- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #38.901
Canım yine de bi doktora götür derim.yeğenim amip oldu ayrıca.için rahatlar en azından doktora götürürsenBenimki de kakayı yeşil yapıyor bazen de sümüksü oluyor da o yüzden sordum bu arada huzursuzlaştı
Bnmkide öyle domates oluyo zorlarken kolay cikaramiyor gazını agliyo. günü gününü tutmuyo bazen rahat. Iki günde bi kaka yapıyoMerhaba annisler ben misafir agirlamaktn vakit bulamiyorum.40 cikimca isigi goren geliyor:) coluk cocuk ev harap...fix menu ayarladim o ikramlari yapip veriyoruz.
Sizede bisi danisicm vallahi 2.cocuk da olsa yasananlar bambaska olabiliyor.sadece panik olmuyorum cok.benim oglan ilk 30 gun 7 8 kez kaka yapiyordu sonradan gunde 2ye dustu simdi de 2 gundur yapmiyordu yapti cok sumur 3.gun icinde.gaz cok cikariyor alttan ama kaka yok.ozelkle oglan bebeklerde cok oluyormus bu.kabizlik degilmis 10 gune kadar yapmayabilirmis bana cok ilginc geldi:) kimisine gore bebek her damla annesutunu kullaniyomus ondanmis kimiside kaslarini kontrol edemiyomus.3.aydan sonra gecer diyen var bir ben mi yasiyorum diye merak ettim:)
Bnm yara yok ama çok aciyo kırk günlük oldu çok sancı yapıyo Hala. Bebek yanlış tutuyo olabilir uğraşıyorum ama doğru tutturamiyorum galiba.çözemedim bu işi.Kızlarr 1aydır göğüs uçlarım yara ne yaptıysam geçmedi sizler ne yaptınızz Allah aşkına canım çok yanıyor oğlan sürekli emmek istiyor
Her tuvaletten sonra batikonla yıkayıp kuraladim. Banyo yaptigimdada saç kurutma makinesiyle kuruttum. Bunu yapmayı dikislerin dusdukten sonra da bi süre devam et Bırakma. Bn üç gün sonra doktora gitmiştim tuvaletimi bile yapmaya korkuyodum yanmam vardı. Ağrı kesici krem vermişti biraz olsun rahatlamıştım. Bide dikişler düşerken de oturup yürürken ağrı oluyo canm. Ordan anliyodum düştüğünü kontrol ediyodum.Normal doğum yapanlar dikişleriniz nasıl iyilesti ben 1haftada kendime geldim diyodum sac kurutma makinesi ile kurutup surekli temiz ped takiyodum batikonla pansuman yapıyodum iyilesti diye biraktim ama bugun oturamuyorum egilemiyorum yaniyo resmen dikislerim aglayasin geliyo bebegimi ya yatarak yada ayakta gezerek emzirdm bugun
İyi o zaman bizimkide tesadüf gülmemiştir o zaman.4-5 gün var aramızda sanırım.ablamız suratsızmış bizim demek:))
Ultrasonuda çektirdik normal çok şükür yani daha doktora göstermedik ama kağıttan anladığım normaldi.teklifin içinde teşekkürler:))
Maşallah darısı başımıza inşallah
Cnm sağarak bizm dr 30ccx12beslenme demiştiKizlar aranizda sutunu sagarak bebisine veren var mi? Tek sefer icin ne kadar sut vermek dogru bilemedim kizim daha 5 gunluk
Alacağım cnm bakalım inş geçerGöğüs kalkanını ilk doğumda bir arkadaşımtavsiye etmişti, valla hala derim Allah razı olsun diye, inşaallah seninde işine yarar.
Emzirmek bu dünyanın en zevkli işi aslında göğüs ucu acıları olmasa evlatlarımız için dayanacağız napalım..e vet 2ayrı krem kullanıyorum ama pek fayda etmediBnm yara yok ama çok aciyo kırk günlük oldu çok sancı yapıyo Hala. Bebek yanlış tutuyo olabilir uğraşıyorum ama doğru tutturamiyorum galiba.çözemedim bu işi.sen göğüs ucu kremi kullaniyomusun peki
Memenin ucunu değil etrafına kadar almadı Laz'ım Bebek internetten felan bak yoksa canın çok yanar canım ben lansinosh kremini kullandım ilk günler şükür çok iyi geldiAlacağım cnm bakalım inş geçer
Emzirmek bu dünyanın en zevkli işi aslında göğüs ucu acıları olmasa evlatlarımız için dayanacağız napalım..e vet 2ayrı krem kullanıyorum ama pek fayda etmedi
Ay bende de var o. Sürekli evde bebekle yapışık gezdiğimiz için sanırım. Kimseye vermek istemiyorum. Zaten eve gelenlerin kucağına falan asla vermiyorum. 2 dk salona getiriyorum ana kucağına koyuyorum uzaktan bakıp seviyorlar sonra tekrar odasına götürüyorum. Kalabalıkta fazla tutmayın dedi dontorumuz benimde işime geliyo :))) odamıza çekiliyoruz oğluşla :))Slm gunaydin arkadaslar.. annelik nasil gidiyor?? Bebegini kucagina aldiktan sonra ve duzenli emzirdikten sonra ne hissettiniz ben kimsenin kucagina veremez oldum bebegimi paylasmak istemiyorum nedense. Sanki herkesin sevme sekli yalnis konusma sekli yalnis ve zarar verecekler... bu duygyu yasayan varmi?
