2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm bizmkı ıkı aylık oldu sarılıgını yenı attı,herkes beyazlamış dıo aslında sarılığı gıttı

Cnm bizmkı ıkı aylık oldu sarılıgını yenı attı,herkes beyazlamış dıo aslında sarılığı gıttı

Ay az kaldi ozaman insallah bizimkide atlatir dogdunda baya beyazdi bizimki 6-7 gün sonra sarardi cocuk ama kilo alimi falan iyi oldugu icin müdahale etmediler hic herkez kara bu cocuk diyor halbuki ben sarisin esim kumral mümkün degil yani sizdede ilk olarak gözlermi düzeldi acaba?

Beyazlarım yok ama çok kötü hissediyorum kendimi böyle. Olmazsa 6 aydan sonra boyatırım yazık çocuğa geçmesin bişeyler

canim benim bebis saatte bir de emmek istiyor geceleri de iki saate bir istiyor ben de her istediğinde emziriyorum canım.

Bi de premium care kullanıyorum puhf yeni hediye de geldi bakalım napcaz

Anneler günaydın, bi sorum olcak 2-3 gündür benim oğluşum emmeye başlarken memeyi ağzına alıp bırakıyor bikaç kez sonra tutuyor acaba meden böyle bununyaşayan var mı? Bir de bu meme bırakma belirtisi olabilir mi annem öyle dedi içime korku düştü ve sinirlendim

Benim kızım hep yapıyor onu korkma emmeye devam eder

Ay içimi rahatlattın canm çok sağol. 19 günlüğüz biz daha. Bi değişiklik görünce korkuyo insann

Gunaydin kızlar.dun kontrolumuz vardi.yarin 40 gunluk oluyoruz biz.biz kucuk dogmustuk 2500 kilo kilomuz 4250 olmus maşallah 1750 gr almisiz.boyumuz 53 cm.ben mamada veriyordum sutum yetmiyor diye gunde 3 defa doktor verme dedi artik kilosu gayet guzel.surekli emdigi icinde gaz sıkıntımız coktu.doktor normal.zincoya ek olarak sab simplex verdi donusumlu vercez.
Bizimde yuzumuzde sivilceler cardi ucu beyaz anne sutune reaksiyon gosteriyor dedi gecer dedi.
Bu arada Yarin mevlutumuz var hazirliklar beni bekler...

Benim de prima sızdırıyor çişi. Üst baş mahvoluyor. Acaba bağlamada mı hata yapıyorum dedim ama kayonvalidem bağladı annem bağladı, onlarda da aynı şeh oluyor

prima bendede aynisini yapti hemen molfix aldim memnunun primayida hasta bezi gibi kendim kullaniyorum

benimkide oyle yaapiyo oynuyo gibi :)

Benim kızımda Arada yapıyor hiç kötü düşünme stres yapma canım bebeğine bak sen bolbol için mutluluk dolsun
maşallah anne sütte geçince gaz problemi azalır bıraz anne sütü hazmı daha kolay bende yarın yapılan mevlidi bir ay doluyor bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…