2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay biz bunları nasıl başka şehşre okumaya göndercez, evlendircez vs. :)))
Yoksa siz hepiniz erkek annesimisinizbende kızı kime satsamda bir kahve içsem diyorum.gerçi eşimden başka satacak kimsemde yok.
Kızlar siz eldiven giydiriyomusunuz bebişlere? Ben bugün tırnaklarını kestimmve eldivenleri çıkardım.
Ben ilk 15 günden sonra falan çıkardım.hissederek öğrenecek kuzular.şimdi emerken altta kalan eliyle göğsümü üstteki eliylede parmaklarımı tutuyor kuzum.güven duygusu artıyor sanırım böyle.

Evet benimki de oyle yapiyor cok guzel bir duygu

Ben de 40 ının çıkmasını bekledim bi de tırnak kesiminden korkuyodum :))

Yani niye kayinvalde yerine geldi ilginc?? Esinle konussan olmazmi? Vallah ben bu donemler etrafta erkek istemem emzirirken gogusum falan acik olur dusunmeleri lazim

Ben daha kesmeyi beceremedim cok cirpiniyor etine gelcek diye korkuyorum

Ben de 40 ının çıkmasını bekledim bi de tırnak kesiminden korkuyodum :))
Uyurken kesin arkadaşlar.eğer cesaret edemiyorsanız bebek kağıt törpüleri var.sanırım bebedorun vardı.onunla törpülüyebilirsiniz.ilk kızımda babası tırnağını derinden kesmişti dakikalarca kanadı tırnağıbir dahada hep kendim kestim dikkatlice.

Kızlar benim kız sürekli gerinip duruyor, bildiğiniz tespih böceği gibi kıvrılıp kalıyor. Normal mi bu, oğlum böyle miydi hiç hatırlamıyorum. Sizinkiler nasıl?

kizlar normal doğum sonrasi anus fitus olan varmi varsa nasil basa cikiyo dikisleri gectim buyuktuvalette zorlaniyom

Arkadaşlar emzirirken tek göğüsü mü yoksa her ikisini de mi emziriyorsunuz? Doğrusu nedir?

Bnmkide öyle domates oluyo zorlarken kolay cikaramiyor gazını agliyo. günü gününü tutmuyo bazen rahat. Iki günde bi kaka yapıyo
Ayyy bu kaka olayi beni mahvetti yahu.kaka yapinca sevinir mi insan seviniyor derlerdi de ne ki o diye sasirirdim.yavrum kivrim kivrim oluykr gaz bi suru cikartiyor ama yok...simdi kayisi falan yiyorum belki benden ona gecer.
Tirnaklarini ben kestim bzn cikartiyorum eldiveni bazen takiyoruz eller soguk olunca.
Birkac kere bilincli guldu oglus cook mutlu oldum bide biz kizimdan kalan ana kucagini cikarttik onlarin oyuncsklariyla biraz oynadi bakti.52 gunluk olduk biz:)

Arkadaşlar emzirirken tek göğüsü mü yoksa her ikisini de mi emziriyorsunuz? Doğrusu nedir?
Canimcim bebegin doymasina bagli.ilk birisni verince bosaltana kadar onu vericeksin aralikli iciyorsa hep onu ver cunku asil son sut orda doyurucu olan kilo aldiran.baktin iyice bosaldi hala icmek istiyor gazini cikartip diger gogsu vericez onda doydu yarim kaldi diger ogunde ondan baslicaz. Akilli memeler bunlar:) inek gibi hissediyorum bazen kendimi ozellikle yesillik yerken:)

Kızlar siz eldiven giydiriyomusunuz bebişlere? Ben bugün tırnaklarını kestimmve eldivenleri çıkardım.
Ben ilk zamanlarda giydiriyordum bir hafta felan sonra çıkardım tırnaklarını iki gün önce uyurken kestim uyanıkken hiç durmuyor

Allahım sana geliyorum ne aşıymış hala huzursuz mız mız uyku nedir unuttum diyebilirim ne zaman geçer bu aşının mızmızlı bu kadar sürermi salı yaptırdık aşıyı o günden beri çocuk Bir garip oldu kıyamıyorum artık haline üzülüyorum başka bir s8kınt8sı olabilirmi sizin bebişler nasıldı aşıdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…