2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bnmkide öyle domates oluyo zorlarken kolay cikaramiyor gazını agliyo. günü gününü tutmuyo bazen rahat. Iki günde bi kaka yapıyo

Kızlarr 1aydır göğüs uçlarım yara ne yaptıysam geçmedi sizler ne yaptınızz Allah aşkına canım çok yanıyor oğlan sürekli emmek istiyor
Bnm yara yok ama çok aciyo kırk günlük oldu çok sancı yapıyo Hala. Bebek yanlış tutuyo olabilir uğraşıyorum ama doğru tutturamiyorum galiba.çözemedim bu işi. sen göğüs ucu kremi kullaniyomusun peki

Her tuvaletten sonra batikonla yıkayıp kuraladim. Banyo yaptigimdada saç kurutma makinesiyle kuruttum. Bunu yapmayı dikislerin dusdukten sonra da bi süre devam et Bırakma. Bn üç gün sonra doktora gitmiştim tuvaletimi bile yapmaya korkuyodum yanmam vardı. Ağrı kesici krem vermişti biraz olsun rahatlamıştım. Bide dikişler düşerken de oturup yürürken ağrı oluyo canm. Ordan anliyodum düştüğünü kontrol ediyodum.

Gözün aydın :)

Maşallah darısı başımıza inşallah

Hafif sırıtmayla başlıyo sonraki günler iyice gülmeye başlıyor.

Göğüs kalkanını ilk doğumda bir arkadaşımtavsiye etmişti, valla hala derim Allah razı olsun diye, inşaallah seninde işine yarar.
Alacağım cnm bakalım inş geçer
Emzirmek bu dünyanın en zevkli işi aslında göğüs ucu acıları olmasa evlatlarımız için dayanacağız napalım..e vet 2ayrı krem kullanıyorum ama pek fayda etmedi

Memenin ucunu değil etrafına kadar almadı Laz'ım Bebek internetten felan bak yoksa canın çok yanar canım ben lansinosh kremini kullandım ilk günler şükür çok iyi geldi

Slm gunaydin arkadaslar.. annelik nasil gidiyor?? Bebegini kucagina aldiktan sonra ve duzenli emzirdikten sonra ne hissettiniz ben kimsenin kucagina veremez oldum bebegimi paylasmak istemiyorum nedense. Sanki herkesin sevme sekli yalnis konusma sekli yalnis ve zarar verecekler... bu duygyu yasayan varmi?

Erkek anneleri için bilgi paylaşayım sünnetle ilgili. Doğum yaptığım hastanedeki ğrolog 6 aylıktan önce yapmıyormuş sünneti bende diğer özel hastaneyi aradım ve 40 günlükten itibaren yapıyoruz dediler. Bşzde haziran başında orda yaptırmaya karar verdik. Kuzenimn oplu geçen hafta 7 yaşında sünnet oldu ve çocuk pipiyi o haşde görünce travma yaşamış. Derisinde yapışmalar falan olmuş 15 günde ancak iyileştirmişler. Bunları da duyunca 3 aydan önce yaptırmaya kesin karar verdim. Bence erkek annişleri 3 aydan önce yaptırın lokal anesteziyle. Sonra genel anestezi yapıyorlar. Ben şahsen kıyamam genel anestezi yapmalarına :))

Ay bende de var o. Sürekli evde bebekle yapışık gezdiğimiz için sanırım. Kimseye vermek istemiyorum. Zaten eve gelenlerin kucağına falan asla vermiyorum. 2 dk salona getiriyorum ana kucağına koyuyorum uzaktan bakıp seviyorlar sonra tekrar odasına götürüyorum. Kalabalıkta fazla tutmayın dedi dontorumuz benimde işime geliyo :))) odamıza çekiliyoruz oğluşla :))

Kendimi kötü hissediyorum ilk bir hafta 10 gün fazla onemsemedim fakat emzirmeye baslayinca (ilk etapta hep biberon aldi) cok yogun duygular besledim ve en yakinima bile vermek istemedim..

Birde benden sürekli denetim birileri varken uyurken bile başındayım emzirdiysen sonra gazı felan derken kucağımdan indirmiyorum böyle banyosunu ilk zamanlar kv yaptırıyordu ona da ben el attım gözleri kokusu içime çektirme çekiyorum

Bende öyle canım. İlk bir hafta fon makinesi batikonlar spreyler. Kontrolde Dr çok iyi devam et dedi ben de hepsini boşladım. Şimdi biraz oturayım ağrıyor çok atakta durayım sızlıyor. Bi sıcak yada ılık duş iyi geliyor. Ne zaman tamamen geçecek bekyirum :) l

Bende ayniyim canım belim ağrısından kıvranıyorum birakamiyorum kucağımdan bırakır bırakmaz başına dolusuyorlar çocuğun yüzüne yüzüne konuşuyorlar birde sigara içen insan bunlar .kendimi zor tutuyorum bişey denemek için en son esime söyledim sen söyle ben söylersem kavga çıkar diye . birde benim kanamam çok azaldı 22 günde bitmesi normal mi acaba

Aynen canım bende öyleyim kimselere vermek istemiyorum bi yerini incitirler diye vs.

Benimkide bitti canım rengi falanda bir tuhaftı zaten aklıma bi sürü kötü şey geliyor

iyi günler kızlaar iki gündür sütüm çok azaldı gibi heleki sol gögüsümde baya söndü. valla stresten sütüm kesilecek diye korkuyorum. saolsun benim kayınpeder daha dogum yapalı 15 gün olmuş 10. günde cıkıp bana gelmiş sanki bana bi faydası var kendi gelecegine eşini göndereydide yemegimi yapsaydı. o kadar bunaldım ki sürekli ayak üstündeyim bide tesettürü biriyim havalar cok ısındı her an gelecek diye üstümü başımı rahat giyinemiyorum. hele bide kaynana gibi bana laf söylüyo valla artık cocugu odadan cıkartamıyorum haliyle bende odadan cıkamıyorum off bir an önce gitsede biraz kafamı toplasam .

Bilmiyorum cnm kanamam devam ediyor 17 gunluk oldu... benimki emerken dogmuyor ve saatlerce emmek istiyor biberon de vermek istemiyorum sagmaya vakit bulamiyorum yani anlayacagin bebek hep bende kucagimda bu nedenle baskasi alinca zoruma gidiyor...annelik bu sanirim..

Kendimi kötü hissediyorum ilk bir hafta 10 gün fazla onemsemedim fakat emzirmeye baslayinca (ilk etapta hep biberon aldi) cok yogun duygular besledim ve en yakinima bile vermek istemedim..

Ay biz bunları nasıl başka şehşre okumaya göndercez, evlendircez vs. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…