2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

benim kayinvalide degilde kayinpeder bir harika cocuk hic aglamayacak sanki bir gik dese ac bu cocuk yedirin bu cocugu su icirin bobrekleri calismaz bak su onemlidir yok mama alin bisi yapin doyurun su cocugu. kv demde iyi cvp veriyor ama biliyoruz 3 cocuk buyuttum karisma diyorda bazen iyice sacmaliyo resmen

Zaten ne zaman ağlasalar aç bu çocuk! Psikolojimi bozdular yemin ederim

Canım ek gıdaya geçene kadar su verme.anne sütünde yeterince su var zaten.sütün kalitesini bozarsın.ama mama veriyorsan o zaman su vermelisin tabi aklında olsun.

Allahım bu aşı ne berbat bişeymiş benim prenses kızım bildiğin cadıya döndü dünden beri yavrum nasıl huzursuz üzülüyorum bu haline geçsin biran önce
İki güne geçer.bizdede uykusuzluk yapmıştı.çocuk ne gündüz ne gece uyuyabiliyordu.

Bu çocuk aç mama ver diyenleri çocuğu doktora götürürken beraber gidin bakın bir daha mama ver çocuk aç diyorlarmı ben doktora giderken kaynanamın götürdüm doktor azarladı bı güzel şimdi sesi çıkmıyor

Canım ek gıdaya geçene kadar su verme.anne sütünde yeterince su var zaten.sütün kalitesini bozarsın.ama mama veriyorsan o zaman su vermelisin tabi aklında olsun.

biliyorum sadece sut veriyorum mama yedimi arkasina iciyorum o kadar ama ben su icilmez dedikce su icmeden olurmu canlidir o bobrekleri kurur diyo :) allahim ya

Valla büyükler herşeyi biliyor diye tamam tecrübe var ama bırakmalılar biraz biz sorumluluk almalıyız yani herseye karışmayla olmuyor galiba en iyisi tek olmak zamanla alışacağız galiba bebeklerin huylarına hepsi Melek valla kıvranınca insanın içi gidiyor

uconn canım kalça çıkıklığı 6-8. Haftalarda bakılması gerekliymişki birşey varsa erkenden tedavi edilsin. Bizimki normal çıktı çok şükür

buglem01 aspiratörü sık kullanmayın çok tıkanırsa kullanın dedi. Sadece serum fizyolojik kullanın kendi kendine atsın dedi.

Bende kadın doğuma gittim problem yok ilk adetinle gel dedi. Kan verdim değerlerime bakacak sonuçları yarın tlfonda öğrenicem

Teşekkür ederim

Dün gece başladı memeyi emiyor fakat ne kadarı yetiyor bilemem artık göğüsümü bırakmıyor...biberondan ne kadar içtiği belliydi fakat simdi degil.. yatırınca de aglıyor...birde kucaga alıstı nasıl olduysa uyutamıyorum

Cnm ben hala bı oğun sağıp verıorm bi öğün emziriorm.biberonla verınce 2saat rahat yatıo ama emınce süreklı kucakta.olsn 18yaşındaykn kucağa alamıcz alışırsa alışsn napalımonada yazık okdr 9ay karnındaydı bianda koparmak hakszlk olur

Öyle büyümek kolay değil daha bunun diş dönemi var
Ay sorma asıl o zamanlar asıl dert.ateşi çıkacak iştahı kesilecek sabahlara kadar uykusuz günler.
biliyorum sadece sut veriyorum mama yedimi arkasina iciyorum o kadar ama ben su icilmez dedikce su icmeden olurmu canlidir o bobrekleri kurur diyo :) allahim ya
İçirdim de geç o zaman sende dert anlatana kadar.
Ya o zaman geçe kaldık desene eşime söyleyim özelde çektirelim o zaman

Benım kızımda memeyi emmek ıstemıyor.. alıştı biberona .. sol göğsümü tutamıyor bana da ters gelıyor ona da .. tek göğsümü canı ısterse emıyor.. ıstemezse ağlamaktan kıpkırmızı oluyor... biberonu o an ağzına verıyorum susuyor .. ne yapcam bılmıyorum ... alıştı biberona evde tek olunca zor oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…