2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bizim bebekte yapıyo bazen şaşı gibi yapıyo felan daha küçükler normal bak dr da aynı şeyi demiş
Cnm bnm inş.oledir.mesala uykuya geçişini anlayabılıorm uykudan uyanıncada önce bi kndı kndıne bakınıo sankı bn nerdeım dıe gözunu yukarıya kaydırıo o bni korkutuo işte nezmnkı ıkınmalar ağlma başlıo artk yapmıo

Cnm dha cok küçük,hanı 4-5yasında olsa bnde derdım ama sankı kendı kuzun olunca 40ında bile yemezsen yeme dıemıcm

Cnm yedıkten snr kusuo,özellıkle gazından snr hemn yatırırsam ama 15-20dkka kucaımda durursa ıı.arada fazlasını cıkarıo ama normaldr oda.bir kere sdece fışkırrark kusmuştu bidaha tekrarlarsa onu tedavı etmemız lazm dedı.cok şukur bidaha olmadı.rengı bazen hafıf sarı olabılıo,ama genelde çürük süt gbı

Benim kızımda fışkırtarak bir kez küstü dün kustugu sarı gibiydi doktora gidince sorim sanırım aynı dert dediğin yöntemi denicem bakalım işe yarayacak mı teşekkür ederim canım

Kizlar merhaba, bebegim 36. Haftada dunyaya geldi ve 40 i bugun cikti ancak hala emerken yuzume bakmiyor insan yuzu incelemiyor, kafasinin ustunde salaldigim bi nesneye dikkat etmiyor, bizim gibi olan var mi ?

mutlu haftasonları nisan anneleri benim kızımın emmesi 10 dakika sürüyor kızıp ağlıyor sonra uykuluyken biraz daha uzayabiliyor bu süre normal mi bu durum acaba sizinkiler kaç dakika emiyor

Benimki hep beş on dk emip uyuya kalıyo doktora sordum onun çekim gücü arttı hızlı çekip iciceni içiyor doyuyo dedi

Dün dört yaşındaki oğlum kırk günlük kardeşinin kafasına atladı çok ağladımbabası ilk defa vurdu abiye ve çok üzüldüm

Dün dört yaşındaki oğlum kırk günlük kardeşinin kafasına atladı çok ağladımbabası ilk defa vurdu abiye ve çok üzüldüm
Bu konuda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Dikkatini başka yöne çek olmuyor, ov olmuyor, yakinlarim dışarıya çıkarıyorlar geziyor ve yine olmuyor... Ana bu bebisler çok küçük. Coook dikkat etmemiz gerekiyor her ne kadar herşey gözünüzün önünde olup bitsede.

canım göğsünü yıkarken dikkat et farklı şeyler kullaniyosan bebekler çok hassas meme farklı koktuğunda almak istemeyebilir ben dus jeli kullandigimda pek almak istememişti simdi dus jelini biraktim Sabun kullandim . simdi duzeldi .

Kızlar bebegimin çok gazı var hiç Uyumuyo yardım edin zinco da veriyorum fayda etmiyor ben rezene çayı içiyorum oda faydasız başka ne yapabilirim artık dayanamıyorum bebegim böyle ağlarken görünce elimden birsey gelmemesi beni üzüyo

Çok sevindim :))

Benim kızımda fışkırtarak bir kez küstü dün kustugu sarı gibiydi doktora gidince sorim sanırım aynı dert dediğin yöntemi denicem bakalım işe yarayacak mı teşekkür ederim canım
Yok nedemk ınşallah ıse yarar,ama refludndr.oturmaya başlayınca anca gecıomuş ama benm esimdede reflü var ona mı cıktı bılmıorm

canım bol bol masaj yap bebisine nazikçe. birde yemeklerine bol kimyon at . ben her yemegime kimyon atiyorum biraz rahatladı bebeğim. benim bebek de çok gazlı. bir de emzirirken hava yutmamasi için bebeği biraz dik tutarak emzir canım benim yararını gördüğüm şeyler bunlar gaz tamamen geçmez en azından sanci olmadan gazını çıkarabilir bunlara dikkat edersen

Al benden de o kadar çıldırmak üzereyim elimden hiç bişi gelmiyor yavrum susmadan ağlıyo sabahtan beri uyuyamıyo

Ben ayaklarına ve karnına masaj yaparak acı elma yağı sürüyorum sonra sıcak su torbası koyuyorum ayaklarının altına çok işe yaradı çok şükür ben ilaç veriyordum bıraktım ilaçlardan uzak durmaya çalışıyorum

Benim diş iltihaplanmış çekmediler antibiyotik verdiler onu kullancam :) ağrım geçsin bari ya mahvoldum 2 haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…