2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar iki sorum olacak kac kg fazlaniz var hamilelikten önce ve şu an ?

bir de bebeginizin bezini 2 numaraya geçtiniz mi?
Hamileyken 20kg aldm sim
Canım diliyle istiyorsa doğmuştur benim oğlum emzik niyetine emiyor uyumadan önce artık acimaya başlıyor belki öyle uyumak istiyordur canim
Diliyle istiyor cnm iki çekiyo uyuyo zaten ama memeyi bırakmıyor uyusabile ben ağzından alıyorum

çok sık emziriyorsun gazı olunca yada huysuz olunca benim bebeğimde sürekli emmek istiyor ama sonra kusuyor 3- 4 saatte bir emziriyorum

daha değişen olmadı ama bazen baya koyu kırmızı oluyor
mama da veriyor musun canım 3 , 4 saat e bir emziriyorsan mamasız cok şaşırdım

Benimki sarıya döndü bitiyor mu acaba ama daha da erken sanki anlamadim .bu arda nasılsın canım bebiş nasil
bebisi banyo yaptırdım emzirdim şimdi uyuyor. iki güne bir banyo yaptırıyorum canım sende durumlar nasıl?

bebisi banyo yaptırdım emzirdim şimdi uyuyor. iki güne bir banyo yaptırıyorum canım sende durumlar nasıl?
Bizde gün aşırı yaptiriyorduk banyo burnu tıkandı şimdi 3 4 günde yaptırıyoruz .salı günü aşimiz var kontrolde olacak .ben evden hiç çikmiyorum 40 imiz çiksada bizde dışarı çiksak diye bekliyoruz canim

pembepatiks bazen benim bebis emerken uyuya kalıyor agzinda meme uyuyor yavaşça meme ucumu çekiyorum uyumaya devam ediyor ama meme ucum baya bir uzamış oluyor gülüyorum ya daha neler gorecez bilmem benim bebek altını değiştirirken kendi agzina doğru isedi tabi ben şok oldum korktum da. hemen mendiliyle sıcak suyla ıslatıp sildim . şimdi altını değiştirirken pipisini peceteyle sarar gibi yapıyorum

bende aynen 40 im çıksın da olsusunda gezeyim diyorum. daha mevlut de okutacaz canım.

Benim yiğenimde çişi g9züne gelmişti şimdi sen anlatınca gözünün önüne geldi .bende altını açınca ağlıyordu sussun diye kucakladim üzerime işedi oğlusum .off benim memem aciyor artik çekiştiriyor bazen çok tatlılar ama hiç kiyamiyorum

çok sık emziriyorsun gazı olunca yada huysuz olunca benim bebeğimde sürekli emmek istiyor ama sonra kusuyor 3- 4 saatte bir emziriyorum

daha değişen olmadı ama bazen baya koyu kırmızı oluyor
3-4 saat çok uzun bir süre değil mi canım.acıkıyordur yavru annesi.birde havalar ısındı.susuyordur.aman susuz kalmasın bünyesi.nacizane fikrim 2 saatte bir emzirmelisin hatta bu aylarda bebek ne zaman isterse.gece uyandırmaya gerek yok ama acıkınca o krndi uyanır zaten.

Bol ağlamalı bol kusmuklu çişli kakalı sonu ütü masasında biten ilk anneler günü olsun anne olmak yinede çok güzel sizin anneler gününüz nasıl geçti kızlar

Bizde 40 günlügüz bi uzun zibin üstünede uzunkollu giydiriyordum bugün fark ettim 37,6 alti olmus makattan cocugun derecesi suan sadice zibinla ve alt pijamayla yatirdim biraz serinlesin. Emzirmeye gelincede günüdüz 1-2 saat arasi emziriyorum geceleri genelde 2-3 saati buliyor kendiliginden kalkip istiyor. Banyoyuda haftada 2 defa yaptiriyorum ilk 10 gün evden cikmadik ama sonra cikardim kanamaya gelincede halen ara sira geliyor pembe akinti gibi ama ped kulanmiyorum sadice peceteye gelecek kadar bakalim nezaman adet olcam bi ara kesilmisdi 2-3 gün bisey yokdu adet oldum sandim ama yine cok az gelip kesildi anlamadim :)

Siz 40inizi nasil cikardiniz kizlar?

