2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aaa valla sorarsan iyi olur film olayını.
Aynen bende et tavuk makarna pilav hep belli şeyler yiyorum.portakal bile gaz yapıyormuş.hatta kahve çikolata bile gaz yapar yazıyor nette.

Bana da doktor atopik dermatit dedi. Kortizonlu krem kullanmama rağmen hala yayılıyo daha 35 günlüğüz cok aglıyo sürekli huzursuz. Bugün coresatin pembe de aldık mustela nın şampuanını fa aldık ama banyo yaptırmalımıyız bilmiyorum cok zorlu bi süreç hiç mutlu degilim o agladıkca ben aglıyorum

Kızlar kaç gündür hastanelerdeyim oğlum atopik dermatit oldu. Sürekli ağlıyo o ağladıkca ben aglıyorum.. Nasıl geçicek bilmiyorum. Yüzü ve kafası olduğu gibii yara acıyo ve kaşınıyo omuzlarına boynuna attı şimdide. Doktor kortizonlu krem verdi. Netten de cok araştırdım alerjik bi durım havadan da olabilir yediklerimdrn de peynir süt ürünleri ve yumurtayı kestim yemicem bakalım o mu ztn lohusalıgı hat safhada yaşıyorum bi tanede büyük oplum var. Çok zor geçiyo günlerim =(

Aynı durumdayız canım benim Allah güç kuvvet versin inşallah...

Geçmiş olsun canım.el kadar bebeğin hasta olması insanın içini acıtıyor.geçen haftalarda benim kızıda üşüttük hastanelik olduk.çok kötü günler geçirdim.dediğin gibi lohusalıkta üstüne tuz biber oluyor.başka doktorlardanda fikir alsan mı acaba.yayılıyor gitgide dedin ya.belki üniversite hastaneleri falan daha iyi araştırabilir.

Sizde de mi var aynı durum. Hangi boyutta bizim baya ileri =(
Canım korkma benim de ilk oğlum da aynı sorun vardı şu anda dört yaşında hiçbir şey yok yüzünde gözünde hiçbir yerinde banada o kortizonlu kremden kullandım 4.04 tane kullandım Bir yaşına gelene kadar geçti zaten

Sizde de mi var aynı durum. Hangi boyutta bizim baya ileri =(
Gaz problemi çok fazla çok ağlıyor benim ayakta duracak halim kalmadı birde döküntü var dediğin gibi biryerden sönüyo başka yerden çıkıyor dr götürmedim dermatoloğa ama çocuk doktorumuz cildi çok hassas o yüzden olur dedi çok üzerinde durmadı yani bende önemsemedim ama canı acıyormudur aceba yada kaşınıyormudur İnan dışarı çıkmayı istemiyorum elimi ayağıma dolandırıyo ağlamaktan gözleri şişiyor

Selam kizlar.

Benim oglum 2 gündür gündüzleri hic uyumiyor uykuya daliyor 5dk sonra yine uyanik ac degildir kilo alimi iyi ve sütümde cok ilk baslarda gazi vardi ama 4 gündür falan gazi yok rahat gibi ama ne besige giriyor ne koltukda kaliyor ila kucakda yatiyoe besige koyunca 5dk sonra kalkiyor dermanim kalmadi wcye gitmeye firsat bulmiyorum resmen bu arada oglum 4 haftlik ayni durumda olan varmi acaba neyden kaynaklaniyor niye uyuyamiyor gündüzleri? Geceleride 1 civarinda yatiyor 2 saatde bir kalkip emiyor yine yatiyor 11e kadar

İki çocuğu olan var mıDört yaşında bir oğlum var kardeşi doğduktan sonra hiçbir dediğimi yapmıyor çok hırçın hastalandı kardeşimde hasta etti şurup da hi dört yaşında bir oğlum var kardeşi doğduktan sonra hiçbir dediğimi yapmıyor çok hırçın hastalandı kardeşimde hasta etti şurup da içmiyoryemek yemiyor çok zor durumdayım canım çok sıkkın nasıl geçecek bu kıskançlık nasıl her şey yoluna girecek

Benim oğlum gündüzleri uyuyor geceleri uyanık vallahi o daha kötü sürekli geceleri kal sancısı var

Pull pul oluyorsa mutlaka nemlendirici krem sürün sürün Seba metin 100 kremi çok iyi

Üşüten bebeğe doktor ilaç yazıyor mu benim oğlum da hapşırıyor öksürüyor balgamlı kısıyor hırıltı var

Benim oğlum gündüzleri uyuyor geceleri uyanık vallahi o daha kötü sürekli geceleri kal sancısı var

Baslarda benimkide öyleydi ama 2 gündür gündüzleri bitürlü uyuyamiyor gözleri kapaniyor uykuya daliyor 5 dk sonra yine uyanik bebek dedigin gece gündüz uyumazmi ya uykusuz kalmiyormudur?

Baslarda benimkide öyleydi ama 2 gündür gündüzleri bitürlü uyuyamiyor gözleri kapaniyor uykuya daliyor 5 dk sonra yine uyanik bebek dedigin gece gündüz uyumazmi ya uykusuz kalmiyormudur?
Yok cnım korkma ne isterse onu yapıyorlar neye ihtiyaçları barsa tamamlıyorlar

İnsallah cabucak gecer cok zor bir durumdur eminim.hemde diger cocukla ugrasmak allah yardimcin olsun
Benim oglumda 4.5 yasinda ve duzeni davranislari cok degisti.vurmalar aglama krizleri basladi.konusmasida takilarak konusmaya basladi.kiskanmiyor gibi görüyorduk ama gecenlerde keske olmasaydi kardesim dedi.bizi cok yoruyor cunku.nasil davranicam bilmiyorum artik.okulada gidiyor okulda cok uyumlu bir degisiklik yok diyor ogretmeni ama evde cocuk bambaska biri oldu.bu arada yalniz birakmiyoruz asiri sevgisinden elini kulagini bacagini cekip duruyor.allah yardimcimiz olsun.Birde bol sabir versin

İnşallah şimdi kolayıma geliyo bi kere veriyorum 15 günlük olduk işe baslayınca kv falan biberonla mı verir kaşıkla mı bilmiyorum inşallah memeyi bırakmazlar

merhaba kızlar benim bebisin göbeği şükür düştü tam 21. gün düştü dün yani.
benim oğlanın da yüzünde bir haftadır sivilce gibi kızarıklık olan lekeler çıktı. doktora götürdüm çok hassas cildi dedi. fucidin adında antibiyotik bir krem verdi onu iki gün kullandım daha da artınca sivilceler i bıraktım boynuna yayılmaya başlamıştı çünkü.
sonra kantaron yağı kullandım ve bugün azaldığını farkettim. sizde pisik ve cilt yaralarına kullanın kızlar gönül rahatlığıyla. pisik kremi bebisimin popisine hiç fayda etmeyince bugün kantoron sürdüm onunda sonuçlarını yazarım kızlar üç gün falan denicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…