2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba annisler ben misafir agirlamaktn vakit bulamiyorum.40 cikimca isigi goren geliyor:) coluk cocuk ev harap...fix menu ayarladim o ikramlari yapip veriyoruz.
Sizede bisi danisicm vallahi 2.cocuk da olsa yasananlar bambaska olabiliyor.sadece panik olmuyorum cok.benim oglan ilk 30 gun 7 8 kez kaka yapiyordu sonradan gunde 2ye dustu simdi de 2 gundur yapmiyordu yapti cok sumur 3.gun icinde.gaz cok cikariyor alttan ama kaka yok.ozelkle oglan bebeklerde cok oluyormus bu.kabizlik degilmis 10 gune kadar yapmayabilirmis bana cok ilginc geldi:) kimisine gore bebek her damla annesutunu kullaniyomus ondanmis kimiside kaslarini kontrol edemiyomus.3.aydan sonra gecer diyen var bir ben mi yasiyorum diye merak ettim:)

Kizlar 30 martta dogum yaptim.iki gun once pembe akinti geldi .
Belim karnim agridi.simdi de adet gbi oldum
Sizin de oyle oldu mu.lohusalkk bitti de adrt mu oldum
Korktum ya..doktora mi gitsem bilemedim
Adet gelmis olabilir canim.benim ilkinde 40 cikti 1 2 gun sonra adet basladi.hemen yumurtlamaya baslamistim.bunda aylik kontrolume gidince emzirme baskilamis gibi gorunuyor dedi galiba adet olmicam.arada sanki agri oluyir ama gelen giden yok

Bizim ablamizda 3 yas sendromunda ofke patlamalari yasiyiruz.olmadik seylere sinirleniyor bebege bakmak viz geliyor bana da.buyukle ilgilenme terbiye vermek basli basina bi is oyyyy oy..
aynı sorun bende de var, cok hassas, bebegi emziriyorum anne bende burdayım diyor, sözumuzu hıc dınlemiyor, ve en onemlisi sabrımı cok zorluyor, 2-3 kez kızdım bu seferde bana kızdın diye aglıyor o aglayınca bende aglıyorum, Allahım su gunleri bi gecirsek ::

Adet gelmis olabilir canim.benim ilkinde 40 cikti 1 2 gun sonra adet basladi.hemen yumurtlamaya baslamistim.bunda aylik kontrolume gidince emzirme baskilamis gibi gorunuyor dedi galiba adet olmicam.arada sanki agri oluyir ama gelen giden yok
2011 de dogum yaptigimda da hemen adet olmustum
.40 gun dolmadan olunca sasirdim.bir de beni kontrole cagirmadilar.

Anlamadım arkadaşa tekrar soracam acaba benmi yanlış hatırlıyorum ama unutması imkansız ben özellikle sordum gelmeme gerek varmı diye

Sor bakalım olmazsa kendin git ya kontrol edilmiş olursun

Bizimde her bezimiz kakalı bizde de sorun mu var acaba? :)

Ahahaha hakkaten daha az öderim sizin orda.bekle geliyorum

Benim ilk kızımda olmuştu bir süreden sonra kaka yapamama olayı.sonra geçti kendi kendine.ben 3-4 günü geçerse poposuna zeytinyağı sürüyordum baktım yine yapmadı poposunu kulak çubuğunu zeytinyağlayıp ucuyla uyarıyordum az.hemen pörtletiyordu.doktorumuz öyle demişti.ama yinede doktoruna danış istersen.sonra bir dönemde yaptığı bütün kakalar bezinden dışarı taşıyordu.bezin numarasını değiştirmiştim bez markasını değiştirmiştim bir türlü düzelmemişti sorunumuz.sonra kendi kendine halloldu.yani herşey dönemsel sanırım.

Benim ilk bebeğimde olmuştu Can'ım bir hafta yapmadı kızım ama sonunda hepsini birden yaptı doktor geçen gittiğimizde günlerce yapmayabilir sadece anne sütü alıyorsa sıkıntı olmaz dedi

Bebeğin her gün yıkayanlar bebeğiniz hasta olmuyor muBen çok korkuyorum hasta olur diye haftada bir yıkıyorum

Kızlarr 1aydır göğüs uçlarım yara ne yaptıysam geçmedi sizler ne yaptınızz Allah aşkına canım çok yanıyor oğlan sürekli emmek istiyor

Eşim yanımda olunca korkmuyorum. Bugün yalnızım kızımla. Eşim gece 1 de yada 2 de anca gelir. Ağlayınca susturamamaktan korkuyorum
Canım annem gidince benim de elim ayağıma dolaştı eşim olunca daha sakindim ama cesaret geliyor :) inşallah ağlamaz da ağlayınca susturamayanlar buzuki Orhan açsın .Anında susuyor benim oğlum ve uykuya dalıyor :)

Ben 15gündür tekim daha rahatım böyle daha iyi düzenimizi oturttuk çok şükür
Aynen canım düzene girdik biz de . Ağlayınca aç bu çocuk diyip veriylarfi kucağıma resmen kavga ediyordu çocuk memeyle. Su anda ne zman aç olduğunu ne zman altı ıslak olduğunu biliyor ve ona göre davranıyorz. Haftaya tasinacaz ve on gün kadar kv de kalacaz şimdiden strese girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…