- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #39.301
Benim kızım emdikten sonra hıçkırmaya başlıyor.bebeginiz hickiriyorsa bu ac ve doymamış olduğunu gösterir kızlar aklinizda bulunsun.benim bebis hickirinca hemen emziriyorum geçiyor.
Kolik ve gazlı bebeklere kundak öneriliyor ama maalesef benim kızımı kundak yapancı daha çok ağlıyor elleri kolları bir süre sonra dışarı çıkıyor şanşlısın sen kundakda duruyorsaGaz sancisi ceken bebekler icin cozumu buldum kizlar. Benim bebegimde kolik katila katila agliyordu ve cok caresiz kaliyordum. Gecen gun anneme biraktim bebegimi 2 saatligine geldigimde eve bebegim uyuyordu. Bide baktim annem kundak yapmis. Cok kizdim anneme. Actim hemen cocugu. Acar acmaz aglamaya basladi ben onu sankinlestirmeye falan caliyrm bir yandan da anneme kiziyorum. Annemde dediki kizim ben simdi tekrar kundak yapicam aglarsa hemen ac. Tamam dedimkadin yapti kundagi bebegim hemen sustu guzel uyudu. Bende geceleri kundak yapiyorum . Iyice uykuya dalinca aciyorum yavasca. Aglamalari katilmalari hepsi gecti. Bebek kendini guvende hissediyor.siki oldugu icin sancisida hafifliyor. Yine siz bilirsiniz ama caresiz kalirsaniz bir deneyin derim . Kundakgi penye ince pikesiyle yaptimsadece kollatini sabitledim yani ayaklarini sikmadim
Benimki de iki kere yaptı yeni doğduğu zamanlar gülme krizine girdik sonra bizde mendil kapatarak açtık@minikincir bazen benim bebis emerken uyuya kalıyor agzinda meme uyuyor yavaşça meme ucumu çekiyorum uyumaya devam ediyor ama meme ucum baya bir uzamış oluyor gülüyorum ya daha neler gorecez bilmembenim bebek altını değiştirirken kendi agzina doğru isedi tabi ben şok oldum korktum da. hemen mendiliyle sıcak suyla ıslatıp sildim . şimdi altını değiştirirken pipisini peceteyle sarar gibi yapıyorum
Benim tam ortada ikisi de aynı yerdeGuzel anneler gunaydinlar
Acil bir sorum vardi.
Sezaryen olnlariniz ltfn cevaplayabilirler mi?
Kesi yeriniz( dikisleriniz) gobeginizin neresinde. Mesane ustunde mi,sag tarafinizda mi,sol tarafiniz dami.
Birde ikinci sezaryense ikisi de ayni yerde mi
Simdiden tesekkurler
İyi,saglikli gunler.
Benim de oldu ne yapacağımı da bilmiyorum çok afedersiniz yaparken alt tarafta çok baskı oluyor kan ilacı kullandım bir süre o Zaman normale döndü bırakınca gene başladıKızlar birşey soracağım Doğumdan sonra ben büyük abdestimi yaparken çok zorlanmaya başladım böyle bağırsak sorunu yaşayan var mı vara çözümü nedir bilen varda
E
vet doktora sordun mu sen canım benımki ili gündür böyle
Bizde sizin gibiyiz. Her bez kakalı. Her seferinde dolu dolu olmasada illaki kaka oluyor ama günde 2-3 kere sağlam yapıyır yani belinden paçasından falan taşıyor :)) bizde 78 lik sleepy bezi 1 haftada bitiriyoruzz. :)Benim de oldu ne yapacağımı da bilmiyorum çok afedersiniz yaparken alt tarafta çok baskı oluyor kan ilacı kullandım bir süre o Zaman normale döndü bırakınca gene başladı
Arkadaşlar bişey soracam biz kırk günlük olduk bugün bizim oğlan günde on kere falan büyük tuvaletini yapıyor biz 3-4 günde bir paket bitiriyoruz sizler 3-4 kere demişsiniz Bi doktora sorsam mı neden bizim böyle
benim tam ortadaGuzel anneler gunaydinlar
Acil bir sorum vardi.
