2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yüzü aşağıya doğruyken canım
tamam bende öyle yıkıyorum bir kafasını yıkarken stres oluyorum yaa

Ailece yıkıyoruz canım panik atak geçire geçire bişeymi olcak diye :)
beni sıcak basıyor birde kalabalık olsa fenalık basar.

ilk ay aşımızı bugün yaptırdık kızlar sizler yaptırdınız ni yaptıracak mısınız
biz haftaya yaptıracağız inşallah basıl benek ağladı mı şimdi nasıl ateşi felan var mı

zezeozge yok canım bu 1. ay aşısi ates yapmıyor ağladı sadece iğne vurulurken . çok ağlamadı. 2. ay aşısından korkuyorum ondan pek iyi bahsetmiyorlar.

Kızlar saç boyatan var mı aranızda? Ben hamileyken boyatmadım şimdi de süte geçiyormuş diye okudum hep o yüzden kararsızım. Yurtdışında yapılan bir araştırmada saç boyalarındaki bir kimyasal madde süte geçiyormuş be ilerde çocukta kanser riskini arttırıyormuş. Bunu okuyunca korktum. Röfle yaptırayım dedim ama diplerim çoo çıktı koyu kestane boyattığım renkte bal köpüğü gibi sarıydı. Bunun üstüne röfle olmaz heralde. Ay napcam karar veremiyorum.

Kizlar selamm bebekten firsat bulamiyorum malesef iyisiniz dirninsallah.bugun aylik kontrolumuz vardi.396p dogan bebegim 4240 cikti.sütüm yetmiyormus demekki.doktor mama takviyesi verdi.geceleri uyumuyordu meger acliktanmis yavrum bizde etrafa uyduk mama vermedik.hem emzirip hem mama vericez siz nasil yapiyorsunuz kizlar.mesela once mama verip sonra mi emziriyorsunuz

zezeozge yok canım bu 1. ay aşısi ates yapmıyor ağladı sadece iğne vurulurken . çok ağlamadı. 2. ay aşısından korkuyorum ondan pek iyi bahsetmiyorlar.
yaa Ben bu asısından stres oldum sonra ne yaparım diye onda artık yandık Allah yardımcımız olsun

organik boyalar var kimyasalsız beyazın felan varsa onlardan kullanabilirsin. Emzirme döneminde risk birde daha bebekler çok küçüçük

3 kere mi yazık kuzuyabende inatla bu testin sadece prematürelere yapıldığını sanıyordum dedim.artık bütün bebeklere uygulandığını söylediler.bizide 6. Ayda muayeneye çağardılar tekrardan.

Yüzüstü iken.öbür türlü genzine ve kulaklarına su kaçar.

Bizimde sağlık ocağındaki hemşire ben yapıcam göz muayenesini dedi ama güvenebilirmiyim ki doktorumuza sorsammı aceba ya mecburmu bu test isteğe bağlımı yapılıyor canım
Bu test isteğe bağlı ama sağlık bakanlığı öneriyor canım.hemşire yapamaz.göz doktoru olması lazım.ve özel aletlerle yapılıyor.

Benim bebeğimde ilk doğduğunda 3515di ilk 10gün 3200e düştü kilo almayıp aksine kaybediyordu ben inatla mama vermedim aylık kontrolünde 3650 çıktı çok çok az kilo almıştı mamaya başladık mecbur yavrum kilo alması lazım artık önce emzirip sonra mama ver dedi doktor öyle yapıyorum

kızlar kac günlük oldu bebekleriniz?

kg ve boyu kaç?

nisanyagmurumm Bizim oglan 36 günlük 3670 gram ve 50cm dogdu bi hafta önce 4900 gram ve 55cmidi seninki?

Kizlar siz bebislerinizi kac saatde bir emziriyorsunuz? Benimki 1,5 saatde bir istiyor gündüzleri geceleri 2 - 3,5 saati buluyor ama teninde halen kundag sariligi var sanki tedavi falan görmedi doktor az diye hic mudahale etmedi gözlerinde gecti ama yüzü halen sari sanki

3 kere mi yazık kuzuyabende inatla bu testin sadece prematürelere yapıldığını sanıyordum dedim.artık bütün bebeklere uygulandığını söylediler.bizide 6. Ayda muayeneye çağardılar tekrardan.
Ewt bnm gıttım hastane 3kere yapıomş o kötu oldu bn birsnde ağladm artk.bi tanesinde kanlandı ama 2gune gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…