2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok takıntılıyım illa taş gibi dolu dolu olacağını sanıyordum hep baya üzüldüm gittikçe azalarak kesilmez inşallah
Bende öyle sanıyordum ama öyle değilmiş. Yumuşak olması daha iyiymiş. İnstagramda "emzirenanne" diye bir hesap var onu takip et canım emzirmeyle ilgili çok bilgi var be hep doğru bildiğimiz yanlışlar.

Reactions: mnt
Kızlar yardm. Dünden beri bebegim gündüz hep emmek istiyo. Ama öyle yalancı meme gibi kullanmıyo emip yutuyo. Ucu agzndan çıkınca deli gibi aranıyo hızlı hızlı snra bukup devam ediyo. Gaz çıkarıyo yani gazdan değildir diye düşünüyorum. Hazımsızlık yasıcak daha da rahatsz olucak diye korkuyorum. Yemeği bile koltur koltur yiyorum. Neden olur böyle bi durum. Kucagnda tyt falan demeyin tutuyorum bırakmıyorum ama deli gibi aranıp ağladığı için tekrar emziriyorum. Hadi bana bi öneri noluuur

Bi de bebeğini sık sık emzir canım emzirdikten gelir . Bebeğim emerken diğer göğsüme süt geliyor resmen
Kendi uyandıkça emziriyorum bazen süt akarken zorla kaldırıyorum e çok yediğinde kaka yapmakta zorlanıyor napacam bilmiyorum inşallah kesilmez mamaya gerek olmaz şu 6 ay

Bi de bebeğini sık sık emzir canım emzirdikten gelir . Bebeğim emerken diğer göğsüme süt geliyor resmen
Kendi uyandıkça emziriyorum bazen süt akarken zorla kaldırıyorum e çok yediğinde kaka yapmakta zorlanıyor napacam bilmiyorum inşallah kesilmez mamaya gerek olmaz şu 6 ay

Üzülme canım gerçekten ilk başlarda iyiyse bi anda kesilmez . Yine aynısı gibi olur yeter ki stres etme sen. Bol bol dinlen süt için en önemli şey dinlenmek bence
Dinlenmek zor oluyor tek başıma bakıyorum gece uyku yok zaten çok sütten şikayet etmiştim imtihan galiba

Bende öyle sanıyordum ama öyle değilmiş. Yumuşak olması daha iyiymiş. İnstagramda "emzirenanne" diye bir hesap var onu takip et canım emzirmeyle ilgili çok bilgi var be hep doğru bildiğimiz yanlışlar.
Annelik için önce eğitim almamız gerek galiba tecrübesizlikten mi bu kadar korkağız bilmiyorum

Bu arada bebeğim 1 haftalık

Evin içinde daraldım iyice bir kahve içip gelelim dedik cadı bebek arabasında durmadı bırakacak kimsem yok keşke olsa hava almaya çok ihtiyacım var
evet insan boğuluyor evde evde birden çıkınca tuhaf hissediyor insan 40 dan sonra havalar tam düzeliyor çıkıncaya bizde yürüyüşlere gel Bebek için de iyi olur aende öyle yap

canım ilk zamanlar çok önemli güneş görsün anne sütü an önemlisi birde ışık hep açık alsın sarı ışık kullan canım bu dönemde hepimizin dertleri aynı birde canları neki insan kahroluyor

Dinlenmek zor oluyor tek başıma bakıyorum gece uyku yok zaten çok sütten şikayet etmiştim imtihan galiba
Bende tek bakıyorum canım biz de gece uykusu pek yok ama gündüz o uyudukca bende yatıyorum çok farkediyor sütun artmasında.hic bişey bebeğinden sütünden önemli değil şu anda boşver çok iş falan yapma varsin azıcık pis olsun evin :) kaç günlük oldu tam bilmiyorum ama bir aydan sonra kakali bez sayısı azalıyor canım . Az yapınca zorlanıyor musun saniyosun yoksa ikiniyor mu yaparken

