2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bebekleriniz kaç dakika emiyo. Benmki 15 dakikayı zorla emiyo. Geceleri her kalkmada 7-8 dakika falan emiyo. Bugğn zorla emziriyorum sanki ağlamaktan bi hal oldum emmiyo diye

kızlar iki sorum olacak kac kg fazlaniz var hamilelikten önce ve şu an ?

bir de bebeginizin bezini 2 numaraya geçtiniz mi?
12 kg fazlam var 22 kilo aldım 10 kilosu gitti :))
2 numaralı beze geçeli 2 hafta oldu

Canim bnmde tam tersi 5 gundur tuvaletini yapmiyr. Benimki sadece anne sutu aluyor sizinku de oylemi
Ben de sadece emziriyorum. Yediklerine dikkat et o zaöan. Ben gnelde bol bol sıvı tüketiyorum. Bana gaz ve kabızlık yapacak yiyeceklerden uzak duruyorumki çocuğu etkilemesin.

Kızlar bebekleriniz kaç dakika emiyo. Benmki 15 dakikayı zorla emiyo. Geceleri her kalkmada 7-8 dakika falan emiyo. Bugğn zorla emziriyorum sanki ağlamaktan bi hal oldum emmiyo diye
Valla benimki da çok uzun emmiyo kilo alımı iyi ise sıkıntı yok doyuyor demek ki

Procto-glyvenol krem kullandım ben.o çok yanmayı ve acıyı aldı.eczacı emzirmede kullanılabilir demişti sabah akşam kullandım bir hafta iyi geldi.

Kızlar bebegine milupanin rezene cayini yada normal rezene veren var mi..ne kadar veriyorsunuz
Milupa 6 aydan büyük bebekler için canım verme.humana 15 günden itibaren kullanılabiliyor .ben denedim ama fayda ettiği söylenemez.100 cc yi gün boyu 3 seferde falan verebiliyorsun.

Bende 15 gundur 2 numara kullanıyorum ama dar gibi geliyor.bacaklarına hep izi çıkıyor.3 numarada taşırma yapar mı acaba?

Kızlar bebegine milupanin rezene cayini yada normal rezene veren var mi..ne kadar veriyorsunuz
ben rezeneli direk içiyorum bebeğe vermiyorum

Canim bnmde tam tersi 5 gundur tuvaletini yapmiyr. Benimki sadece anne sutu aluyor sizinku de oylemi
Ben geçen taze kayısı yedim sonraki gün Bebek nerdeyse her açtığımda kanalıydı ve sadece anne sütü veriyorum

Procto-glyvenol krem kullandım ben.o çok yanmayı ve acıyı aldı.eczacı emzirmede kullanılabilir demişti sabah akşam kullandım bir hafta iyi geldi.
sonrası nasıl oldu eşime söyledim o kremden alsın bari inşallah işr yarar

Yüzde yüz iyileşme olmasada çok rahatlattı.kabızlığa engel olamadığım için tam iyileşemiyor zaten ama bende meme oluşmuştu o baya geçti kanamalarımda bitti sadece haif acı kaldı.ama 3 gündür tuvalete çıkamıyorum yine sil baştan olmaktan korkuyorum.bide tuvaletten sonra sıcak su tut orana bol bol.sabunla .sonrada kremi sür.

Canım benim bebiş gündr 3 yapıyordu bir anda kesildi yedi günün sonunda bir haftalık yaptı sadece anne sütü alan bebeklerde bu olabilirmiş doğalmış doktoru söyledi

Beni haberdar et olur mu canım
Can'ım doktora gittim bebeklerde görülen göbek fıtığıymış bu kadar küçük olmasında sıkıntı yok ama ceviz büyüklüğüne ulaşırsa müdahale gerekir takip edelim dedi

Geçmiş olsun canım ateşi kaç olmuştu biliyormusun bizdede grip var ama ateşi 37.3 olmuştu en son şimdi devamlı takip ediyorum götürsemmi aceba akşam

Can'ım doktora gittim bebeklerde görülen göbek fıtığıymış bu kadar küçük olmasında sıkıntı yok ama ceviz büyüklüğüne ulaşırsa müdahale gerekir takip edelim dedi
Canım bende gittim bana da fıtık deri bir yaşa kadar normal dedi gazdan olmuş ve benimki erken doğdu ondan da olmuştur sanırım

canim milupayi ben kendim iciyorum, bebek icin humana kimyonlu rezeneyi veriyorum. onuda 100cc ye 1 tatli kasigi yapiyorum gun icinde iciyor ortalama 20 30 cc iciriyorum her seferinde. milupa 6 ay ustu icinmis.

Benimki dogumdan sonrada 4 yada 6 hafta kulan demisdi tam hatirliyamadigim icin sorayim dedim ben 5 hafta ve 2 gün kulandim birakdim simdi insallah erken birakmamisimdir
Sende pıhtılaşma mı vardı cnm benim ilk gebeliğim düşük olduğu için önlem amaçlı kullancaz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…