Benim kızım hala çok küçümen kilo almıyor çok üzülüyorum. 3400 doğdu bir hafta önce 3950 çıktı 52 günlüğüz bu gün. Hem emziriyorum hem mama veriyorum günde 3 4 kez 75 cc. 4 paket oldu bezde hala 1 numaradayız. Gece emmeye ya bir kez kalkıyor ya da hiç kalkmıyor. Dr bırak uyusun uyandırma acıkınca kalkar dedi. Uyandırsam çok öfkeli oluyor ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım niye kilo almıyor kızım

Gaz sancisi ceken bebekler icin cozumu buldum kizlar. Benim bebegimde kolik katila katila agliyordu ve cok caresiz kaliyordum. Gecen gun anneme biraktim bebegimi 2 saatligine geldigimde eve bebegim uyuyordu. Bide baktim annem kundak yapmis. Cok kizdim anneme. Actim hemen cocugu. Acar acmaz aglamaya basladi ben onu sankinlestirmeye falan caliyrm bir yandan da anneme kiziyorum. Annemde dediki kizim ben simdi tekrar kundak yapicam aglarsa hemen ac. Tamam dedimkadin yapti kundagi bebegim hemen sustu guzel uyudu. Bende geceleri kundak yapiyorum . Iyice uykuya dalinca aciyorum yavasca. Aglamalari katilmalari hepsi gecti. Bebek kendini guvende hissediyor.siki oldugu icin sancisida hafifliyor. Yine siz bilirsiniz ama caresiz kalirsaniz bir deneyin derim . Kundakgi penye ince pikesiyle yaptimsadece kollatini sabitledim yani ayaklarini sikmadim

Kızlar bebislerinize kaç kat giydiriyorsunuz? Benimki sanki ıslık olmuş biraz. Üstü iki katgiydiriyorum fazla ki acaba. Bizim ev sıcak da
Ben tek kat giydiyorum uzun kollu ince badi giydiyorum. Banyo yaptiktan sonra icine kisa kollu badi giydiyrm.ama mesela bugun cok sicakti .sadece kisa kollu badi ilr gezdirdim evde . Disari cikarken iki kat giydiyrm ama... dr sen kendi giydiginin bikat fazlasini giydir dedi.

mama da veriyor musun canım 3 , 4 saat e bir emziriyorsan mamasız cok şaşırdım

Bebeğimin uyuması ortalama öyle sürüyor gazı olduğunda tabi herşey tepetaklak çok emince direk kusuyor kızım. 3-4 çok mu uzun şimdi siz 2 saat felan diyince uyandırmam mı gerek acaba

Bebeğimin uyuması ortalama öyle sürüyor gazı olduğunda tabi herşey tepetaklak çok emince direk kusuyor kızım. 3-4 çok mu uzun şimdi siz 2 saat felan diyince uyandırmam mı gerek acaba
çok uzun canım bana doktorum 2 saat bile uzun bebek ne zaman isterse emzir dedi eğer iki saat uyursa uyandir emzir dedi. kg alımı da güzel ama ben mama vermiyorum sadece emziriyorum . benim bebek de kusuyor zaten fazla geleni kusuyor ama az tabi. gazi çok.kaka da günde 3 defa falan yapıyor. sen mama veriyor musun ekstra olarak ?

bebeginiz hickiriyorsa bu ac ve doymamış olduğunu gösterir kızlar aklinizda bulunsun.benim bebis hickirinca hemen emziriyorum geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…