2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende kv 40 dan sonra gidecek o zaman kendim kanlıcam kızımla geceleri sadece ben ilgileniyorum. Ağlasa başında bitiyor. Ne oldu buna diyo belki tek olmak daha iyi
Emzik tutturabilen var mı ne marka
bizim ki tutmadı bende tutsun istiyorum ama yok

Allahim ya rabbim bir insan nasil yetisiyor buyuyor kolay mi:) ne yapcagimi sasirdim.zeytinyagli cubugu denedim bana misin demedi dun tesaduf mu bilmiyorm kayisi hosafi yedim yarim saat sonrs yapti.beslenmem etkili midir ki? Dediklerini de deniyeyim canim sagol

Benim ilk bebeğimde olmuştu Can'ım bir hafta yapmadı kızım ama sonunda hepsini birden yaptı doktor geçen gittiğimizde günlerce yapmayabilir sadece anne sütü alıyorsa sıkıntı olmaz dedi
Insallah yoktur.sadece sut iciyor evet.ay cocugun karnina bakip duruyor icindr sisti kaldi mi diye:) masaj yapiyorum ayaklatini karnina ittiriyirum.

Sor bakalım olmazsa kendin git ya kontrol edilmiş olursun

Bizimde her bezimiz kakalı bizde de sorun mu var acaba? :)
Yoktur canimmm.ben normali kakali olur diye dusunmustum hep kizim oyleydi.bu hem gazli cocuk aygaz gibi mubarek pirt pirt ama kaka yok.kilosunu da merak edoyorum bakalim bu ay kac olcak yedigi yariyordur diyor buyukler ama bilmem:)

2011 de dogum yaptigimda da hemen adet olmustum
.40 gun dolmadan olunca sasirdim.bir de beni kontrole cagirmadilar.
Neden cagirmadilar canim? Bitince lohusalik cagiriyorlar genelde.temizken bakiyorlar smear aliyorlar faydali bisi malum birliktwlik yasanmadan once.gorunmekte yarar var.benim mesela bu dogumda rahmim ters toparlanmis daha once duzdu:) tobe yarabbim bu dogumda da amma sey yasadim:) :):)

zezeozge F flyu canlar benimkide tutmadiydi ogurup durdu phlips aventin kendinden kapakli modeli var onu sevdi sayilir en azindan bulanmiyo ici.ben biraz isime bakicak kadar idare ediyor.

Bende kv 40 dan sonra gidecek o zaman kendim kanlıcam kızımla geceleri sadece ben ilgileniyorum. Ağlasa başında bitiyor. Ne oldu buna diyo belki tek olmak daha iyi
bizim ki tutmadı bende tutsun istiyorum ama yok
Aynen canım tek olmak daha iyi valla . Bebeğinin ne derdi olduğunu sadece annesi bilir

Uyku saatlerini bbile oturma başladım desem yeridir çünkü dediğin gibi nezaman ne olduğunu biliyorum çocuğa karışan yok mamayı da azalttım göğüs yaralarıma rağmen.. Allah yardımcın olsun canım kv ile daha zor işler

Insallah yoktur.sadece sut iciyor evet.ay cocugun karnina bakip duruyor icindr sisti kaldi mi diye:) masaj yapiyorum ayaklatini karnina ittiriyirum.
Benim oğlumda böyle bir şey yaşamıştım, 15 gün yapmamıştı ve dr normal demişti, 15 günün sonunda hortumla fışkırır gibi yapmıştı, ortalık batmıştı

Kızlar göğsü yara olan olmadı mı ya bi benmi perişan haldeyim
Zeytinyağının asidini çıkarıp sürebilirsin o oldukça yumuşatıyor, bir de göğüs kalkanı kullanabilirsin, krem sürüp emzirdikten sonra kalkanları tak öyle dursun, benim bu şekilde bayağı rahatladı.
Ayrıca emzirdikten sonra ben göğüslerimi kendi sütümle siliyorum, sonra krem sürüyorum

Kızlar göğsü yara olan olmadı mı ya bi benmi perişan haldeyim
Ay inşallah hemen iyileşir ben çok çektim ucu kopacak sandım bir ara pek bişi kullanmadım kızımı yedirmeye çalıştım tükürüğü iyi geldi iyileştim :) hepimiz geçiyoruz aynı yollardan tecrübe bunlar :)

tek başıma çok yoruluyorum yalnızım diye çok üzüldüm şu lohusalıkta ama valla en iyisi herhalde tek kalmak galiba.karışanım yok görüşenim yok.
Bende sendenim yalnızlık harika bebeğim anne kokusu ile dolu dolu büyüyor :)

Zeytinyağının asidini nasıl çıkarıcam canım göğüs kalkanı alayım bmde silikon uçla emziriyorum çok cnm acıyor ya
Ayy nasıl tecrübeylmiş 1aydır geçmedi arkadaş bi tarafı yok göğüs ucumun zaten çok acıyor senin kaç günde geçti

Bir cezveye az zeytinyağını koy, cızırdasın biraz ama kızmasın iyice, soğuyunca hem kendin kullanabilirsin hem bebişe masaj için kullanabilirsin

universite hastanesi oldugu icn herhalds..ben giderim zaten.rahim ters nasil toplanmis sorun yoktur ins

Kızlar yeğenimde anne sütü alerjisi çıkmış.mukuslu kaka ,hafif yeşil ve çok huzursuzdu.var mı aramızda alerjik bebişi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…