Sezaryen olnlariniz ltfn cevaplayabilirler mi?
Kesi yeriniz( dikisleriniz) gobeginizin neresinde. Mesane ustunde mi,sag tarafinizda mi,sol tarafiniz dami.
Birde ikinci sezaryense ikisi de ayni yerde mi
Simdiden tesekkurler
İyi,saglikli gunler.
yani ilk günler yoktu son on gündür başladı. Betten baktım oluyormus birden kilo değişimi felan oluyormus hamilelikle felan çözümü nedir bilen var mı bugün sağlıkmocağına gideceğim oradaki dr bilir mi acabaBenim de oldu ne yapacağımı da bilmiyorum çok afedersiniz yaparken alt tarafta çok baskı oluyor kan ilacı kullandım bir süre o Zaman normale döndü bırakınca gene başladı
Arkadaşlar bişey soracam biz kırk günlük olduk bugün bizim oğlan günde on kere falan büyük tuvaletini yapıyor biz 3-4 günde bir paket bitiriyoruz sizler 3-4 kere demişsiniz Bi doktora sorsam mı neden bizim böyle
Benim kızımda öyle gaz yapınca arada çıkıyor ama tam kakayı iki üç defa yapıyorBizde sizin gibiyiz. Her bez kakalı. Her seferinde dolu dolu olmasada illaki kaka oluyor ama günde 2-3 kere sağlam yapıyır yani belinden paçasından falan taşıyor :)) bizde 78 lik sleepy bezi 1 haftada bitiriyoruzz. :)
Aynen her pırt yapışta kaka da çıkıyor :)))Benim kızımda öyle gaz yapınca arada çıkıyor ama tam kakayı iki üç defa yapıyor
Uyuyorsa uyandırma canım.demekki sütün bol bir emişte baya doyup uyuyor.ben uyanıkken 3-4 saate çok dedim.Bebeğimin uyuması ortalama öyle sürüyor gazı olduğunda tabi herşey tepetaklak çok emince direk kusuyor kızım. 3-4 çok mu uzun şimdi siz 2 saat felan diyince uyandırmam mı gerek acaba
Ben doğumdan beri kabızlık bağırsak tembelliği ve basur yaşıyorum.emzirirken susuz kaldığımı düşünmeye başladım artık.Kızlar birşey soracağım Doğumdan sonra ben büyük abdestimi yaparken çok zorlanmaya başladım böyle bağırsak sorunu yaşayan var mı vara çözümü nedir bilen varda
Kızım hastalandığında doktor 37,5 i görürsen getir demişti.yenidoğanda ateş çok tehlikeliymiş.büyük çocuklarda 38 falan çok tehlikeli değilMerhaba kızlar oğlum aşı oldu bugün ama ateşi var grip gibide zaten ama tedirgin oldum napsam dr götürsem mi
uyuyunca kendi ne zaman kalkarsa veriyorum. Uyanıkken kendi ne zaman istersenUyuyorsa uyandırma canım.demekki sütün bol bir emişte baya doyup uyuyor.ben uyanıkken 3-4 saate çok dedim.
bugün itibariyle içtiğim suya felan dikkat etmeye başladım çok canım yanıyor kremi ne varmış ondan alacam pamuğa zeytinyağı sürdüm koydum şimdiBen doğumdan beri kabızlık bağırsak tembelliği ve basur yaşıyorum.emzirirken susuz kaldığımı düşünmeye başladım artık.
İlk ay aşısı mıMerhaba kızlar oğlum aşı oldu bugün ama ateşi var grip gibide zaten ama tedirgin oldum napsam dr götürsem mi
Canim bnmde tam tersi 5 gundur tuvaletini yapmiyr. Benimki sadece anne sutu aluyor sizinku de oylemiBizde sizin gibiyiz. Her bez kakalı. Her seferinde dolu dolu olmasada illaki kaka oluyor ama günde 2-3 kere sağlam yapıyır yani belinden paçasından falan taşıyor :)) bizde 78 lik sleepy bezi 1 haftada bitiriyoruzz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?