2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar hayırlı ramazanlar.
Nasıl geçiyor ramazan iki gündür ? Misafir almayı ya da gitmeyi düşünüyor musunuz?

Benim kızımda da oluyor aynısı bende önce sagıp sonra veriyorum göğsünü

canım benim gögüsler parcalanmış durumda zorla emziriyorum makinem var sagmak için oda mahvediyo gögüs kalkanı sipariş verdim bi türlü geciremedim bide kıyafetime yapışıyo off resmen işkence cekiyorum ay hangi konudan hangi konuyo gecmişim.

Kalkanıñ gelsin bir an önce eminim işe yarayacaktır lonsonih kremde iyi geliyor çok geçmiş olsun yaaa ne kadar oldu doğum yapalı daha geçmemiş

Canım emzirdikten sonra zeytinyağı sürüyor musun tavsiye ederim benimki de bir ara cok agrimisti ve sutyene yapisiyordu zeytinyağı kullandim faydasini çok gördüm. Krem pek kullanma benim bir tanıdığım krem kullana kullana sütü kesildi kızın cok üzülmüştü.

Kızlar benim göğsüm doluyken kızım emerken tıkanıyor sizlerde de oluyor mu? Çok korkuyorum o an boğulacak diye. Öyle bir iştahla hızlı hızlı çekiyorki tıkanıyor
Bendede aynı şey oluyor öksürüyor diyorum kızım 9 ayın açlığı galiba

Kizlar hayırlı ramazanlar.
Nasıl geçiyor ramazan iki gündür ? Misafir almayı ya da gitmeyi düşünüyor musunuz?
oruç tutmadığım için güzel geçiyor evde bir akşam eşime yemek hazırlıyorum oda kız uyuyunca anca her seferinde bir şey yapıyorum
Dün gidelim dedik teyzeye Yok resmen ağlamaktan helak oldu kızım daha dışarılara alışmadı kızım eve misafirde su an için pek düşünmüyor. Bizim kız ne misafirliği ne misafiri sevmiyor galiba

Kalkanıñ gelsin bir an önce eminim işe yarayacaktır lonsonih kremde iyi geliyor çok geçmiş olsun yaaa ne kadar oldu doğum yapalı daha geçmemiş

inşallah işe yarar canım tek umudum o valla. dogum yapalı 42 gün oldu bi ara gecmişti ama sonra tekrar oldu gögüsümün ucundan küçük bi parca kopmus orası sarı akıntı yapıyo ve oglum emerken sonki ordaki damarı cekiyo diyeri ise parca parca kullanmadıgım krem kalmadı lonsonih de kullanıyorum. aslında emziremesen gececek bi ka gün ama emzirmeyip sagdıım zaman sütüm çok azaldı o yüzden emziriyorum.

canım zeytin yagda kullanııyorum hatta böyle fısfıslı bi kaba koydum ordan normal krem gibi gögsüme sıkıyorum ama yok banamısın demiyo. benim kızımda da böyle 2 sene gögsümyara emzirmiştim ama bu kadar degildi bu resmen emzirmesemde yaralarım agrıyo damarlarım cekiliyo. inşallah sütüme bişey olmaz gecen bi kaç kere emzirmemek için mama verdim valla oglum gazdan kıvranmakan helak oldu o yüzden bırakıp emzirdim anne sütü gibisi varmı rabbim zor duruma düşürmesin.

Bence doktora gitmelisin canım.daha etkili bir ilaç verir.benim ilk kızımda çok yara olmuştu.lansinoh falan kar etmiyor böyle durumlarda.doktorum madecassol adında bir krem verdi.kısa sürede iyileşmişti yaralarım.emzirmeden önce güzelce yıkamak gerekiyordu ama.

Ben hala kızıma tulumunun içine uzun kollu çıtçıtlı bady ve alt pijama giydiriyorum.kalın mı oluyor sizce?istanbuldayız bu arada biz.hava baya güzel haziran geldi ben çocuğu hasta etcem diye inceltemiyorum kıyafetleri.

Bizim kaldigimiz yerde 30 derece civari oglum evde tek kisa kollu badyle takiliyor :) disardada tek bady ve ince alt pijama istanbulda havalar nasil bilmiyorum güzelse tek kata düsebilirsin

Kızlar benim göğsüm doluyken kızım emerken tıkanıyor sizlerde de oluyor mu? Çok korkuyorum o an boğulacak diye. Öyle bir iştahla hızlı hızlı çekiyorki tıkanıyor
Bizde de oluyor, bazen emerken süt çok geliyor sanırim ta burnunudan sütler fışkıriyor ama yine de ağzından memeyi zor alıyrm

Benimki de öyle oluyor Can'ım kafasını yukarda tutmaya çalışıyorum hep tıkanıyor ilk süt çok gelince

bende aynı şekilde iki kat giydiriyorum. Bizim ev serin biraz derece 23 gösteriyor. Uyurken iki battaniye örtüyorum üstüne hasta olmasın da iki hapşırsa hemen acaba hasta mı diye korkuyorum

Bizde de oluyor, bazen emerken süt çok geliyor sanırim ta burnunudan sütler fışkıriyor ama yine de ağzından memeyi zor alıyrm

Benimki de öyle oluyor Can'ım kafasını yukarda tutmaya çalışıyorum hep tıkanıyor ilk süt çok gelince

Bu bebelerin hepsi aynı :) Hem tıkanırlar hem de memeyi çektik diye ağlarlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…