2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Bebeklerin hisleri daha gelişmiş oluyor kim bilir ne hissediyorlar ama zamanla çevreye alışırlar umarım
Evet yaz artık onu alıp dışarı gezmeye çıkmak istiyorum. Doğumdan önce sonra iyice ev kuşu olduk

Mervaba nisan anneleri, bebeğim gün boyu yemek yiyor, tuvaletini yapıyor, uyuyor, uyumadığunda ağlıyor. Etrafına bakınmıyor henüz. Biryere koyayım dursun diye bi durum yok sizde de öyle öi? Ev işlerini nasıl hallediyırsunuz

Bu ağlamalar ne zaman biticek ya, başım çatlıyor valla :/ Gerçekten nedensiz ağlıyor. Karnı tok altı temiz eee daha ne yapayım. Oyundan da anlamıyor. Oyun halısına ana kucağına koyuyorum yok. Dönenceyi açıyorum yok. Hiç oyalanmıyor. Kucakta da ağlıyor. Uykusu var uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Tek olunca hepten zor

Gazıda dahil hiç bir sebepten ağlamıyorsa yüzü sana dönük olarak yanağını yanağına dayayıp kucağında hafif hafif yukarı aşağı hareket edip süpürge sesi falan dinletebilirsin. Benimki hemen duruluyor öyle yapınca. Süpürge sesi için baby sleep diye bir program var dinlerken beni bile mayıştırıyor hatta dün karnı acıkmış hemen memeyi ağzına koymadım diye ağlama krizine girdi süpürge sesini açar açmaz mayıştı. Bir dene istersen belki seninde işine yarar.

Benimkini de saç kurutma makinesi sesi mayıştırıyor. Ama gerçeği olacak telefondan değil. Bu sıcaklarda eriyip gidicem ya odada birde saç kurutma makinası çalışıyor. Dediğin programı da deneyim canım teşekkür ederim.

Gazı olduğunu düşünüyorum bebekler hiç bişi yokken kolayına ağlamıyorlar bir rahatsızlığı varsa ağlıyor kalanında omzunda gezdir sakinler

2 aylık bebek ellerini farkeder incelemeye başlar diyor.bizimki anca emiyor bol bol.sizinkiler farketti mi ellerini?
Bnmkını bılıosnz erkenn doğum ama 1bucuk aylık olduk aynen dha ellerını emıo sdece,birde sizn gulmelerinz nasıl bzmkısı canı isterse cok guluo canı istemezse napsak olmuo normal mi?her pişte gulmuo

Gazı olduğunu düşünüyorum bebekler hiç bişi yokken kolayına ağlamıyorlar bir rahatsızlığı varsa ağlıyor kalanında omzunda gezdir sakinler

Gaz sorunumuz bitti benimki tamamen fenalıktan ağlıyor birde sürekli emmek istiyor :/

Bnmkını bılıosnz erkenn doğum ama 1bucuk aylık olduk aynen dha ellerını emıo sdece,birde sizn gulmelerinz nasıl bzmkısı canı isterse cok guluo canı istemezse napsak olmuo normal mi?her pişte gulmuo
Pramatürelerde düzeltilmiş yaş mı oluyordu.ona göre mi gelişimi takip ediyosun?
Bizimki sabah uyandığında en neşeli olduğu vakit oluyor.daha çok uykusunu aldoğı vakit gülüyor.birde ailede en çok bana tepki gösteriyor bana karşı daha neşeli.memenin sahibinin ben olduğumu anladı artık:)
Yok canım fark etmedi ağzına doldurup yemeye çalışıyor sadece 2 buçuk aylığız
O internettekiler hep faso fiso her çocuk başka biliyorum ama ilk kızımdada yaptım bundada yapıyorum onu niye yapmıyor bunda niye geç kaldı falan diye.ilk kızıma aylarca tel sarar yaptıramamıştım.niye yapmıyor diye içim içimi yemişti günlerce:)

Kuzum kundak yapıp ayağımda salla biraz ben öyle yapıyorum susuyorum ilk başa kundağa tepki verebilir ama zamanla alısıyor

Kızlar bebeğinin kakasında sümük gibi şeyler olan varmı. 3 gundür kakanı yapış yapış sanki. Biraz öncede sümük gibi bişey gordum. Yarın gaita kabı gelcek eve akşamına tahlil vericem inşallah. Bunu yaşayan oldumu. 42 günlüğüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…