- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #38.741
Aaa valla sorarsan iyi olur film olayını.Bizim yarın 40 ımız çıkıyor doktorumuz gelin demişti ultrason için o yüzden gidicez ama ne zamana kadar yaptırılır bilmiyorum. Bize 45. günde gelseniz olur illa 40 olmasa da olur demişti yani çyle geniş bir zaman dilimi demedi. Ben yarın sorarım en geç ne zaman yaptırılmalı diye
Ben cesaret edemedim. Bulgur yediğim zaman bile kıvranıyor oğluşum o yüzden bulguruda kestim. Genelde et tavuk salata yiyorum korkudan
Sakın deneme cnm bi defa yedim çocuk kıvrandı bi daha asla
Bende öyle tarhana yayla çorbası salata kahvaltı öyle benki baharatlı yemeklere bayılırım tatsız tuzsuz yemeklere devam anayüreği
Anladım kızlar.sonuç olarak uzunca bir süre daha uzak duruyoruz bu yiyeceklerden:)Fasulye yedi m o gün çok rahatsız oldu
Bana da doktor atopik dermatit dedi. Kortizonlu krem kullanmama rağmen hala yayılıyo daha 35 günlüğüz cok aglıyo sürekli huzursuz. Bugün coresatin pembe de aldık mustela nın şampuanını fa aldık ama banyo yaptırmalımıyız bilmiyorum cok zorlu bi süreç hiç mutlu degilim o agladıkca ben aglıyorumIyi aksamlar ben 2016 nisan annesiyim arada bir nostalji olsun diye topiginize bakıyorum. Korkmanizi endiselenmenizi gerektirecek birsey yok diye yazmak istedim görünce, benim bebegimde de doğduktan sonra yüzünde vücudunda kizarikliklar kabarikliklar kuruluklar olusmustu hatta bir ara baya isilik gibi sivilce gibi olmuştu göğsü yuzu ve sırtı cok üzülmüştüm hic geçmeyecek sanmıştım ama çocuk doktorumuz atopik dermatit oldugunu cildinin hassas ve kuru oldugunu söyledi surekli nemlendirmelisin dedi, mustelanin stelatopia sampuanini ve vucut kremini önerdi yuzu icin de sebamedin yuz nemlendirici kremini almistim, bir süre sonra kayboldu kizarikliklar.. Ama sicaga gelmiyor kesinlikle yün kiyafet vs. Giydirmemelisin cok kalin olmamali üzeri.. Şu anda hala yüZünü nemlendiriyorum hergün banyodan sonra da vücudunu.. Ama o ilk zamanlardaki gibi olmadi hic bazen sicak oldugunda kalin giyindiginde filan kucuk kucuk alanlarda olusabiliyor.. Bu arada bu nemlendiriciler olusmasini engellemek icin olustuktan sonra geçirmek icin ise coresatin pembe kutudaki krem cok iyi geliyor aninda geçiriyor.. Ama korkulacak bir durum bir hastalik filan degil kesinlikle sadece cilt hassasiyeti, rahat olun.. Geçmiş olsun..
Aynı durumdayız canım benim Allah güç kuvvet versin inşallah...Kızlar kaç gündür hastanelerdeyim oğlum atopik dermatit oldu. Sürekli ağlıyo o ağladıkca ben aglıyorum.. Nasıl geçicek bilmiyorum. Yüzü ve kafası olduğu gibii yara acıyo ve kaşınıyo omuzlarına boynuna attı şimdide. Doktor kortizonlu krem verdi. Netten de cok araştırdım alerjik bi durım havadan da olabilir yediklerimdrn de peynir süt ürünleri ve yumurtayı kestim yemicem bakalım o mu ztn lohusalıgı hat safhada yaşıyorum bi tanede büyük oplum var. Çok zor geçiyo günlerim =(
Sizde de mi var aynı durum. Hangi boyutta bizim baya ileri =(Aynı durumdayız canım benim Allah güç kuvvet versin inşallah...
Geçmiş olsun canım.el kadar bebeğin hasta olması insanın içini acıtıyor.geçen haftalarda benim kızıda üşüttük hastanelik olduk.çok kötü günler geçirdim.dediğin gibi lohusalıkta üstüne tuz biber oluyor.başka doktorlardanda fikir alsan mı acaba.yayılıyor gitgide dedin ya.belki üniversite hastaneleri falan daha iyi araştırabilir.Kızlar kaç gündür hastanelerdeyim oğlum atopik dermatit oldu. Sürekli ağlıyo o ağladıkca ben aglıyorum.. Nasıl geçicek bilmiyorum. Yüzü ve kafası olduğu gibii yara acıyo ve kaşınıyo omuzlarına boynuna attı şimdide. Doktor kortizonlu krem verdi. Netten de cok araştırdım alerjik bi durım havadan da olabilir yediklerimdrn de peynir süt ürünleri ve yumurtayı kestim yemicem bakalım o mu ztn lohusalıgı hat safhada yaşıyorum bi tanede büyük oplum var. Çok zor geçiyo günlerim =(
Canım korkma benim de ilk oğlum da aynı sorun vardı şu anda dört yaşında hiçbir şey yok yüzünde gözünde hiçbir yerinde banada o kortizonlu kremden kullandım 4.04 tane kullandım Bir yaşına gelene kadar geçti zatenSizde de mi var aynı durum. Hangi boyutta bizim baya ileri =(
Gaz problemi çok fazla çok ağlıyor benim ayakta duracak halim kalmadı birde döküntü var dediğin gibi biryerden sönüyo başka yerden çıkıyor dr götürmedim dermatoloğa ama çocuk doktorumuz cildi çok hassas o yüzden olur dedi çok üzerinde durmadı yani bende önemsemedim ama canı acıyormudur aceba yada kaşınıyormudurSizde de mi var aynı durum. Hangi boyutta bizim baya ileri =(
Benim oğlum gündüzleri uyuyor geceleri uyanık vallahi o daha kötü sürekli geceleri kal sancısı varSelam kizlar.
