2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aksamdan beri uyumuyor.daliyir kalkiyor.geceleri gunduz etti
Artik gece uykusnu unuttum
Duzen diye birsy yok zaten
Millet bu gunleri ozlersin diyor.teselli gececek diyorlar
saglikla buyusun uyusun.masallah

Benim kızım arada koltukta yatarken perdelere tavana falan bakıp gülüyor sanki birine güler gibi.çok sinir bozucu bişey .sizde de var mı böyle bir durum?

Refleks şeklinde gülme hep oluyordu uykuda falan ama bu değişik bana güldüğü gibi evin köşelerine gülüyor çocuk:)çok mu komik kızım diyorum bende:)
bizdede aynı durum var arada kendi kendine de gülüyor

Ben kızıma gece gündüz kavramını öğretebilmek için gündüz salonda gece yatak odasında uyutuyorum. Gündüz uyuduğu zaman arabasına koyuyorum ( arabayı daha hiç dışarı çıkarmadığımız için şimdilik salonda duruyor ) Gece oldu mu da eğer sızmadıysa karnını güzelce doyurup altını alıyorum ve eşim yatak odasında karanlıkta uyutuyor. Şimdilik uyku konusunda iyi gidiyoruz bakalım ileride değişmezse. İnternette okuduğum kadarıyla uyku düzeninin ve gece gündüz kavramlarının bu aylarda oluştuğu yazıyordu. Tabii büyüdükçe uykulari azalabilir orası ayrı konu..

Memede de mi uyumuyorlar :/ Ben benim kızı emerken bir kez olsun uyanık görmedim hep uyuyor. Gerçi gazını çıkartmaya diye kaldırdığımda uyanıyor çoğu zaman
Çoğu zaman memede uyuyo. Eskiden gazının çıkarırken bile Uyurdu şimdi oda yok. Sallayarak uyutuyorum iki dk bi uyaniyo eli kolu hiç durmuyo kundaklatmiyoda büyüdükçe düzelmesi ni umut ederken iyice yoruyo beni

Bizimki de yapıyor Can'ım arada mukuslu çoğunlukla yeşil. Doktora sormuştum sadece anne sütü alanlarda hiçbirinin önemli olmadığını sadece kırmızı olursa sıkıntı olacağını söyledi

Benim kızım arada koltukta yatarken perdelere tavana falan bakıp gülüyor sanki birine güler gibi.çok sinir bozucu bişey .sizde de var mı böyle bir durum?
benim Oğluşum da yapıyor ilk zamanlar canımı sıkıyordu da alıştım şimdi

Aksamdan beri uyumuyor.daliyir kalkiyor.geceleri gunduz etti
Artik gece uykusnu unuttum
Duzen diye birsy yok zaten
Millet bu gunleri ozlersin diyor.teselli gececek diyorlar
saglikla buyusun uyusun.masallah
düzenleri değişiyor sürekli 3 te zorla uyuttum büyük kızım erkenden kalktı zombi gibiyim resmen

Sağol canım cevabın için sabah sabah sağlık ocağına götürdüm doktor. Normal dedi 40 indan sonra bağırsaklar değişiyormuş o yüzden oluyor dedi .büyüklerde bebek üşütünce öyle olur diyorlar .

Aynı bizim kız. Gündüz uyumuyor, kestiriyor:) eli kolu hiç durmuyor. O şekilde uyanıyor zaten. Gerçi gaz ilacından sonra biraz düzelir gibi oldu ama yine de çok az uyuyor.

Allah korusun çocuklar imizi düşüncesi bile kötü bugün doktora sordum tam net birşey söylemedi birşey olsa doktor yaptırma dedi dersiniz dedi .yaptır demeye getirdi .parasinda falan değilim gaz sancısı çekerken bile ben üzüntüden mahvoluyorum herşey onların iyiliği için .

benim hiç bilgim yoktu sağolun bende dr gidince sorayım

Kızlar birde bu rota virüsü aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran oldumu kesin çözüm değimiş diye duydum doktorunuz ne dedi önerdimi
Ben yaptırıcam. 2. Ay aşılarından 4 hafta sonra ya da onlarla birlikte yaptırılabiliyormuş. Zaten 2. Ay 3 aşı var ağır gelir diye 4 hafta sonra yaptırcaz

Aynen benmki de mukuslu yapıor bazen alerjik bişey mi diye korkuyorum. Yüzü de kırmızı döküntü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…