2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
neslim33 Ateşi şiddetli kusması öksürüğü burun akıntısı yoksa korkma.muhtemelen gaz sancısı ya da büyüme atağıdır.geçer inşallah yakında

Son düzenleme:
Benim kızımdada kusma huyu var sürekli beyaz beyaz süt çıkıyor ağzından az az bazende baya yoğun bir şekilde.dün ilk kez gece burnundan gelmiş süt.ışığı açınca şok oldum.yan yatış yastığımız var allahtan hep 45 derece yatırıyorum ama nasıl olduysa burnundan gelmiş.allahım esirgesin yavrularımızı.aklım çıktı ya boğulsaydı diye.sabaha kadarda uyku tutmadı gözümü.şimdi bu kusmalar ıkınmalar gaz sancıları bebek reflüsü belirtileri internette okuyunca.inşallah öyle bişey değildir.3 aydan sonra falan düzelebilecek bişeydir.yavrumda bende tükendik şimdiden.

Kızlar ACİL cevap bekliyorum buzluktan anne sütü çıkarıp ısıttım ama kızım içmesi yaklaşık üç saattir dışarda tekrar ısıtıp verebilirmiyim yoksa dökim mi sütü

Yaa su kusma olayı benide etkiledi bugün kızım ne kadar yediyse hepsini çıkardı burnundan fışkırdı Allahtan kucağıma aldığım da kustu hemen baş aşağı aldım şimdi sürekli kontroldeyim nasılı nsan tedirgin oluyor yaa üff ne zormuş annelik

Kızlar ACİL cevap bekliyorum buzluktan anne sütü çıkarıp ısıttım ama kızım içmesi yaklaşık üç saattir dışarda tekrar ısıtıp verebilirmiyim yoksa dökim mi sütü
Anne sütünü bir defa ısıtabiliyorsun öyle demişti Bebek hemşiresi

Soğukta veremem dökülcek mecbur

Her kafadan bir ses geliyor yok sutun beslemiyor yok aç kaldi falan ne yapsam bilmiyorum... ek mama ver diyorlar simdi bebek iyice bocaladi...

Her kafadan bir ses geliyor yok sutun beslemiyor yok aç kaldi falan ne yapsam bilmiyorum... ek mama ver diyorlar simdi bebek iyice bocaladi...
Hiç dışardan seslere bakma canım bebeğine yetiyorsa sadece anne sütü ver sen beslenmene dikkat et bolbol süt yapan gıdalar ye

Tesadüftür.huy değiştirmiştir.

Ücretsiz izne çıkıcam bir yıl kadar.
Bende kararsızım bakacak kimsede yok biri rizede biri tranzonda gidip gelseler yaşlılar çok zor olur ama tek maaşla da yapabilirmiyim hiç bilmiyorum

Canım yanıyor ki nasıl hemde o kremden bnde kullanıyorum da bi bana mı fayda etmedi bu ilac

Gerçekte mi ya bnm yaralar baya büyük yalnız emerken kanıyor flan
Ben lansinoh krem kullandım hiçbir işe yaramadı .. Ayva cekırdegınden jel yapmıştım oda işe yaramadı.. kayınvalidem kantaron yağı sür dedi.. sürdüm 2 güne geçti... şuan çok rahatım çok şükür ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…