2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bebeginiz hickiriyorsa bu ac ve doymamış olduğunu gösterir kızlar aklinizda bulunsun.benim bebis hickirinca hemen emziriyorum geçiyor.
Benim kızım emdikten sonra hıçkırmaya başlıyor.
Mama vermiyorum ben şimdi kalktım bebeği emziriyorum beş gibi uyumuştu

Kızlar birşey soracağım Doğumdan sonra ben büyük abdestimi yaparken çok zorlanmaya başladım böyle bağırsak sorunu yaşayan var mı vara çözümü nedir bilen varda

Guzel anneler gunaydinlar
Acil bir sorum vardi.
Sezaryen olnlariniz ltfn cevaplayabilirler mi?
Kesi yeriniz( dikisleriniz) gobeginizin neresinde. Mesane ustunde mi,sag tarafinizda mi,sol tarafiniz dami.
Birde ikinci sezaryense ikisi de ayni yerde mi
Simdiden tesekkurler
İyi,saglikli gunler.

Kolik ve gazlı bebeklere kundak öneriliyor ama maalesef benim kızımı kundak yapancı daha çok ağlıyor elleri kolları bir süre sonra dışarı çıkıyor şanşlısın sen kundakda duruyorsa

Benimki de iki kere yaptı yeni doğduğu zamanlar gülme krizine girdik sonra bizde mendil kapatarak açtık

Benim tam ortada ikisi de aynı yerde

Kızlar birşey soracağım Doğumdan sonra ben büyük abdestimi yaparken çok zorlanmaya başladım böyle bağırsak sorunu yaşayan var mı vara çözümü nedir bilen varda
Benim de oldu ne yapacağımı da bilmiyorum çok afedersiniz yaparken alt tarafta çok baskı oluyor kan ilacı kullandım bir süre o Zaman normale döndü bırakınca gene başladı

Arkadaşlar bişey soracam biz kırk günlük olduk bugün bizim oğlan günde on kere falan büyük tuvaletini yapıyor biz 3-4 günde bir paket bitiriyoruz sizler 3-4 kere demişsiniz Bi doktora sorsam mı neden bizim böyle

Bizde sizin gibiyiz. Her bez kakalı. Her seferinde dolu dolu olmasada illaki kaka oluyor ama günde 2-3 kere sağlam yapıyır yani belinden paçasından falan taşıyor :)) bizde 78 lik sleepy bezi 1 haftada bitiriyoruzz. :)

benim tam ortada

yani ilk günler yoktu son on gündür başladı. Betten baktım oluyormus birden kilo değişimi felan oluyormus hamilelikle felan çözümü nedir bilen var mı bugün sağlıkmocağına gideceğim oradaki dr bilir mi acaba

Bizde sizin gibiyiz. Her bez kakalı. Her seferinde dolu dolu olmasada illaki kaka oluyor ama günde 2-3 kere sağlam yapıyır yani belinden paçasından falan taşıyor :)) bizde 78 lik sleepy bezi 1 haftada bitiriyoruzz. :)
Benim kızımda öyle gaz yapınca arada çıkıyor ama tam kakayı iki üç defa yapıyor

Bebeğimin uyuması ortalama öyle sürüyor gazı olduğunda tabi herşey tepetaklak çok emince direk kusuyor kızım. 3-4 çok mu uzun şimdi siz 2 saat felan diyince uyandırmam mı gerek acaba
Uyuyorsa uyandırma canım.demekki sütün bol bir emişte baya doyup uyuyor.ben uyanıkken 3-4 saate çok dedim.

Ben doğumdan beri kabızlık bağırsak tembelliği ve basur yaşıyorum.emzirirken susuz kaldığımı düşünmeye başladım artık.

Merhaba kızlar oğlum aşı oldu bugün ama ateşi var grip gibide zaten ama tedirgin oldum napsam dr götürsem mi
Kızım hastalandığında doktor 37,5 i görürsen getir demişti.yenidoğanda ateş çok tehlikeliymiş.büyük çocuklarda 38 falan çok tehlikeli değil

Uyuyorsa uyandırma canım.demekki sütün bol bir emişte baya doyup uyuyor.ben uyanıkken 3-4 saate çok dedim.
uyuyunca kendi ne zaman kalkarsa veriyorum. Uyanıkken kendi ne zaman istersen

Ben doğumdan beri kabızlık bağırsak tembelliği ve basur yaşıyorum.emzirirken susuz kaldığımı düşünmeye başladım artık.
bugün itibariyle içtiğim suya felan dikkat etmeye başladım çok canım yanıyor kremi ne varmış ondan alacam pamuğa zeytinyağı sürdüm koydum şimdi

Kızlar bebegine milupanin rezene cayini yada normal rezene veren var mi..ne kadar veriyorsunuz

Canim bnmde tam tersi 5 gundur tuvaletini yapmiyr. Benimki sadece anne sutu aluyor sizinku de oylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…