- 11 Mayıs 2016
- 166
- 196
- 23
- 32
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #39.201
38 günlük olduk cnm en son 5400 gr geldik boyumuzda doğumda 52 idi tekrardan bakmadı ebekızlar kac günlük oldu bebekleriniz?
kg ve boyu kaç?
Bzmm en son yuzden gitti,ellerıyle yuzu aynı renk oldu.görenler nasıl beyazlattn dıolarAy az kaldi ozaman insallah bizimkide atlatir dogdunda baya beyazdi bizimki 6-7 gün sonra sarardi cocuk ama kilo alimi falan iyi oldugu icin müdahale etmediler hic herkez kara bu cocuk diyor halbuki ben sarisin esim kumral mümkün degil yani sizdede ilk olarak gözlermi düzeldi acaba?
Canım iki doktora gitmişsin doktorlara güven vesvese yapmaKızlar ben bebeğimin cdden uykusuna taktım sanırsm.bebeğim uykusunda gözünü yarım yapıo gecende yazmıştm.bzm bebek erken doğduğundan nörolojıye götrcktm ztn götrdm dr.normal her bebek yapar dedi.ama ben ewde süreklı eşimn beynını yıyorm neden bole yapıo 0acaba bişe mi var dıe kızıo tabıkı bna.gecen ondan gizlı bşka bi cocuk nörolojısıne götrdm kafa usgsını,eegsını cektrdm temiz cıktı cok şukur.ama hala yapınca 2aylığız buarada ama düzeltılmş yaşı 25gunluk acaba ben mi vesvese yapıorm.
bence de vesvese yapma gördüğüm bütün bebekler yapıyor benim ki de dahilKızlar ben bebeğimin cdden uykusuna taktım sanırsm.bebeğim uykusunda gözünü yarım yapıo gecende yazmıştm.bzm bebek erken doğduğundan nörolojıye götrcktm ztn götrdm dr.normal her bebek yapar dedi.ama ben ewde süreklı eşimn beynını yıyorm neden bole yapıo acaba bişe mi var dıe kızıo tabıkı bna.gecen ondan gizlı bşka bi cocuk nörolojısıne götrdm kafa usgsını,eegsını cektrdm temiz cıktı cok şukur.ama hala yapınca 2aylığız buarada ama düzeltılmş yaşı 25gunluk acaba ben mi vesvese yapıorm.
canim her bebek öyle uyur rahat ol ben bile bazen öyle uyuyormsum :))Kızlar ben bebeğimin cdden uykusuna taktım sanırsm.bebeğim uykusunda gözünü yarım yapıo gecende yazmıştm.bzm bebek erken doğduğundan nörolojıye götrcktm ztn götrdm dr.normal her bebek yapar dedi.ama ben ewde süreklı eşimn beynını yıyorm neden bole yapıo acaba bişe mi var dıe kızıo tabıkı bna.gecen ondan gizlı bşka bi cocuk nörolojısıne götrdm kafa usgsını,eegsını cektrdm temiz cıktı cok şukur.ama hala yapınca 2aylığız buarada ama düzeltılmş yaşı 25gunluk acaba ben mi vesvese yapıorm.
Bzmm en son yuzden gitti,ellerıyle yuzu aynı renk oldu.görenler nasıl beyazlattn dıolar
24 saat canli sana muhtac..iki uc cocuk farketmiyormus.duygusallik ben de..fizik olarak da gucsuzum. Bebeğe, bir şey yapmıyor ama genel olarak evde bize karşı yapmadigi hareketleri yapıyor.o da cocuk ama sabretmeliyizHanımlar sizde de oluyor mı? Hormonların etkisinden mıdir.. sürekli birilerine aćiyorum.. eşim olsun kızım olsun, TV deki birine ya da hiç acinmayacak bir şeye.. mantık yok hiç bir şeyde.. sadece duygu var.. bu arada kızım çok kiskaniyi kardesini, hatta bugün birkaç kere vurdu , engel olamadım, ve ona bağırdım.. dudakları titredi ve acayip üzüldüm(
Cnm bnm bebeğin reflusu var,dr.mz gaviscon ve motıllum vermişti ilk başlarda kullandm ama esas onemlı olan dık tutmak tedavi etmıo sncta.kılo alımıda ıı olunca bıraktm oturana kadr brzz fzla ust degiştrcm sanırsamKızlar benim bebis geçen hafta çok fazla kusmustu. Dr her emzirmeden sonra en az 15-20 dk dik tut dedi. Kilosuna bakalım yine kusarsa ilaç başlarız reflu için dedi. Yarın kontrol gideceğiz. Bu hafta Dr un dediği gibi yaptım kusması baya azaldı.
