2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm ben uçla emziriorm bnde olmadı ama tahının ustundekı yağ,ayva cekırdeğı,kalkan snr kendı sütün,lansınoh krem bunlar bi kaç bnm bildıklerm

Benim dr beni cagırmadı ya bende sonradım 40 ım da gitmeli miyim
Bi de normal dogum yapanlara bir sorum olacak krem falan sürerken elime sişlik geliyo bu rahim mi daha kendini toplayamadıgı için mi böyle 15 gün oluyo

Ben gögsüm de süt kırılması olunca hadtanede sağdım makineyi çok açmışım kanama oldu baya ucunun içten dıştan her tarafı yara oldu bir haftaya yakın iyileşti bu kadar kötü iken ki içerisini hiç bilmiyorum kan pıhtısı gelmişti ben yinede iki gün bir kez emzirmeye çalıştım kendi makinemle hafif sağdım.sonra acıya rağmen verdim toparlandı çok şükür

Kızlar yeğenimde anne sütü alerjisi çıkmış.mukuslu kaka ,hafif yeşil ve çok huzursuzdu.var mı aramızda alerjik bebişi olan
Bnmki cok alerjik heryeri kabardı kabuk oldu acillerdeydik şuanda neye alerjisi olduğunu bulmaya çalışıyoruz. Süt Ürünleri ve yumurtayı kestim. Kakası turuncuya dönük ishal gibi. Siz anne sütüne alerjiai olduğunu nasıl anladınız belki annenin yediği başka şeyedir

Kizlar bebegim kabizlik ve gaz problemi yasiyor surekli.. suan bile omuzumda o sekilde yaziyrm size. Ozellikle aksam 7 den sabaha kadar gaz sancisi cekiyor kizim. Uyuyamiyor. Damla kullaniyrz pek etki etmiyor. 5 gundur tuvaletini yapamiyordu. Bugun fitil aldim ama beceremedim koymayi. Sanirim ugrastim diye bigun baya bi yapti ama sancisi gecmiyor.dr a soyrmm masaj yapin falan dio .ama ne olacak boyle cok uzuluyrm cok cani yaniyor boyle problem yasayan var mi. Cozum bulabildiniz mi.bugun uzuntumden bende onla agladim. Cok cani aciyor.

Doktor yüzünde kafasının içindeki kabarcıkalara bakmış ve kaka testi yapmış direk anne sütüne alerji demiş.bebeğimiz çok huysuz.annesini emince sürekli ağlıyor.süt ve süt ürünleri yemeyeceksin demiş annesine.kestiği halde yine huysuz.aptamilin alerjik bebekler için olan maması varmış.onun için alerji raporu çıkarmış.o halde bile mama 140 liraymış.bundan da bi kaç öğün vermesini istemiş.ve 1 yada 2 yaşına kadar sürebilir demiş.ne yapacağımızı bilmiyoruz.annesi ne yiyeceğini şaşırmış durumda

Canım yukarıda yazdım

Çoğu mamanın içinde süt ve süt ürünleri olduğu için normal mamalar da alerji yapabilirmiş

Çok sağol canım
Canım bir de mümkün olduğu kadar memenin kahverengi kısmını ağzına tıkmaya çalış, çünkü ucunu alınca da çok acıyor. Nette gezinirken bir video seyrettim emzirme ile ilgili eskiden doktorum programı vardı oraya katılmış bir dr un, şimdi oradaki gibi vermeye çalışıyorum acısı bayağı azaldı.
Aklında olsun seninde

universite hastanesi oldugu icn herhalds..ben giderim zaten.rahim ters nasil toplanmis sorun yoktur ins
Benim oğlumdan sonra rahim ters dönmüştü, olabiliyormuş böyle. sadece adet dönemleri daha sancılı olabilir demişti dr.

Yok canim kimisi kahverengi gozlu kimisi
universite hastanesi oldugu icn herhalds..ben giderim zaten.rahim ters nasil toplanmis sorun yoktur ins
Yok csnim kasimiz gozumuz nasil farkli renkse buda oyleymis genelde 2.dogumlardan sonra olabiliyirmus.benim on yerlesimliydi bugune kadar.simdi tersine toplanmis:)

Benim oğlumdan sonra rahim ters dönmüştü, olabiliyormuş böyle. sadece adet dönemleri daha sancılı olabilir demişti dr.
Fark hissettin mi? Ayy neler geliyor boyle basimiza Allah beterinden korusun:) cok ilginc geldi bana.benimki de bu sefer ogalan bu oglanlar bizi tersine dondurdu galiba:)

Canim benim kardesimin oglu o seklde.sut dahil cogu yiyecegw karsi da alerjik.annesi ekmek dahil herseyi kendi pisiriyor.senin dedigin mamalardan hala daha kullaniyor suan 2 yasinda oldu.zor bir surec cok dikkat etsin.kardesim dogum sonrasi 60 kilodan 48ere dustu en sonunda 6.ay dolmadan mamayla devam ettiler agirlikli.kendini cok harap etmesin yapabildigi kadar yapsin.vucduna dikkat etsin gecmis olsun.buyudukce gecer diyorlar insllh gecer

Canim benim kardesimin oglu o seklde.sut dahil cogu yiyecegw karsi da alerjik.annesi ekmek dahil herseyi kendi pisiriyor.senin dedigin mamalardan hala daha kullaniyor suan 2 yasinda oldu.zor bir surec cok dikkat etsin.kardesim dogum sonrasi 60 kilodan 48ere dustu en sonunda 6.ay dolmadan mamayla devam ettiler agirlikli.kendini cok harap etmesin yapabildigi kadar yapsin.vucduna dikkat etsin gecmis olsun.buyudukce gecer diyorlar insllh gecer

İnşallah canım çok sağol

Çok geçmiş olsun benim bebişte böyle damla bende kullanıyorum çok ağrısı olunca calpol veriyorum çsykaşığı ile ama bunuda doktor lar çok önermiyo en son çare diyolar bende kızımı sıcak tutmaya çalışıyorum durduğu odada sıcak ve çıkartımıyorum omzuma alınca sırtını popodan başa doğru sıvazlayıp sonra pış pış vuruyorum ve yürüyorum odanın içinde ibrahim saraçoğlu geçen bir programda ada çayı yağını önerdi ayağına topuktan parmaya sürüyormuşsun bende deneyecem nasipse.birde yemeği yer yemez gazını çıkartmaya çalış bebeğin ilk sütü alıp son süte varamıyorsa önce biraz gögsünü sağ ilk süt gaz yapıyormuş

Kızımı 4 te ancak uyutabildik, 6 buçukta kalktı 2 saatlik uykuyla duruyorum. Duş aldım hala kendime gelemiyorum. Nolcak bu uykusuz hallerimiz Canları sağolsun ama hamileyken aslında pek bir rahatmışız

Bende emziriyorum o acıya rağmende seninki bir haftada iyileşmiş benmki 1aydır böyle
Evet canım doğru söylüyorsun öyleyapmya çalışıyorum ama bakalım göğüs kalkanı nasıl acaba alayım diyoerun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…