2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Memenin ucunu değil etrafına kadar almadı Laz'ım Bebek internetten felan bak yoksa canın çok yanar canım ben lansinosh kremini kullandım ilk günler şükür çok iyi geldi
Canım yanıyor ki nasıl hemde o kremden bnde kullanıyorum da bi bana mı fayda etmedi bu ilac

Kantaron yağı en iyi ilaç.. benım onun sayesınde geçti ve çok rahatım
Gerçekte mi ya bnm yaralar baya büyük yalnız emerken kanıyor flan

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah çok uzun sürmüş lansinoh merhem kullandım ben ayva çekirdeği de yaptım sürdüm

Ben uyuyunca kestim rahat rahat

Ben ancak tek göğüs emzirebiliyorum uyuyor çünkü memede :)
Ben meme ucu kullanıyorum ona ragmen sol gogusumden daha rahat emiyor sagda zor oluyur... 1 saat boyunca emse sanki birakinca yine dogmadi gibi bir hiss ellerine saldiriyor bunu cozemedim...

Çalışan anneler doğum izniniz bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz ben çok kafaya takıyırum

O aşıdan değildir cnm, aşının etkisi çoktan geçmiştir bence. Benimki hep fena hep ağlıyor uyanıkken. Bi memede sakin bi de uyuyorken. Bazen susturamıyorum o derece. İşimiz zor vallahi.

Bu ilk ay asisi ates huzursuzluk yapmaz diyorlar.dogum sonrasi vuruldugunun tekrar dozu bu.asil 2.ay asisi verem asisi var o biraz yapar.baska bir sey olmasin?

neslim33 aşının huzursuzluğu değildir o. Benim oğlan aşı olduğu gün durmadı hiç huysuzlandı ama ertesi gün geçmişti. Huyu değişiyordur bebişin :)

Peki yıllık izin almak için doğum izninin bittiği gün iş başı yapıp öyle mi izin yazdırmak gerekir bilgin var mı
Benim 29 haziranda işbaşı yapmam gerekiyor ama ben izin yazcam 29 undan itibaren. İş başı yapmadan yazdırabilirsin

Benim 29 haziranda işbaşı yapmam gerekiyor ama ben izin yazcam 29 undan itibaren. İş başı yapmadan yazdırabilirsin
Bende memlekete gideceğim iznim ordayken bitecek yıllık izni burdayken yazdırıp gitsem olur değilmi geri gelmek zorunda kalmam dimi

Kızlar bebeğim çok kötü kustu neden olabilir yendiği herşeyi çıkardı oturdum ağladım yaa

Tesadüftür.huy değiştirmiştir.
Çalışan anneler doğum izniniz bittikten sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz ben çok kafaya takıyırum
Ücretsiz izne çıkıcam bir yıl kadar.

Reactions: mnt
Ucretsiz izin alicam bende 1 sene.ilk oglumda da oyle yaptim bakacak kimsem yok.annem yada kv olsaydi yakinimda dusunebilirdim calismayi

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…