2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bebislerinize kaç kat giydiriyorsunuz? Benimki sanki ıslık olmuş biraz. Üstü iki katgiydiriyorum fazla ki acaba. Bizim ev sıcak da

Kızlar bebislerinize kaç kat giydiriyorsunuz? Benimki sanki ıslık olmuş biraz. Üstü iki katgiydiriyorum fazla ki acaba. Bizim ev sıcak da
sıfır kollu zibin üzerine uzun kollu kıyafet giydiriyorum canım. sen iki uzun kollu mu üst üste giydiriyosun

kızlar iki sorum olacak kac kg fazlaniz var hamilelikten önce ve şu an ?

bir de bebeginizin bezini 2 numaraya geçtiniz mi?

Kızlar bebeğim in doyduğunu nasıl anlayabilirim, cok şükür sutüm var ve kızım bıraksam 24 saat emecek, bana fazla emiyo gibi gelio, çünkü emip emip çıkarıo, emzirme sıklığı ve süresi konusunda kararsızim, 2 saatte bir emziriyordum şimdi saat başı istiyo

canim ben gece 2 saatte bur emziriyorum gündüz yeri geliyor yarım saatte bir de istiyor emziriyorum. bana doktorum bebek ne zaman isterse emzir iki saat bekleme dedi. bebek hickiriyorsa doymamış demektir. o doyunca bırakır sen bıraktıktan emsin bazen benim bebek 5 dk da bırakıyor bazen yarım saat te. o onun açlığına bağlı.

Canım diliyle istiyorsa doğmuştur benim oğlum emzik niyetine emiyor uyumadan önce artık acimaya başlıyor belki öyle uyumak istiyordur canim

Kızlar kanamanizin rengi hala kirmizimi sonlara doğru rengi değişti mi
benim bazen kırmızı bazen kahverengi . bir de bir gün geliyor bir gün gelmiyor. pet dolmuyor çok az geliyor günde bir defa islaklık hissediyorum

nisanyagmurumm
Benim 12 kilo kaldı baya almıştım 68 ile hamile kaldım 79-80 ben bir paket bir numara kullandım sonra direk iki numaraya geçtik bugün Hepsiburadada sepette ekstra indirim vardı haberiniz olsun kızlar

çok sık emziriyorsun gazı olunca yada huysuz olunca benim bebeğimde sürekli emmek istiyor ama sonra kusuyor 3- 4 saatte bir emziriyorum

Kızlar kanamanizin rengi hala kirmizimi sonlara doğru rengi değişti mi
daha değişen olmadı ama bazen baya koyu kırmızı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…