2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar basur olduğumu söylemiştim bu. Sebeple doktora giden var mı ishal olayım diye dupalak içmek istiyorum emziren anneler kullanabilirmi acaba
Benim kadındoğumcum dupalak yazmıştı kabız olduğum için ama içmeyi yinede istemedim pek o yüzden düzenli içmedim bir işe yaramadı

Cnm eğer göğsunu emmede zorlanıosa bebek sen kndın sağma işine girmelısın.mamadan once önceliğin sağıp sağıp vermek olsn.doymuosa 90cc hazırla ıcebıldıgı ıcer doyunca dılıyle ıteklıolar ztn

Slm kızlar ben 20 sinde bebegimi kucağima aldim fakat emziremiyorun... bebeigimin kilosu biraz kucuk dogdugu icin bira gucsuz mecburen sağıp biberondan veriyoum ayni sorunu yasayan varmi? Ve sut arttiran ne vardir?
Bnm bebeğim premature burda en erkenn gelen bebiş.ilk geldığınde ewe hıc ememıodu bıberonu bıle zor tutuodk ama bebeklere brz zaman tanımak lazm,biberonla vermeden önce memeyı herzmn teklıf et.cnm 3saatte bi sağ,su,pekmez tahın,rezene ve sutlu tatlılar bnmkını artırıo ve yemk oğünlerını atlamamk bazn bebek uğraşmktan yiyemiorm bakıorm sütm azalmş

Haklısın canım. Bugün Dr da dedi yarım saatten fazla emzirme diye. Ama elimde değil sürekli aç. Dediğin gibi süt dolması için arada mama takviyesi sart

Ya çok sağol canım. Evet zamanla emme istekleri düzene giriyormuş. Ve gaz sancisinda bile memeye sarıldığını biliyorum. Ama işte kıyamıyorum bende. Yumuşak yumuşak memeler. Bu sabah taş gibiydi. Akşama kadar öyle emdi ki hem alttan gem üstten çıkardı öyle tembellik yapıyorsa korktum. Sikayim dişimi.

siralamaya koyacak olursan sicak banyo yapip bebegini emzir son sutu gogus ucuna sur (her emzirisinde surmeyi ihmal etme )en az yarim saat havalandir birde sicak havlu koy iki gune gecer ins..

eger sarilik varsa emzirdikten sonra mama verin mamasiz buyutecegiz diye sariligin etkisini hafife almayin bebek sariligini atlatsin mamayi azaltirsiniz
Canım çok haklısın bide mamayı deneyelim böyle olmuyo belim koptu resmen uyandırmak istiyorum uyanmıyo zar zor veriyorum memeyi

Saol canım inşallah bende kyllanmayı becerebilirim

Becerirsin ama pratik yap evde bol bol :))
Benim karnımda hala dokununca falan ağrı var birde his kaybı var dikişin etrafında 44 günlük olduk inşallah bu göbek gider

Bende de hala his kaybı ve koca bir göbek var hatta kalçamda büyğmüş baya. Ben 20 ya da 22 kilo aldım tam bilmiyorum son hafta hastanede yattığım için ama ben 22 ye göre hesap yapıyorum. 10 kilom gitti geriye 12 kilo kaldı. Yürüyüşe başlamak istiyorum ama burda yağmurlu hala hava. Havalar düzelince yürüyüş ve mekik düşünüyorum fazla zorlamadan. Bakalım inşallah yapabilirim.

mnt simarik83 benim sol bacağımda his kaybı var sanki uyusukmuş gibi vücudun eski haline dönmesi uzun sürüyormuş.
Benim göbek ve bacaklar baya aldım eski kıyafetlerime girmem lazım zaten nefret ettim hamile kıyafetlerinde şimdi evde pijamalar yapıştı. Sezeryanlı nasıl mekik çekeceksin dikişlerin tam iletmesi lazım kendine zarar verme

Kizlar günaydin kosusturmaca derken giremedim hic insallah dogurmayan kalmamistirbizde pazar günü tam 20 günlük olmustuk yani mevludumuzu yaptik darisi size insallah bizimki kalabalik oldugu icin baya hazirlik yaptik cok yorulduk yavrumla bilebilgilenemedim nerdeyse altini acip karnini doyurabildim.cok şükür hayirlisiyla atlattık herseyde icime sindi.

Benim karnımda hala dokununca falan ağrı var birde his kaybı var dikişin etrafında 44 günlük olduk inşallah bu göbek gider
Demekki normal o benimde dikis etrafina cimcik atiyorum denemek icin his yok ne zaman gecerki acaba

Bilmiyorum ama kötü bir duygu inşallah tez zamanda normalleşir kolay değil kesildik o kadar

Ben 65 kilo idim hamilelik başında şimdi 68 kiloyum kilo aldığım tek yer göbek sanırım ve moralimi bozuyor belli oluyor giydiklerimden ben bebişi kucama alıyorum yaramaz saatlerinde evin içinde hızlı hızlı sağa sola yürüyorum mekik de çektim iki gün ağrı yaptı malum doktor kontrolune gittikten sonra devam edeyim rahime zararı olur falan diye endişelendim ay birde karnım çatlak dolu zayıflasam nasıl görünür düşünemiyorum anlayacan ben kendimle barışık hallerime çok uzağım

Bacağından ağrı kesici vuruldun mu ben vuruldum ve ağrısı yeni geçti vucut 9 ay değişeme uğradı şimdi bir anda düzelsin istiyoruz sanırım.ben şimdiki halime göre kıyafetler aldım çok zahıflayacağımı sanmıyorum bu göbekle yaşamaya alışmalıyım galiba hamile kalmadan da göbekli idim ama belli olmuyordu ah ah.şimdi bol kıyafetlerle kanka oldum

Benim sutum cok sıkıntı olmaya başladı zor yetisiyor.. surekli sagip veriyorum

Ben 20 günlükken doktora söylemiştim korkma geçecek demişti. Egzersiz içinde doktorum 40ından sonra serbestsin demişti. Yarın 40 ımız çıkacak yine kontrole gidicez. Ben hiç ameliyat olmamış gibiyim. Hiç iz kalmadı sadece uç kızmında minnacık bir çizgi gibi bir iz var o kadar. Estetik dikiş atmışlardı. Yarın sorcam yine doktora mekik olayını.

Bende 65 le hamile kaldım şimdi 77 kiloyum. Eski kıyafetlerime ayağımı bile sokamıyorum :))

merhaba arkadaslar.biz bugun kontrole gittik asimizi olduk kalcada sorun yokmus az gazi varmis onun icin birsey yazmadi sagligi yerinde 1400 gr almis boyu 59 olmus cocuga naptiniz lastik gibi sundurdunuz mu dedi isitme testine gerek yok dedi.sadece evde sıkıldik artik havalar duzelsin gezmelere basliyalim

Bende göğüsleri kavuşturamıyorum:) birde sürekli açım bence zayıflamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…