2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayyyy bana zayıflamak demeyin hiç bir pantolonum olmuyor gömleklerim göğüslerden kapanmıyor xs beden olan ben mağazaya gitmeye korkuyorum acaba kaç beden oldum offfff offfff

Reactions: mnt
Hastaneden kalça ultrasonu için randevu almıştık biz 8 mayıs sanıyorduk.meğer 8 hazirana vermişler.ben 1-1,5 aylıkken çekilir diye biliyordum o zamana 2,5 aya yakın olacak.internette baktım ilk 3 ay içinde çekilir diyor.geç mi olur acaba kızlar?

Gece bir kere biberon vermeyle biberona alısmaz dimi kızlar gerci işe baslayınca nasıl olcak bilmiyorum kasıkla mı vermeliyim

Birde ben doğumdan beri gazlı kızımın korkusuna kurufasülye nohut yemedim.siz denediniz mi?çok gaz yapıyor mu?

Randevuyu cocuk doktoruna mı alınıyor

esinertugrul Allah kabul etsin maşallah sana bizde Ramazana yakın denk geliyor diye bir aylıkken yapacağız sen ne dağıttın mevlitte
simarik83 benimde estetik dikiş pansumanla sonra ilaç verdi ameliyat izleri kalmasın diye estetik krem hiç iz kalmasın diye genelde büyün ameliyat izlerinde kullanılıyormuş 40 çıkınca bizde ufaktan yürüyüşlere başlayacağız ben 70le hamile kaldım 93 olmuştum şimdi hala hamilelik pantolonlarımı giyiyorum eskilere uzaktan bakıyorum ne zman öylece duruyorlar uconn benim daha hiç öyle bir şeyi göze alamam normalde kıyranıyor gazdan

Bizi bilgilendirmediler hiç devlet hastanesinden hangi bölüme alınır bilemiyorum
tam 30 gunlukse yenidogan poliklinigi bakiyor.ama degilse gun gecmisse cocuk polikilink onada randevu alin dedi.bugun yaptiramAdan geri dondum.
Asisini olduk.geldik

Valla bende cesaret edemedim bir aydır ama artık hergün ne yapıcam diye düşünmekten sıkıntı geliyor.o gaz yapar bu gaz yapar derken çeşit azalıyor

Bizim yarın 40 ımız çıkıyor doktorumuz gelin demişti ultrason için o yüzden gidicez ama ne zamana kadar yaptırılır bilmiyorum. Bize 45. günde gelseniz olur illa 40 olmasa da olur demişti yani çyle geniş bir zaman dilimi demedi. Ben yarın sorarım en geç ne zaman yaptırılmalı diye

Birde ben doğumdan beri gazlı kızımın korkusuna kurufasülye nohut yemedim.siz denediniz mi?çok gaz yapıyor mu?

Ben cesaret edemedim. Bulgur yediğim zaman bile kıvranıyor oğluşum o yüzden bulguruda kestim. Genelde et tavuk salata yiyorum korkudan

Ben yedim mercimek yemeği, mercimek çorbası ama içine bolca kimyon serptim Kızıma gaz falan yapmadı ama yine de fazla tüketmemek lazım gaz yapan yiyecekleri.

Valla bende cesaret edemedim bir aydır ama artık hergün ne yapıcam diye düşünmekten sıkıntı geliyor.o gaz yapar bu gaz yapar derken çeşit azalıyor
Bende öyle tarhana yayla çorbası salata kahvaltı öyle benki baharatlı yemeklere bayılırım tatsız tuzsuz yemeklere devam anayüreği

Gece bir kere biberon vermeyle biberona alısmaz dimi kızlar gerci işe baslayınca nasıl olcak bilmiyorum kasıkla mı vermeliyim
Emzirme sondası var bi dene istersen. Bende ilk iki gün mama takviyesi yapmak zorunda kaldım. Emzirme sondası kullandık. Beni emerken mamadan da çekiyo yani

Bildiğim kadarı ile bebeklerin ilk dört aydaki hafızaları kalıcı değil birşeye o sürede alışmaları zor.ben bebeğimi 15 gün biberonla besledim doğunca 15.gün memeye başladım hiç sorun olmadı bazen sağdığım sütüde biberonla verdim ama her çocuk aynı tepkiyi verirmi bilmiyorum.arkadaşım işe başladığında o gelene kadar biberon verdiler gelince meme yedi inşallah bizde sıkıntı yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…