2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Selam tazecik annişler Uykusuzluk burun tıkanıklığı vb bir sürü sıkıntı vız geliyor ikinci çocuk ne zormuş yaa elimden ne geliyorsa yapıyom kızıma oyunlar etkinlikler ama gitgide kötüye gidiyor ne yapacaz yaaa Nasıl davranacaz

Sizinki 10 haftalık oluyor sanırım o tarihte. Bencede başka yerde çektirin. Biz ultrasona 10 tl verdik ama burda ucuz oluyor. Bi araştırın hastaneleri fiyat sorun.

Yani demek ki herkesin bebegi emince hemen kalkiyor bende benimki dogmuyor sandim

Yani demek ki herkesin bebegi emince hemen kalkiyor bende benimki dogmuyor sandim

ya bebekleriniz gündüz kac saat uyuyor ?

kızlar bizimki bugün 2 saat anca uyudu. sürekli emme isteği var gaz da çok oluyor papatya çayı içiyorum şimdi .

diğer sorum da iki günde bir banyo yaptirsam nasıl olur?

Benim doktorum sadece onuncu gün gel dedi kırkın çıkınca falan gel demedi özellikle sordum gelmene gerek yok dedi

her doktor farklı oluyor. Benimki her zaman böyleydi hamileykende pipirikli adam :))
Evet yaa sen hamileykende diyorsun pimpirikli diye benim doktorda rahat ben zaten pimpirikliyim Allah'tan doktorum değil :) ama yinede kafama takıldı aynı doktor normal doğum yapan arkadaşı çağırmış kırkından beni çagırmadı

Aynı sorunları burda çoğumuz yaşıyoruz.ben pedagoka götürelim diyorum eşim saçmalama herkesin kardeşi oluyor bir seninkinin mi oldu sanki diyor.rahat adam vesselam.
Sizinki 10 haftalık oluyor sanırım o tarihte. Bencede başka yerde çektirin. Biz ultrasona 10 tl verdik ama burda ucuz oluyor. Bi araştırın hastaneleri fiyat sorun.
Doğam yaptığım hastane 190 tl dedi:)
Banada 2 ay sonra gel dedi.o zamana kadar cinsel ilişki olmasın dedi.korunma yönteminede karar ver dedi.spiral taktırıcam ben.

Ya daha da ileri giderse götürürüm ben adamı dinlemem valla herkes bebeği ağlıyo diye ağlıyor ben kuzumun hareketlerine dayanamıyorum hiç içime dokunuyor Rabbim yardımcımız olsun inş

Bazen benimde öyle huzursuzluk yapıyor rezene iç gaz işin hem sana hem bebeğe iyi gelir
Göbeği düşükten günlük yıkamaya çalışıyorum. Daha rahat uyuyor

Normal yapanı çağırıyorsa sezaryenliyi mutlaka çağırmalı. Unutmuştur belki sen git istersen yine de.

Çok demiş. Ama biz muayene de olduk doktora o yüZdenmi az aldılar acaba. Yani sadece ultrasona gitsek belki biraz daha pahalıdır sizinki kadar olmasada :) ama doktor istek yaptığı için daha az ödemiş olabiliriz

Ya daha da ileri giderse götürürüm ben adamı dinlemem valla herkes bebeği ağlıyo diye ağlıyor ben kuzumun hareketlerine dayanamıyorum hiç içime dokunuyor Rabbim yardımcımız olsun inş
Ben hep diyorum küçükle uğraşmak değil büyük insanı tüketiyor diye.zamanla daha iyiye giderler inşallah.ben panik olursam çocuklarda panik ben sakin olursam çocuklarda daha sakin oluyor.en iyisi sakinliği koruyup bunun olağan bişey olduğunu göstermek çocuğa.bide sabiha paktunanın videolarını izle.bu kardeş kıskançlığı ile ilgilide bir sürü şeyden bahsediyor.faydalı olur belki.

Sanmam.ilk 5. Gün kontrolünü o hastanede yaptırmıştım.sarılık testi tsh bide muayene 300 lira tutmuştu.ultrasonu sorduğumda 190 demişlerdi.yani dışardan gelsen 190 dan pahalı olabilir.

Kizlar 30 martta dogum yaptim.iki gun once pembe akinti geldi .
Belim karnim agridi.simdi de adet gbi oldum
Sizin de oyle oldu mu.lohusalkk bitti de adrt mu oldum
Korktum ya..doktora mi gitsem bilemedim

Gece 9 kez uyandı gün ışıdıktan sonrada hiç uyumadı ve sürekli ağlıyor rezene içiyorum kimyonlu adaçayı yağı nırse hırweys bio gai hepsini kullanıyoruz yok kar etmiyor sallıyorum gaz çıkarıyorum uyumadı bir türlü

Sanmam.ilk 5. Gün kontrolünü o hastanede yaptırmıştım.sarılık testi tsh bide muayene 300 lira tutmuştu.ultrasonu sorduğumda 190 demişlerdi.yani dışardan gelsen 190 dan pahalı olabilir.
Başka hastaneleri de araştır istersen 5 dk lık iş yani öyle teferruatlı bişey değil. 190 çok ya. Buraya gelin yaptırın daha ucuza gelir yol parası+ultrason 190 dan az tutuyor vallahi :))) bende de kalır dinlenirsiniz sonra dönersiniz :)

Kullandığımız hiçbirşey işe yaramıyor maalesef. İnşallah 3. Ayın sonunda geçecek. Artık benimde elimden gelen birşey yok herşwyi denedim ama geçmiyor bu gaz olayı. Memede uyutmaya çalış ben öyşe yapıyorum

Anlamadım arkadaşa tekrar soracam acaba benmi yanlış hatırlıyorum ama unutması imkansız ben özellikle sordum gelmeme gerek varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…