2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bizim buralara da yaz gelecek mi acaba bu yıl hiç ısınmadık

Kızlar bugün kızıma kehribar kolye aldım bizde küçükken bebeklere takılırdı gelenekti internetten baktım gerçekten baya faydalısıvarmış kullanan var mı aranızda

Bende alcam. Benim oğlanda salya başladı var mı salyası olan?
Benim oglumda da başladı tükürük yapıyor baloncuk yapıyor birde .birde hiç şurup yada damla veremiyorum hemen kusuyor mideye hiç gitmiyor şurup ağzında tutuyor yutmuyor sonra midesi bulanıyor kusuyor ne yapsam ki bilemedim

bizde de var 1 haftadir 58 gunluguz erken mi basladi sanki
Biz 83 günlüğüz 1 haftadan fazla oldu salya başlayalı. Dişler erken mi çıkacak acaba? :)

Aynı baloncuk yapıyo. Bu hafta calpol kullandım sünnet nedeniyle dediğin gibi yutmuyo ağzında tutuyo ama zorla yutturdum ben kusmadı.

Kızlar salya ve tükürük bizde de var fazlasıyla. Kimi beyin gelişiminden diyor kimi de damakları sertleşmeye başladığı için diyor. Doğruluğunu doktorlara sormak lazım.

Selam anneler, bugün kızımı kalça muayenesi için götürdüm çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Fakat kalbinde ufurum var dedi geçici olabilir dedi. Daha önce özel hastanelerde muayene olmuştuk hiç böyle bişey duymadık. Bugün ilk defa devlete gittik moral kalmadı. 3 aylık olunca getirin bakalım dedi. Varmı böyle bişey yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…