Benim oglum 2 gündür gündüzleri hic uyumiyor uykuya daliyor 5dk sonra yine uyanik ac degildir kilo alimi iyi ve sütümde cok ilk baslarda gazi vardi ama 4 gündür falan gazi yok rahat gibi ama ne besige giriyor ne koltukda kaliyor ila kucakda yatiyoe besige koyunca 5dk sonra kalkiyor dermanim kalmadi wcye gitmeye firsat bulmiyorum resmen bu arada oglum 4 haftlik ayni durumda olan varmi acaba neyden kaynaklaniyor niye uyuyamiyor gündüzleri? Geceleride 1 civarinda yatiyor 2 saatde bir kalkip emiyor yine yatiyor 11e kadar
Pull pul oluyorsa mutlaka nemlendirici krem sürün sürün Seba metin 100 kremi çok iyiGaz problemi çok fazla çok ağlıyor benim ayakta duracak halim kalmadı birde döküntü var dediğin gibi biryerden sönüyo başka yerden çıkıyor dr götürmedim dermatoloğa ama çocuk doktorumuz cildi çok hassas o yüzden olur dedi çok üzerinde durmadı yani bende önemsemedim ama canı acıyormudur aceba yada kaşınıyormudurİnan dışarı çıkmayı istemiyorum elimi ayağıma dolandırıyo ağlamaktan gözleri şişiyor
Üşüten bebeğe doktor ilaç yazıyor mu benim oğlum da hapşırıyor öksürüyor balgamlı kısıyor hırıltı varGeçmiş olsun canım.el kadar bebeğin hasta olması insanın içini acıtıyor.geçen haftalarda benim kızıda üşüttük hastanelik olduk.çok kötü günler geçirdim.dediğin gibi lohusalıkta üstüne tuz biber oluyor.başka doktorlardanda fikir alsan mı acaba.yayılıyor gitgide dedin ya.belki üniversite hastaneleri falan daha iyi araştırabilir.
Benim oğlum gündüzleri uyuyor geceleri uyanık vallahi o daha kötü sürekli geceleri kal sancısı var
Yok cnım korkma ne isterse onu yapıyorlar neye ihtiyaçları barsa tamamlıyorlarBaslarda benimkide öyleydi ama 2 gündür gündüzleri bitürlü uyuyamiyor gözleri kapaniyor uykuya daliyor 5 dk sonra yine uyanik bebek dedigin gece gündüz uyumazmi ya uykusuz kalmiyormudur?
İnsallah cabucak gecer cok zor bir durumdur eminim.hemde diger cocukla ugrasmak allah yardimcin olsunKızlar kaç gündür hastanelerdeyim oğlum atopik dermatit oldu. Sürekli ağlıyo o ağladıkca ben aglıyorum.. Nasıl geçicek bilmiyorum. Yüzü ve kafası olduğu gibii yara acıyo ve kaşınıyo omuzlarına boynuna attı şimdide. Doktor kortizonlu krem verdi. Netten de cok araştırdım alerjik bi durım havadan da olabilir yediklerimdrn de peynir süt ürünleri ve yumurtayı kestim yemicem bakalım o mu ztn lohusalıgı hat safhada yaşıyorum bi tanede büyük oplum var. Çok zor geçiyo günlerim =(
Benim oglumda 4.5 yasinda ve duzeni davranislari cok degisti.vurmalar aglama krizleri basladi.konusmasida takilarak konusmaya basladi.kiskanmiyor gibi görüyorduk ama gecenlerde keske olmasaydi kardesim dedi.bizi cok yoruyor cunku.nasil davranicam bilmiyorum artik.okulada gidiyor okulda cok uyumlu bir degisiklik yok diyor ogretmeni ama evde cocuk bambaska biri oldu.bu arada yalniz birakmiyoruz asiri sevgisinden elini kulagini bacagini cekip duruyor.allah yardimcimiz olsun.Birde bol sabir versinİki çocuğu olan var mıDört yaşında bir oğlum var kardeşi doğduktan sonra hiçbir dediğimi yapmıyor çok hırçın hastalandı kardeşimde hasta etti şurup da hi dört yaşında bir oğlum var kardeşi doğduktan sonra hiçbir dediğimi yapmıyor çok hırçın hastalandı kardeşimde hasta etti şurup da içmiyoryemek yemiyor çok zor durumdayım canım çok sıkkın nasıl geçecek bu kıskançlık nasıl her şey yoluna girecek
İnşallah şimdi kolayıma geliyo bi kere veriyorum 15 günlük olduk işe baslayınca kv falan biberonla mı verir kaşıkla mı bilmiyorum inşallah memeyi bırakmazlarBildiğim kadarı ile bebeklerin ilk dört aydaki hafızaları kalıcı değil birşeye o sürede alışmaları zor.ben bebeğimi 15 gün biberonla besledim doğunca 15.gün memeye başladım hiç sorun olmadı bazen sağdığım sütüde biberonla verdim ama her çocuk aynı tepkiyi verirmi bilmiyorum.arkadaşım işe başladığında o gelene kadar biberon verdiler gelince meme yedi inşallah bizde sıkıntı yaşamayız
Evet cnm hala oluyo ama çok daha azAaaaa bende niye bende oluyor diyordum. Sizde de oluyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?