2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok zorluk çekenlerden biri de benım bebegım emmıyor.. bu yandan süt sağıyorum bu yandan mama öle uğraşıyorum ... kucaktan ınmeyen bir kızım var .. kızım kıpkırmızı oluyor ağlamaktan .. ev yemek temızlık bekler çok çok zormuş .. allahım herkese kolaylık versın .. keşke emseydi belkı herşey daha güzel olurdu ...

Yine de pes etme canım sen sık sık tut memeye. Gerekirse ayakta gezdirirken dene. Emzirme pozisyonları var onları dene. Mesela biberonla mama beslerken bir iki çektikten sonra çıkar hemen ver memeyi. Kandır yani. Öyle biri başarılı olmuştu bu konuda..

Canım ben de normal dogum yaptm 44. Gün adet oldum bitince dr a muayeneye gittim. Vajinal muayene etti ultrasonla baktı. Rahim toplamış, içinde tertemiz hiçbir sıkıntı yok dedi. Smear yaptı 10 güne sonucu çıkacak.

Öyle gerçekten. Size gelen misafirlere kaç çeşit ikram ediyorsunuz?
iki çeşit bazen üç dolapta hazır dondurulmuş var gelende bişi getiriyor onuda koyuyorum zaten gelen öyle çok birşey beklemesin evde temizlik yapamıyorum doğru düzgün

canım hiç vazgeçme sen araştır emzirmek en rahatı senin ve bebekle aranda bağ oluyor inşallah tez zamanda emmeye başlar

Ewt düzeltılmş yaşa göre ama cok şukur bzmkı düzeltılmşi beklemedi.gülüo ellerıne dondurma sürmüscesıne emio bayılıorm o halıne.ama dha uzanıp alma gbı eylemımız yok.dha cok uykudan kalktığımzda guluorz snr canı isterse.

Yaaa kızlar benim oğlum gündüzleri hiç uyumuyor niye anlamıyorum .birde iftara doğru gaz sancısı başlıyor ben bitiyorum yorgunluk tan yemek yok eşim işten geliyor oruçlu yemek yoktu dün eşime tarifle yemek yaptırdım memeden ayrılmıyor ancak bu şekilde sakinkesiyor . hayatım hiç bu kadar tempolu olmadı .ama bana gülünce bütün yorgunluğum geçiyor.herşeyi unutuyorum onu sevince .

Kızlar yaa siZn bebeklerde cok hareketlı mı acaba?bzmki bisiklet sürer gbı hareketler yapıo.ztn zayıfsın yapma dıorm ama;(
Aynen canım benimkinin elinde eldiven altında pijama çorap durmuyor tepişe tepişe, 2 dk beşiğinde bırakıyorum geldiğimde her yeri ayrı telden çalıyor, hele banyo yaptırırken kafasını kaldırıp suya bakmaya çalışıyor ve kendini attiriyor zor tutuyorum

Al rapo çok iyi denk gelmiş şanslı bebiş kendi dr rapor veriyor mu . Korunma işi ne sıkıntılı ne olsa biz kadınlar çekiyor
nerden takip ediyorsun
Beş günlük aldım bugün.2 haftada bebişle gidicez seminere müdürümüz kabul etti sağolsun.spiraldende vazgeçtim şimdilik.10 dk falan sürüyormuş.hani simir testinde huni gibi bişey sokuyor ya 10 dk boyunca o alet duracakmış.lokal iğne yapıyormuş acımasın diye 10 sn onun acısı 20-30 sn de aleti yerleştirirken adet sancısı gibi ağrı oluyormuş.doktor anlattıkça benim içim şişti.istersen bayıltılıyormuşsun.ne gerek var narkoz almaya dedim yaptırmadım.

Kızlar yaa siZn bebeklerde cok hareketlı mı acaba?bzmki bisiklet sürer gbı hareketler yapıo.ztn zayıfsın yapma dıorm ama;(
. Altını açınca kapatamıyorum resmen halay başı gibi

İnternete buyume atagi yaz canım. Ayrıntılı bilgi veren siteler var
Sağolasın canım inceleyim
yaa iyi yapmışın canım hadi yazı da kurtardın şükür darısı basımıza bende heyet raporu alabilsem çok iyi olacak spiralde iyi yapmışın birde her bünye kabul etmiyor

Kizlar benim oglum 61 günlük gece 11-12 civari yatti sabah 11e kadar arada emmeye kalkiyordu sonra öglen 12de uyudu halen uyuyor iki kere emmeye kalkdi altini degisdirdim hic umrunda olmadi dürtiyom kalkmiyor acaba normalmi? Atesine bakdim 37.2 makattan hasta gibide degil anlamadim gitti

Doktor bana makattan 37,5 ten yukarı olursa hastaneye getir demişti.bebekler bazen daha fazla uyuyarak uyku borçlarını kapatıyorlar.sen yinede ara ara ateşini takip et.

Doktor bana makattan 37,5 ten yukarı olursa hastaneye getir demişti.bebekler bazen daha fazla uyuyarak uyku borçlarını kapatıyorlar.sen yinede ara ara ateşini takip et.

Acaba büyüme atagi gibi biseymi anlamadim ya hicde keyfini bozmiyor normalde karin üstü uyumaz hic bugün hic umursamadi yine uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…