2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bebek bezinde 3 numaraya bebek kac kg olunca geçmeliyiz sleppy kullanıyorum???

Arkadaşlar bizim bebegin kafası konak oldu zeytinyağı da sürdüm pek ise yaramadı

sevgili anneler selamlar benim oğlum şuanda 36 günlük günde 5-6 defa büyük tuvaletini yapardı 3 gündür değişti günde bir defa ve çok zor çıkıyor tuvaleti çok zorlanıyor böyle durumda olan var mı neler yapıyorsunuz?

simarik83 Aşı oldunuz mu bugün? Nasıl geçti? Şimdi nasıl oğlun iyi mi? Bizim de yarın
Canım yeni gördüm. Dün çok ağladı kuzum ya 3 tane iğne yedi 1 koldan verem yapıldı 1 er tane de bacaklarına yapıldı. Eşimle ikşmizin içi parçalandı valla hemen calpol verdim 1 çay kaşığı. Bizim hemşiremiz ateşi çıkarsa ver demişti ama burdan pinar5487 ile instagramdan görüşüyoruz onun kızına doktoru hemen verin demiş calpolü. Bizde öyle yaptık hemen verdim 8 saat sonra bi daha verdim. Çok şükür ateş olmadı sürekli ölçtüm. Huzursuzluk oldu ama calpolle onu da atlattık. Sen yaptırmışsındır sanırım geç yazdım inşallah iyisinizdir.

Bu ikinci ay aşıları açılır açılmaz yapılmalıymış.o yüzden toplu halde çağırıyorlarmış sağlık ocağından.ayın 7 sinde gelin dediler bizede.2 ay 11 günlük olacak o zaman. geç değil mi ya?

Sabah yaptırdık canım. Korktuğum gibi olmadı o kadar çok ağlamadı, susturabildik en azından. Kimi bebek çok ağladı içim acıdı gözlerim doldu. Sırayla aldılar aşıya. En minnak duranı benim kızdı hepsinden güçlü çıktı diğerleri kadar ağlamadı :) Şuan uyuyor bakalım ağrısı olsa uyuyamaz herhalde. Ateşini de ölçüyorum yok şimdilik. Huzursuzluğu ağlaması olmadı gece mi olur acaba? Hemşire de bana dedi hemen calpol ver diye, ben vermedim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum.

Beni direk ilk açıdan bir ay sonra çağırdı o gün kesin gel dedi
simarik83 verdiğin bilgi için sağol bizde alı olunca öyle yapalım

Biz dün 66 günlüktük. Ne zamana kadar yapılmalı bilmiyorum

Ateş olmasa bile ağrısı olabilir ver istersen calpol. Aferin senin miniğe :)

Gercektenmi benimki hep iki üç günde bi kaka yapıyo onuda zorlanarak yapıyo. Bişey yapmıyorum bn normal diye düşünüyorum. Kilosuna gider diyolar

Hemşiremiz ateş olmaz dedi ama illaki huzursuzluk oluyo ilk ay aşısında olmuştu bu sefer illaki huzursuz olacaktı kolaymı 3 aşı. Çok rahat geçti ama gecemiz. O yüzden hemen calpol verin 1 çay kaşığı rahat etsin kuzucuklar :)

1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum sabahları cnm

Kızlar benim oğlanın poposu pişik oldu aklıma göğüs ucu için aldığımız krem geldi lansinoh geldi üzerinde yazıyordu çok iyi geldi geçti sayılır sık sık sürdüm aklınızda bulunsun diye yazayım dedim .birde benim oglumda arada mukuslu yapıyor kakasini sizinkiler nasil hiç olmuyor mu sdoktora götürmelimiyim sizce

Kızlar birde bu rota virüsü aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran oldumu kesin çözüm değimiş diye duydum doktorunuz ne dedi önerdimi

Ben yarına bir güne gideyim sağlık ocağına sorayım bari.
Biz dün 66 günlüktük. Ne zamana kadar yapılmalı bilmiyorum

Ateş olmasa bile ağrısı olabilir ver istersen calpol. Aferin senin miniğe :)
66 günle 71 gün çokta farketmiyor herhalde
Kızlar birde bu rota virüsü aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran oldumu kesin çözüm değimiş diye duydum doktorunuz ne dedi önerdimi
Ben ilk kızımda yaptırdım bundada 3-5. Aylarda iki doz şeklinde yaptırıcam yine.aşıyı yaptırınca hastalığa yakalanma riski yine var ama daha hafif atlatıyor çocuk.öbür türlü hastaneye yatıracak kadar ağır geçiriliyor.allah korusun bağırsak düğümlenmelerine bile sebep olabiliyormuş.

Benim kızım arada koltukta yatarken perdelere tavana falan bakıp gülüyor sanki birine güler gibi.çok sinir bozucu bişey .sizde de var mı böyle bir durum?

Evet canim benim oglumda aynisini yapiyor annem hep meleklere güluyor diyor bazende gözü acikken resmen kabus göruyor ozamanda hayati ögretiyorlar demisdi annem nekadar dogru bilemem :)

Evet canim benim oglumda aynisini yapiyor annem hep meleklere güluyor diyor bazende gözü acikken resmen kabus göruyor ozamanda hayati ögretiyorlar demisdi annem nekadar dogru bilemem :)
Refleks şeklinde gülme hep oluyordu uykuda falan ama bu değişik bana güldüğü gibi evin köşelerine gülüyor çocuk:)çok mu komik kızım diyorum bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…