- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #40.201
Kaç aylık ben emziriyom her istediğinde süt gelsin gelmesin ilgi istiyor belki de sohbet istiyordur
Kuzum kundak yapıp ayağımda salla biraz ben öyle yapıyorum susuyorum ilk başa kundağa tepki verebilir ama zamanla alısıyor
Canım benimki 1. Aydan beri ellerini farketti sürekli parmakları hareket ettiriyor, emziğine dokunuyor, ellerini birbirine bağlıyor, yani o eller hiç durmuyor2 aylık bebek ellerini farkeder incelemeye başlar diyor.bizimki anca emiyor bol bol.sizinkiler farketti mi ellerini?
Aglamasında uyumasada olur canım ağladın mı kötü oluyorOnu da yaptık canım noluyor böyle yahu dercesine bakıp durmuştu etrafına uyumamıştı. Benim kızım pek sallanmaktan hoşlanmıyor :)
Aa öyle çıngıraklarda mı var.hareket ettikçe ses çıkaran çorapları duymuştumda hiç denk gelmedi.bulsam alıcam.Çok canım ben elle ayağa takılan çıngıraklar aldım yine dikkatini çekmedi
Elleri yeni yeni birleştiriyor ama bilinçli yapmıyor bizimki denk geliyor.internette okuduğum elini önünü arkasını çevire çevire izler inceler diyor.zaten onu farkettikten sonra nesneleri kavrama tutma başlıyor yavaş yavaş.Canım benimki 1. Aydan beri ellerini farketti sürekli parmakları hareket ettiriyor, emziğine dokunuyor, ellerini birbirine bağlıyor, yani o eller hiç durmuyorbu hafta da baya dilini çıkarmaya başladı gülerken
Çorap çıngırak zaten e bebekten almıştımAa öyle çıngıraklarda mı var.hareket ettikçe ses çıkaran çorapları duymuştumda hiç denk gelmedi.bulsam alıcam.
Elleri yeni yeni birleştiriyor ama bilinçli yapmıyor bizimki denk geliyor.internette okuduğum elini önünü arkasını çevire çevire izler inceler diyor.zaten onu farkettikten sonra nesneleri kavrama tutma başlıyor yavaş yavaş.
Hadi ya hiç gözüme çarpmadı ebebekte alıyım bir tane o zaman sağol canımÇorap çıngırak zaten e bebekten almıştım
Kızlar açılmam başlayalı 10gün oldu (1cm) hala bende bi değişiklik yok kontrole de gitmedim benim gibi olan var mı? Ne önerirsiniz.
kızlar dogum yapalı 45 gün oldu 38. günde kanamam kesilmişti bugun yine hafiften kanamam oldu afedersiniz küçük parca geldi zatan bi kaçgündürde hafif sancım vardı bugün parcayı görüncede korktum başına böyle bişey gelen var mı. dogumdan sonra hiç kontrole gitmedim gitsem alttan muayene ederler diye korkuyorum o yüzden gdemedim şimdiye kadar
Al benden de o kadar canım. Şimdi annem hala bizde de yok öyle bir ortam. Bende normal yaptım. Enfeksiyon kaptı dikis filan derken 53 güne geldik. Öyle gözümde büyüyor ki. Sanki bekarım da gerdeğe gireceğim düşündükcebana da oyle oldu 39.gunum yani dun oldu halrnde az az oluyo kanamam kv. adet oldun dedi. biirde ozur diyor. ben anlamadim bisi ozurse ne oluyo :/ birde normal dogum yaptim simdi 40 da cikti sali muanem var dr catalami alacak ne ye bakacak kv. spiral taktir diyor esim ben korunurum diyor. spiral takmaya cesaretim yok o dogjmdan sonra ama surekli israr ediyornapacam bilmiyorumm daha agrilarim dinmeden tekrar aci yaşamak istemiyorum. birde ben esimle 30 haftadan beri sevgili gibi sarilip yatiyorduk ne guEl bu 40 niye cabuk bitti :/ korkuyorm ama ben
Cuma günü 2 aylık oldu bebeğim. Bugün bir elini yumruk yapmış şok olmuş şekilde eline bakarken yakaladım. Sanırım elini ilk fark ettiği andı bu2 aylık bebek ellerini farkeder incelemeye başlar diyor.bizimki anca emiyor bol bol.sizinkiler farketti mi ellerini?
Al rapo çok iyi denk gelmiş şanslı bebiş kendi dr rapor veriyor mu . Korunma işi ne sıkıntılı ne olsa biz kadınlar çekiyorRaporuda kadın doğumcumdan alıcam yarına doğum sonrası kontrol ve simir testi var.nefret ediyorum o koltuktan şimdiden sıkıntısı çöktü üstüme.spiral taktırıyım diyordum.hastaneye telefonla fiyat sordum 720 tl dediler.sanırım bayıltıyorlar veya lokal uyuşturuyorlar.internette okudum acılı bir işlem adetin 3. Günü gidilir falan yazıyor.ben daha adet olmadımki.dedim şimdilik bir dursun doğum acısını yeni yaşadık birde bunla uğraşamıycam.
nerden takip ediyorsunKızlar bebeği huysuzlasanlar. Büyüme ataklari var. O haftaları takip edin. Ben mesela 8. Haftaya gireceğim. Bizimki de sürekli emiyor. Sürekli kucak ve ilgi istiyor. Büyüme atağı evresi olduğunu öğrendiğimden beri daha sakinim. Bir kaç gün sabredecegiz sonunda yavrular birşeyler öğrenmiş olacak ve büyümüş olacaklar. Bezi ve kıyafetleri birden küçük gelmeye başlayacak. Ve yeni davranışlar sergileyecek. Bence mutlaka takip edin.
Çok yorma krndini Bebek zaten yoruyor insanıGünaydın yorgun, uykusuz ve tatlı anneler...Bizim kız 5 gibi uyandı. Uykusuzum, bugün misafirlerim var. Çok yorulacağım sanırım.
Öyle gerçekten. Size gelen misafirlere kaç çeşit ikram ediyorsunuz?Çok yorma krndini Bebek zaten yoruyor insanı
Al benden de o kadar canım. Şimdi annem hala bizde de yok öyle bir ortam. Bende normal yaptım. Enfeksiyon kaptı dikis filan derken 53 güne geldik. Öyle gözümde büyüyor ki. Sanki bekarım da gerdeğe gireceğim düşündükce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?