2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim de 4 yaşında bir kızım var.küçük çocuğa bakmak bebek işi bizi asıl yoran ablamız.şuanda kendisini tanıyamıyorum.ağlamalar bağrışmalar acayip acayip davranışlar çiş tutmalar eşyalara zarar vermeler ne ararsan var.hatta bugün ilk kez bana kızdığı bir anda kardeşinin karnına vurdu.o anda gözüm döndü.nerdeyse bende bir tane patlatacaktım.böyle bir şeyi bir daha yaparsan çok kötü olur dedim.bir sürü azarladım.böyle bir durumda nasıl davranmam gerekiyor hiç bilmiyorum açıkcası.bir ayıda geçti bir taraftan alışması lazımdı artık diyorum bir taraftanda o da daha küçük aklı ermiyor diyorum.bir bağırıyorum dönüyorum bir seviyorum.benimde dengemi bozdular.

Üşüten bebeğe doktor ilaç yazıyor mu benim oğlum da hapşırıyor öksürüyor balgamlı kısıyor hırıltı var
Bizim kan ve idrar tahlili yaptılar.bakteriyel olsaydı antibiyotik tedavisi verip yatış yapacaklardı ama temiz çıktı sonuçlar şükür.hastanede ventolin verdiler havayla üç sefer.onun dışında bol anne sütü ver ve burnunu sık sık temizle dediler.10 gün falan oldu hala burnu tıkalı.yenidoğan olduğu için uzun süre devam eder bu şekilde dediler.

Benim oğlumda öyleydi. 3-5 gündür iyice uykuya daldığında yatağa yatırıyorum iki yanına kollarını sabitleyecek şekilde yastık koyuyorum yanınada kendisini kucağımda hissetsin diye bir üstümü koyuyorum. Maşallah mışıl mışıl uyuyor. Kollar boşta olunca dediğin gibi 5 dk sürmüyor uyanıyor

Hanımlar bebeginde burun tıkanıklığı olan varmı. Ne yapıyorsunuz. Oğlum nefes alırken Hirildiyor kısa emiyo uykusu bolunuyo terliyo. Önerisi olan varmi

Hanımlar bebeginde burun tıkanıklığı olan varmı. Ne yapıyorsunuz. Oğlum nefes alırken Hirildiyor kısa emiyo uykusu bolunuyo terliyo. Önerisi olan varmi
Ben otribebe kullanıyorum. Önce serum fizyolojikle yumuşatıyorum sonrada aspiratörle çekiyorum ama kesin çözüm olmuyor ya da ben beceremiyorum. Çok ağlıyor çünkü elim ayağım birbirine giriyor :)) bugün doktora gidicez sorucam bu hıkır hıkır sesler nerden geliyor diye. İyice bi kontrol etsin

Aspiratör ün bi zararı varmı acaba. Doktor dan sonra bizimle paylasirmisin canm bilgileri.

Yemeni dagittik birde bu minik kutular varya hosgeldin bebegim yaziyor
onlarin icine kus lokumu bademli cikolata ve bonibon koyduk 150 tane falan hazirladik onlardan hazirladik. Cocugun kurbanininida kestik Allah kabul etsin.pilav ustu kavurma tulumba tatlisi ayran ikramlik verdik canim.

Gecmis olsun canim benim kiyamam onalr aglayinca bizde agliyoruz o kadar masumlarki insallah atlaticaz bu günleri hayirlisiyla

Can
Çok geçmiş olsun kısa zamanda iyileşir inşallah

İnşallah şimdi kolayıma geliyo bi kere veriyorum 15 günlük olduk işe baslayınca kv falan biberonla mı verir kaşıkla mı bilmiyorum inşallah memeyi bırakmazlar
İnşallah bırakmazlar çünkü en güzel an onu emzirdim an en güzel paylaşımımız rabbim hiçbir anneyi mahrum etmedim

esinertugrul Allah kabul etsin maşallah biz 7 günlükken kurbanını kestik şükür ellerinize sağlık
deli_mavi_59 neslim33 memeye devam ettikçe uykusuzluk devam yani şimdi çok küçükler bir gecesi bir gecesine uymuyor düzen nasıl oturtacağız Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…