2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Efendim burda bir heves kahve içecem diye hazırlanan ama kızı sayesinde yirmi metre bile gidemeden evine dönen anne var siz bebişlerle gezmeye gittinizmi neler yaşadınız bizim ilk deneme hüsran oldu
Ben bugün avmye gittim.hem ebebeke gitmem lazımdı hemde büyük kıza bir iki tişört almam lazımdı.hallettik valla eşimle koşa koşa.bir kere ebebekte emzirdim.biraz kucağımda pışpışladım belim ağrıdı ama hallettik işlerimizi.birde emzirme örtüsü aldım.heryerde emişcez mecbur:)

Biz kapıdan çıktık geri eve döndük bir ağlama bağırma arabadan rahatsız oldu galiba benim planımda e bebekti ama olmadı

Çok takıntılıyım illa taş gibi dolu dolu olacağını sanıyordum hep baya üzüldüm gittikçe azalarak kesilmez inşallah

Memeler zamanla terbiye olur üzülmeyin süt var ama memeler artık taşımayı öğrendi

Ekteki fotoğrafı okuyun. Ben bilmiyordum çok dert ediniyordum yaşadığınız normal kendimizi üzmeyin güzel günlerin tadını çıkartın.

Bu arada bebeğim 1 haftalık

Eklentiler

• IMG_1165.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_1166.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 108
Masallah büyümüş :) gazi vardir canım .Bizimki de aynı öyle kizariyor bozariyor çıkaramıyordu ama uç gündür rahat çıkarıyor kendi De rahat çok sukir
Biz gaz için ilaç kullanıyoruz bir gün hiç susmadı ağladı uyumadı araba ile gezdirdik uyudu mecbur ilaca başladık gaz çıkarma da zorlanıyor kaka yaparken kızarıyor inşallah bu sorunu erken atlatırız

Önereceğin bir sling var mı bebeğin omurgası rahat mı onun içinde bende istiyorum almak ama kararsızım
Neko wrap sling aldım esnek kumaşlı. Bebiş için aynı renk şapka da yolluyorlar. Evde önce pratik yaptım videolarını izleyerek sonra çıktım onunla dışarı :))

Günaydın anneler ve tatlı bebişler doğurmayan kalmadı galiba
Gazsız bol sütlü günler olsun
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim

Kızlar oğlum gece hiç uyumadı balgamı var burnu tıkalı hırıl hırıl ses geliyor boğazından deniz suyu var aspiratörlede temizliyorum burnunu ama eşim üşüttün diyor çok canım sıkkın

C
Kızlar oğlum gece hiç uyumadı balgamı var burnu tıkalı hırıl hırıl ses geliyor boğazından deniz suyu var aspiratörlede temizliyorum burnunu ama eşim üşüttün diyor çok canım sıkkın
canım çok sıkıntılı ayda doğdular ne sıcak ne soğuk evlerde kaloriferler söndü sürekli soba yakıyoruz oda odayı kurutuyor aynı dert bizdedevar bence herkeste var bilerek yavrunu üşütecek halin yok ıhlamur ver azıcık yumuşasın Boğaz'ı iki üç çay kaşığı ve kalorifer üzerinde ıhlamurlu su koy bunları doktor söyledi ben azönce ketıla ıhlamur koyup oturduğumuz odada boş bolkaynattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…