2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Buradakilerde destekli satılıyor. Boba marka en iyi kanguruda 350 tl ve üstü sanırım fiyAtı. Ben onlarla görüştüm adam bana ilk 3 ay için sling alın kanguruyu pek tavsiye etmiyoruz aparatı olsanda dedi. İstese över satardı malını bişey olmaz yenidoğan aparatı var diye. İsteyenler alsın diye yenidoğana uydurmuşlar kanguruyu. Zaten az kaldı 3. aylarımızın dolmasına sabır biraz daha :)

Allah kolaylık versin sana canım. Küçük okulluya da temsili bir önlük giydirip foto çek okuldayken ona da anı kalır. Sen bebekken okula başladın dersiniz :))
Az kaldıda ben iyice bunaldı bebek arabasıyla tek başıma dışarı çıkamıyorum tek kullanabildiğiniz kanguru onada içim el.vermiyor kalakaldım yani bizim kanguru ergonomik baby kızım rahat içinde ama zarar verir sitede korkuyorum

Fotoğraftaki senin oglusun mu canım?
Annelik hem zor hem çok güzel bir duygu hele de gözünün içine bakıp bir gülüyor ya tüm yorgunluğumuzu stresimizi alıp götürüyor. Ben eşime sinir olunca bebeğini alıp kokusunu içime çekiyorum. Sakinleştirici etkisi var :))
Evet canım benim oğluşum ama o küçük hali.1 aylık falandi ordateyzeleri görsün diye koydum .siz bebisleri merak etmiyor musunuz .ben ediyorum ne merakliyim ama:KK48::KK48::KK48:evet canım kokusu saknlestiriyor insanı şişeleyip saklayasim geliyor kokusunu

Normalde sakın biriyimdir ama 40 gün kv yanımda kalınca sinirlerim bozuldu herşeye alınıyordu oğlumu emzirip uyutuyordum kucağımdan indurmiyorsun sevdirmiyorsun çocuğu diye diye sinirkerimi hoplatti .gaz olayimiz bitse eve girmicem zaten gaz sancısı gelince kucağimda gezerek emziriyorum anca böyle sakinlesiyor belim çatliyor ağrıdan .yorgunluk uykusuzluk herşeye değer ama anne olmak kolay değilmiş annemin kıymetini birkez daha anladım

Kayın valide zor canım. Tam 2 aydır annem yanımda. Allah razı olsun ama o bile bazen insanı geriyor. Üşüttü bu. Kalın giydirelim. Sürekli giydirme derdinde. Bu seferde çocuk terliyor. Ayakta emzirmek çok zor bir ara bende yaşadım da. Omuz ve kol ağrısını hala çekiyorum. Valla annelik zor. Onlar için pozitif olmalıyız. Onlara yansıyor yoksa bizim gerginliğimiz.

Kırk gün kayınvalidemi aman yarabbim şu anki durumun çok normal o zaman ben kendi halamla babama zor katlandım ne yapsalar battı seni düşünemiyorum gelip geçer bu zamanlarda bebeğinin en tatlı zamanları tadını çıkar takma kimseyi takma pembepatiks pembepatiks

Az kaldıda ben iyice bunaldı bebek arabasıyla tek başıma dışarı çıkamıyorum tek kullanabildiğiniz kanguru onada içim el.vermiyor kalakaldım yani bizim kanguru ergonomik baby kızım rahat içinde ama zarar verir sitede korkuyorum
Keşke sling alsaydın. Ben çok rahat ettim. Burası küçğk yer millet yadırgadı beni öyle ilk gördüklerinde. Bakan dönüp bi daha bakıyodu :)) şimdi alıştılar oğluşumla bana. Biraz daha sabır sonra kangurularla gezip tozarız :)

Evet canım benim oğluşum ama o küçük hali.1 aylık falandi ordateyzeleri görsün diye koydum .siz bebisleri merak etmiyor musunuz .ben ediyorum ne merakliyim ama:KK48::KK48::KK48:evet canım kokusu saknlestiriyor insanı şişeleyip saklayasim geliyor kokusunu
Kısa kollu şort giydirmeye başladın mi canım ben bugün giydirdim bakalım insallah hasta olmaz. insan kendi çok sıcaklasa da bebeğini sarıp sarmalıyor sakınıyor

