

Bizde de sarilik devam ediyor.hemde cok emdigi halde.yarin tam 1 aylik olacak

Zor cnm senin işin benim bebek de mememi kabül etmiyor çok kucuk dogdu diye sağıp veriyorum millet de yok sütün kesilecek yok biberona alisacak sürekli yorumlar yaparlar..bu defe strese giriyorum süt yetistirecem diye.
süt benim de sıkıntılı mama veriyorum biberona alıştı lafınu ben de duyuyorm

Benimde özellikle uçları sanki iğne batırıyorlar sağ göğsüm daha çok yapıyor sağıyordum ilk zamanlar şimdi öyle doku dolu olmuyor ama yinede ağrı oluyor

Kızlar basur olduğumu söylemiştim bu. Sebeple doktora giden var mı ishal olayım diye dupalak içmek istiyorum emziren anneler kullanabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…