2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bebekleriniz memede uyuyunca ne yapıyorsunuz? Kaldırıp gazını çıkartıyor musunuz yoksa direkt yatağına yatırıyor musunuz? Ben genelde kaldırıp 10 15 dk dik tutardım bu sabah emdi uyudu direkt yatırdım kahvaltımı edebileyim diye. 10 dk sonra uyandı kustu biraz ve hıçkırık tuttu. Uyanmasın diye direkt yatırmıştım acaba böyle yapmak yanlış mı :/

Benmde göğüslerim yara olmuştu hemde baya baya kabuk tuttu kanıyodu. Lansinoh krem sürdüm. Daha sonra karbonatlı su yaptım pamukla onu sürdüm. Havalandırdım iki gün snra geçti. Tabi lansinoh sürmeye devam ettim tamamen gecene kadar. Arada da zeytinyağı sürüyordum geçmiş olsun.

Canım en azından bi 5 dakika dik tut da mideye insin emdiği yoksa kusar. Benmkide ne zaman hemen yatırsam kusar. Hatta bazen sik tutaamda kusar. Doktorun çok başını ağrıttım kusma yüzünden kilo alımı iyi çıktı ilk ay o yuzden bişey yapmam bebek reflüsüdür müdahale etmem kilosu iyi dedi.

Bizim kaldigimiz yerde 30 derece civari oglum evde tek kisa kollu badyle takiliyor :) disardada tek bady ve ince alt pijama istanbulda havalar nasil bilmiyorum güzelse tek kata düsebilirsin
30 derece mi yazı erken getirmişsiniz.burdada gelsede biran önce çocuk hastalanacak derdinden kurtulsam.
bende aynı şekilde iki kat giydiriyorum. Bizim ev serin biraz derece 23 gösteriyor. Uyurken iki battaniye örtüyorum üstüne hasta olmasın da iki hapşırsa hemen acaba hasta mı diye korkuyorum
23 dereceyse iki kat olur.bizim evde yaz cehennem sıcağını aratmıyor.ama en azından üşütcem korkusu olmaz.

Kızlar bebeğim sümüksü kaka yapıyor. Sizde de olan var mı? Neden ılur ki nir de 2 gündür gaz perişam etti yavrumu

Kizlar birsey soracagim. Bebebginizin goz kirpmalari nasil. Benimki bazen tek gozunu kirpiyorr korkuyrum.Her zaman olmuyor ama iki goz kirmasi bazen kordinasyonsuz oluyor.. Goz dr na goturecegim sizde boyle bisey var mi.

Kızlarrrr benim sıpam emerken hava yutuyor zaten gazlı bir bebek 1 haftadır da hava yutma huyu başladı. Memeyi damağa yapıştırıp emerdi şimdi dilinden kaçırıyo havayı indiriyo mideye. Hatta elim sırtında oldugu için havanın indiğini sırtından duyuyorum nasıl değiştiririm ben bu durumu

Aynen canım yanlışmış bende senin gibi yapıyordum doktor on onbeş dakika dik tut kusarsada omuzuna kussun dedi direk yatırma dedi

bugun bende üstünü değiştirin diye koydum iki dakika hepsini çıkardı. Ben göğsümde uyutuyorum. On beş dakika zaten ancak derin uykuya geçiyor.

23 dereceyse iki kat olur.bizim evde yaz cehennem sıcağını aratmıyor.ama en azından üşütcem korkusu olmaz.
bizim öyle acayip sıcak olmuyor ev havadar cam açamıyorum zaten iki gündür yürüyüşe çıkarım diyorum maşallah dışarda rüzgar püfür püfür

Kızlar bebeğim sümüksü kaka yapıyor. Sizde de olan var mı? Neden ılur ki nir de 2 gündür gaz perişam etti yavrumu

Ben yeşillik yiyorum mesela kaka rengi değişiyor

Kizlar birsey soracagim. Bebebginizin goz kirpmalari nasil. Benimki bazen tek gozunu kirpiyorr korkuyrum.Her zaman olmuyor ama iki goz kirmasi bazen kordinasyonsuz oluyor.. Goz dr na goturecegim sizde boyle bisey var mi.
ben de dr sordum bir yaşına kadar tavsiye etmiyoruz dedi normal dedi bazen şaşı gibi burnuna bakıyor felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…