Bebeğine reflu ilacı kullanan var mı?
Bir de geceleri 5-10 dk emip uykuya dalıyor. Doyuyor mudur? Sizlerin gece emme süreleri nasıl?
Cnm bazıları 3ay suruomş,ben en cok gectıını eskı fotolardan anlıorm karşılaştr sende farkı anlıcksnBizimkinin sanki sadice yüzünde var elleri yüzünden daha beyaz bakalim nezaman tamamen gececek :)
Dr.da ole dedı sen kndın uyurkn hiç ole gördun mü die,ama bzmkisi brz işi abartıp uyumaya gecerkn veya yarım uyanmıssa yapıo.böyle gözlerını kırpıştırıo faln.sanırm erkn doğum yaptıım için hala korkumu atamadım.dr.lara inancm azaldı hamılelıkte suyum gelıo sanki demiştm dr.a yaa su gelmesi ole olmaz demişti.en son bna dedıkı senin suyun azalmış.eski gunlern korkusu var halacanim her bebek öyle uyur rahat ol ben bile bazen öyle uyuyormsum :))
Sanırm tecrubesızlığın dıbını yaşıorm.nese dr.bna aılenın yanına git ve cocuktan uzaklaş brz dedi inşallah bu hafta gdıorm bebişte brz rahatlıck sanırsamBin
bence de vesvese yapma gördüğüm bütün bebekler yapıyor benim ki de dahil
bizim bebekte yapıyo bazen şaşı gibi yapıyo felan daha küçükler normal bak dr da aynı şeyi demişKızlar ben bebeğimin cdden uykusuna taktım sanırsm.bebeğim uykusunda gözünü yarım yapıo gecende yazmıştm.bzm bebek erken doğduğundan nörolojıye götrcktm ztn götrdm dr.normal her bebek yapar dedi.ama ben ewde süreklı eşimn beynını yıyorm neden bole yapıo acaba bişe mi var dıe kızıo tabıkı bna.gecen ondan gizlı bşka bi cocuk nörolojısıne götrdm kafa usgsını,eegsını cektrdm temiz cıktı cok şukur.ama hala yapınca 2aylığız buarada ama düzeltılmş yaşı 25gunluk acaba ben mi vesvese yapıorm.
Benim kızında çok kusuyor reflü olabilirmi diye düşünüyorum doktor teşhisi koyarken nelere dikkat etti kızlar birde kusması nasıldı emzirdikten sonramı kusuyordu affedersiniz ama renginde kokusunda değişiklik varmıydıCnm bnm bebeğin reflusu var,dr.mz gaviscon ve motıllum vermişti ilk başlarda kullandm ama esas onemlı olan dık tutmak tedavi etmıo sncta.kılo alımıda ıı olunca bıraktm oturana kadr brzz fzla ust degiştrcm sanırsam
çok şükür tek olmadığıma sevindim:) gerçekten baktıkça mutluluk doluyor insanBenim kızımda Arada yapıyor hiç kötü düşünme stres yapma canım bebeğine bak sen bolbol için mutluluk dolsun
maşallah anne sütte geçince gaz problemi azalır bıraz anne sütü hazmı daha kolay bende yarın yapılan mevlidi bir ay doluyor bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?