Kendimi kötü hissediyorum ilk bir hafta 10 gün fazla onemsemedim fakat emzirmeye baslayinca (ilk etapta hep biberon aldi) cok yogun duygular besledim ve en yakinima bile vermek istemedim..Ay bende de var o. Sürekli evde bebekle yapışık gezdiğimiz için sanırım. Kimseye vermek istemiyorum. Zaten eve gelenlerin kucağına falan asla vermiyorum. 2 dk salona getiriyorum ana kucağına koyuyorum uzaktan bakıp seviyorlar sonra tekrar odasına götürüyorum. Kalabalıkta fazla tutmayın dedi dontorumuz benimde işime geliyo :))) odamıza çekiliyoruz oğluşla :))
Birde benden sürekli denetim birileri varken uyurken bile başındayım emzirdiysen sonra gazı felan derken kucağımdan indirmiyorum böyle banyosunu ilk zamanlar kv yaptırıyordu ona da ben el attım gözleri kokusu içime çektirme çekiyorumErkek anneleri için bilgi paylaşayım sünnetle ilgili. Doğum yaptığım hastanedeki ğrolog 6 aylıktan önce yapmıyormuş sünneti bende diğer özel hastaneyi aradım ve 40 günlükten itibaren yapıyoruz dediler. Bşzde haziran başında orda yaptırmaya karar verdik. Kuzenimn oplu geçen hafta 7 yaşında sünnet oldu ve çocuk pipiyi o haşde görünce travma yaşamış. Derisinde yapışmalar falan olmuş 15 günde ancak iyileştirmişler. Bunları da duyunca 3 aydan önce yaptırmaya kesin karar verdim. Bence erkek annişleri 3 aydan önce yaptırın lokal anesteziyle. Sonra genel anestezi yapıyorlar. Ben şahsen kıyamam genel anestezi yapmalarına :))
Normal doğum yapanlar dikişleriniz nasıl iyilesti ben 1haftada kendime geldim diyodum sac kurutma makinesi ile kurutup surekli temiz ped takiyodum batikonla pansuman yapıyodum iyilesti diye biraktim ama bugun oturamuyorum egilemiyorum yaniyo resmen dikislerim aglayasin geliyo bebegimi ya yatarak yada ayakta gezerek emzirdm bugun
Bende ayniyim canım belim ağrısından kıvranıyorum birakamiyorum kucağımdan bırakır bırakmaz başına dolusuyorlar çocuğun yüzüne yüzüne konuşuyorlar birde sigara içen insan bunlar .kendimi zor tutuyorum bişey denemek için en son esime söyledim sen söyle ben söylersem kavga çıkar diye . birde benim kanamam çok azaldı 22 günde bitmesi normal mi acabaSlm gunaydin arkadaslar.. annelik nasil gidiyor?? Bebegini kucagina aldiktan sonra ve duzenli emzirdikten sonra ne hissettiniz ben kimsenin kucagina veremez oldum bebegimi paylasmak istemiyorum nedense. Sanki herkesin sevme sekli yalnis konusma sekli yalnis ve zarar verecekler... bu duygyu yasayan varmi?
Aynen canım bende öyleyim kimselere vermek istemiyorum bi yerini incitirler diye vs.Slm gunaydin arkadaslar.. annelik nasil gidiyor?? Bebegini kucagina aldiktan sonra ve duzenli emzirdikten sonra ne hissettiniz ben kimsenin kucagina veremez oldum bebegimi paylasmak istemiyorum nedense. Sanki herkesin sevme sekli yalnis konusma sekli yalnis ve zarar verecekler... bu duygyu yasayan varmi?
Benimkide bitti canım rengi falanda bir tuhaftı zaten aklıma bi sürü kötü şey geliyorBende ayniyim canım belim ağrısından kıvranıyorum birakamiyorum kucağımdan bırakır bırakmaz başına dolusuyorlar çocuğun yüzüne yüzüne konuşuyorlar birde sigara içen insan bunlar .kendimi zor tutuyorum bişey denemek için en son esime söyledim sen söyle ben söylersem kavga çıkar diye . birde benim kanamam çok azaldı 22 günde bitmesi normal mi acaba
Bilmiyorum cnm kanamam devam ediyor 17 gunluk oldu... benimki emerken dogmuyor ve saatlerce emmek istiyor biberon de vermek istemiyorum sagmaya vakit bulamiyorum yani anlayacagin bebek hep bende kucagimda bu nedenle baskasi alinca zoruma gidiyor...annelik bu sanirim..Bende ayniyim canım belim ağrısından kıvranıyorum birakamiyorum kucağımdan bırakır bırakmaz başına dolusuyorlar çocuğun yüzüne yüzüne konuşuyorlar birde sigara içen insan bunlar .kendimi zor tutuyorum bişey denemek için en son esime söyledim sen söyle ben söylersem kavga çıkar diye . birde benim kanamam çok azaldı 22 günde bitmesi normal mi acaba
Kendimi kötü hissediyorum ilk bir hafta 10 gün fazla onemsemedim fakat emzirmeye baslayinca (ilk etapta hep biberon aldi) cok yogun duygular besledim ve en yakinima bile vermek istemedim..
Birde benden sürekli denetim birileri varken uyurken bile başındayım emzirdiysen sonra gazı felan derken kucağımdan indirmiyorum böyle banyosunu ilk zamanlar kv yaptırıyordu ona da ben el attım gözleri kokusu içime çektirme çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?