Canım sanki beni anlatmışsin ama geçecek biraz sabır gerek ama biz 53 günlük olduk biraz düzene oturdu ama hala soyleniyorlar . Hiç takmıyorum artık.tabi önce senin gibiydim her denilene üzülüyordum.bana da diyorlardı.kakasini çok yapıyordu sütun yaramıyor .Aç bu çocuk aranıyor diye elime veriyolardi .Halbuki çocuk aç olsa alır memeyi bizimki çığlık atıyordu memeye gelince . Sonra bir aylık kontrole gittim 1200 Gr almıştı doktor çok iyi dedi herkesin sesi kesildi . Sarılık da atlattık 18 e çıkmıştı bir haftalıkken bir gün ışık tedavisi gördü .Sonra düştü ama hala devam ediyordu .Daha sonra da tahlil yapılmadı şimdi nasıl bilmiyorum.ama yüzü beyaz hareketleri falan da iyi çok sükûr.. sizinki kaç sarılık bide kaç günlük bebegin

Benim durumumda seninle aynıydı başlarda. Göğüs ucum küçüktü tutmakta zorlanıyordu ama ben hiç vazgeçmedim göğüs ucu falanda denemedim. Bebeğimi uyandırmakta ayrı dertti. Ne yapsam kalkmıyordu. Doğduğunun 4. Günüydü sanırım kontrole gittik. Bebek kilo vermiş doktor yarına kadar bu bebek kilo almazsa hastanede damardan beslerim dedi beni o kadar korkuttuki ağladımda ağladım. Aynı gün pompa aldım birde mama. Saat başı emzirmeye çalıştım. Kaldırmak ne mümkün. Hiçbirzaman onaylamadığım şekerli suyu bebeğime 2 sefer verdim. Bebeğimin yemesi ondan sonra düzeldi. yarım saat arayla önce emzirdim sonra sağdığım sütü verdim. Biberonu ağzına verince lıkır lıkır içti tabi. Ertesi gün dra gittik bebeğim bir günde 150 gr almışsonrasında daha bir düzene girdi herzaman olmasada genelde acıkınca ağlamaya başladı. Şimdi 28 günlük oldu acıkınca ağlıyor uyandırmama gerek kalmıyor. Üzme kendini psikolojini hiç bozma vazgeçmede. Sütünü sağ biberonla ver ama emzirme çabalarındanda vazgeçme

T tatli_belam bu arada benim de göğüs ucu çok küçük o yüzden silikonla veriyorum ki daha güzel emiyor . Arada göğüs ucunu veriyorum tutuyor ama kayıyor ağzından .Napalim bi sure daha böyle emzirecem. Bende ilk günler elektrikli pompa ile şahsım biberonla verdim ben ayaklarını burnunu sıkıyor annem de veriyordu sütü.. iki saatte bir veriyorduk tabi çok çok zor uyuya uyuya içiyordu sütü ..Ama geçecek emin ol sıkıntı yapıp da sutun de etkilenmesin

42 günlük oldu çok şükür kaka yapmadan çok ıkınıyo bişiler yapıyo sonra sakinleşiyor bir anda pat küt geliyor bazen. kaka ilk günlerden az tabi.

En kısa zamanda alacam pişman oldum almadığıma

42 günlük oldu çok şükür kaka yapmadan çok ıkınıyo bişiler yapıyo sonra sakinleşiyor bir anda pat küt geliyor bazen. kaka ilk günlerden az tabi.
Masallah büyümüş :) gazi vardir canım .Bizimki de aynı öyle kizariyor bozariyor çıkaramıyordu ama uç gündür rahat çıkarıyor kendi De rahat çok sukir

Gerçekten bunaldım evde havalar güzel evde oturuyorum birde yalnızım ailem başka şehirde yardımcımda yok

Bugün oğlumu banyo yaptırdım üşüdüğündenmi neyse kolları bacakları morardı çok korktum bilgisi olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…