Bana doktor kanguru kullanabilirsin dedi. Ama daha cesaret edip kanguruyla dışarı çıkmadım önce evde denemem lazım. Bakalım duracak mı içinde :) Babam aldı kangurumuzu hediye. Pek seçenek yoktu gittiğimiz yerde chicco markası nasıldır bilmem :/

Kayın valide zor canım. Tam 2 aydır annem yanımda. Allah razı olsun ama o bile bazen insanı geriyor. Üşüttü bu. Kalın giydirelim. Sürekli giydirme derdinde. Bu seferde çocuk terliyor. Ayakta emzirmek çok zor bir ara bende yaşadım da. Omuz ve kol ağrısını hala çekiyorum. Valla annelik zor. Onlar için pozitif olmalıyız. Onlara yansıyor yoksa bizim gerginliğimiz.

Kırk gün kayınvalidemi aman yarabbim şu anki durumun çok normal o zaman ben kendi halamla babama zor katlandım ne yapsalar battı seni düşünemiyorum gelip geçer bu zamanlarda bebeğinin en tatlı zamanları tadını çıkar takma kimseyi takma pembepatiks pembepatiks
Ben kalmana gerek yok dedikçe elalem ne der olmaz dedi .sırf sütüm kesilmesin diye takmadim .canım aslında anlatmadigim okadar çok şey var ki ablam geldi yanıma 3 gün kaldı şok geçirdi kız .
Kısa kollu şort giydirmeye başladın mi canım ben bugün giydirdim bakalım insallah hasta olmaz. insan kendi çok sıcaklasa da bebeğini sarıp sarmalıyor sakınıyor
Canım ben kısa kollu zıbın altinada ince uzun pijama giydiriyorum yarın adanads yağmur varmış bugün hissettirdi serin biraz hava ayakları hemen soğuyor .kapı pencere açık ama evde yoksa bana sıcak oluyor klima çalıştırmak istemiyorum .

Kızlar biz bugün aşılarımızı olduk. Rotayı 3. Ay yaptıracaktim ama vazgeçtim bugün yapıldı. Kuzum biraz ateşlendi ama calpol verdim birazda vücudunu sildim ıslak pamuk ile. Kalça usg da iyi çok şükür.

Ağladığında öyle yandı ki canım. Kucağımdan indirmiyorum şimdi.

Bu arada size sormak istedigim bebişlerin yüzüne birşey sürüyor musunuz. Krem yağ tarzi. Ben vücuda losyon kullanıyorum ama yüzüne de sanki gerekiyor bazen kuruyor gibi.

Keşke sling alsaydın. Ben çok rahat ettim. Burası küçğk yer millet yadırgadı beni öyle ilk gördüklerinde. Bakan dönüp bi daha bakıyodu :)) şimdi alıştılar oğluşumla bana. Biraz daha sabır sonra kangurularla gezip tozarız :)
Akıl edemedim ki yaaa sorma nasıl pişmanım

İznim bitti .okula gidiyorum seminere saat 10-13 arası.elimde iki çocuk.anasınıfında emziriyorum sıranın üstünde alt değiştiriyorum:)kızum şimdiden okullu oldu.
Maşallah akademisyen mi olacak ne Okullarda ve bütün iş yerlerinde Bebek bakım odası olması lazım mahremiyet kalmıyor yani Allahtan yaz geliyor iki hafta
Haberlere bakıyorum da dışarı çıkmasalar daha iyi çocuklarımızı sarıp sarmalayıp kucağımızdan indirmesek ancak
Aynen su küçük kızı duydumyaiçşm yandı Yazıl gerçekten yazık kadın birde anne :sinirli:
Kızlar sebamed şampuan aldım. Bebegime o da konak yaptı ne yapicam bilemedim surekli zeytinyaglamaktan bıktım.
ben doğduğunda beri sebamed kullanıyorum Konak felan çıkmadı daha kızımda şükür bebeğin cildi çok hassas olmasın

Mersin ve çevresinde oturanlar hava nasıl bebişlere ne giydiriyorsunuz bayrama Mersin'de olacam merak ettim ona göre valiz hazırlim

Back
X