2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Doğduğundan beri hep mi huzursuzdu Can'ım

Bizimki sabah 9da uyudu şu an bitik haldeyim Bi de ikinci olunca daha zor
Kızımı 4 te ancak uyutabildik, 6 buçukta kalktı 2 saatlik uykuyla duruyorum. Duş aldım hala kendime gelemiyorum. Nolcak bu uykusuz hallerimiz Canları sağolsun ama hamileyken aslında pek bir rahatmışız

Normal doğum yapanlar dikişleriniz nasıl iyilesti ben 1haftada kendime geldim diyodum sac kurutma makinesi ile kurutup surekli temiz ped takiyodum batikonla pansuman yapıyodum iyilesti diye biraktim ama bugun oturamuyorum egilemiyorum yaniyo resmen dikislerim aglayasin geliyo bebegimi ya yatarak yada ayakta gezerek emzirdm bugun

Canim aynayla bir kontrol ettin mi? Dikisler dustu mu? Dusmediyse daha devam etmelisin.iyilesme surecinde de yanma ve kastirma olabiliyor ben rahatlatsin diye arada zeytinyagi surdum yada bazen fito krem.yumusak tutunca oturup kalkma kolaylasir.

Canim aynayla bir kontrol ettin mi? Dikisler dustu mu? Dusmediyse daha devam etmelisin.iyilesme surecinde de yanma ve kastirma olabiliyor ben rahatlatsin diye arada zeytinyagi surdum yada bazen fito krem.yumusak tutunca oturup kalkma kolaylasir.
Kontrol etmedim ama bakıcam olmadi bende zeytinyag surerim cok aci verici bebegimle ilgilenemiyorm dogru duzgun

Kızlar bebekleriniz gülmeye başladı mı?biz bugün 37 günlüğüz.kızım dün ve bugün yüzüme güldü.erken gibi geldi bana.ilk kızım neredeyse 2 aylıktı güldüğünde.mimik miydi acaba dedim.gayet bilinçliydi ama.4-5 gündür gözümün içine baka baka beni dinliyor bende dakikalarca konuşuyorum.büyüyor yavrum resmen.

Kizlar aranizda sutunu sagarak bebisine veren var mi? Tek sefer icin ne kadar sut vermek dogru bilemedim kizim daha 5 gunluk

Fark hissettin mi? Ayy neler geliyor boyle basimiza Allah beterinden korusun:) cok ilginc geldi bana.benimki de bu sefer ogalan bu oglanlar bizi tersine dondurdu galiba:)
Sorma valla feleğimizi şaşırtıyorlar :) ben bir sıkıntı yaşamadım ama 3 sene 2. İçin uğraştık acaba sebebi tabimin ters olması mı diye düşündüm, ama gittiğim farklı 3 dr da bunun sebep olmadığını söyledi hatta biri bunun sağ elle yazmak sol elle yazmak gibi birşey olduğunu söylemişti.

Göğüs kalkanını ilk doğumda bir arkadaşımtavsiye etmişti, valla hala derim Allah razı olsun diye, inşaallah seninde işine yarar.

Her çoçuk farklı canım olabilir bizimki hala tepki vermiyor ana küçük daha 22 günlük
Birde birşey soracağım kızlar kiraz gaz yapar mı

Her çoçuk farklı canım olabilir bizimki hala tepki vermiyor ana küçük daha 22 günlük
Birde birşey soracağım kızlar kiraz gaz yapar mı
22 günlük tepki vermemesi çok normal canım.bizimki 4-5 gündür gözlerime bakıp dinlemeye başladı.kiraz hakkında bilgim yok ama portakal müthiş gaz yapıyor onu biliyorum.

simarik83 bugün kalça ultrasonu çektiricez.içime sinmedi 8 haziranı beklemek.başka bir hastanede 100 liraya çekecekler.190 dan iyidir.sizin oraya gelmek bile hala daha uygun ama neyse:))

Bizimkide geçen haftasan beri gülmeye başladı bende videoya çekip duruyorum çok tatlı oluyolar :))

simarik83 bugün kalça ultrasonu çektiricez.içime sinmedi 8 haziranı beklemek.başka bir hastanede 100 liraya çekecekler.190 dan iyidir.sizin oraya gelmek bile hala daha uygun ama neyse:))

8 haziran geç bi tarihti iyi yapmışsın. Teklifim geçerli :)))

Kaç günlükken güldü kırkı çıkmadan tepki ve kesi çok güzel eşim iple cekiyor bu ne zman bana bakacak diyo hergün

Bizimkide geçen haftasan beri gülmeye başladı bende videoya çekip duruyorum çok tatlı oluyolar :))

8 haziran geç bi tarihti iyi yapmışsın. Teklifim geçerli :)))
İyi o zaman bizimkide tesadüf gülmemiştir o zaman.4-5 gün var aramızda sanırım.ablamız suratsızmış bizim demek:))
Ultrasonuda çektirdik normal çok şükür yani daha doktora göstermedik ama kağıttan anladığım normaldi.teklifin içinde teşekkürler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…