2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bugün kızıma kehribar kolye aldım bizde küçükken bebeklere takılırdı gelenekti internetten baktım gerçekten baya faydalısıvarmış kullanan var mı aranızda
Ben bilekliğini takıyorum kızıma şuan hediye gelmişti faydası dersen daha dış dönemi olmayınca bilemiyorum

Kızlar bugün kızıma kehribar kolye aldım bizde küçükken bebeklere takılırdı gelenekti internetten baktım gerçekten baya faydalısıvarmış kullanan var mı aranızda
Ben bilekliğini takıyorum kızıma şuan hediye gelmişti faydası dersen daha dış dönemi olmayınca bilemiyorum

Günaydın kızlar yigenler nasıl dün bütün gün hastanedeyim triod için kan verdim yorulmuşum git gel birde sonuç can sıktı doktor doğumdan sonra düzelir diye umut etmiştim ama bir düzelme yok ilaca devam dedi sıkıntılı günler başladı her ay git kan ver uğraş

Kızlar kızımın saçları dökülüyor. Yerine yenileri çıkacak değil mi? Zaten az saçı var keltoş :)) Birde 84 günlüğüz artık göz rengi dönmez herhalde. Kızım annesi gibi maviş :) İnşallah değişmez. Bir göz rengi bana benziyor zaten geri kalan her yeri babası :)

Olabilir canım benimki 52cm doğmuştu 2. Ay kontrolde 58cm olmuş. Dr umuz gelişimi güzel diyor kilo alımını da aslında normal diyor da çevremdekilerin bebekleri hep en az 1 , 1 buçuk kilo alınca ondan strese girdim

Yok cnm hiç bişe olmaz,bzmkı de geç yapıldı
Yaaa stres yaptım bende geç kalmayalım sıkıntı olmasın diye

canım bu kehribar tiroid de de iyi geliyor sen boynuna tak bedenine temas etmesi gerekiyor dene istersen

Ayy kizlar dün akşam çok ağladı oğlum arabayla gezdirdik uyudu eve geldik yine başladı doktora götürmelim dedik arabada sakinleşti emzirdim uyudu hastaneye geldik uyuyor çocuk bizde eve geldik saat 11 olmuştu kanepede uyuyakalmisim yorgunluktan .ıkın ıkın bi hal oldu çocuk sabundan küçük koparip popusa sokun koyun demişti bir arkadaş yapar kakasini .cesaret edemedim sizden deneyen oldumu merak ettim .bu akşam iftara davetliyiz bakalım inşallah sancimiz tuttmaz

Canım benim de kızım 2 ayda 1600 civarı kilo aldı. Ama bizim ilk 2 hafta cok hızlı kilo aldı. Sonra kusma arttı ve reflu oldugü cin kiloo alimi sınırın altına düştü. Yani günde 20 gr altına. İlaç basladik. Biraz toparlanmaya başladı şimdi ama günlük 30 gr görmedik daha. Benimde sağınca var sütüm. Bir ara baya psikolojim çöktü. Gittiğimiz Dr mama başla dedi. Başka Dr mama verme sakın dedi. Direndim. Emziriyorum sadece. Varsın bizim bebislerde çok tombik olmasin. Kilo alimi normal ve sağlığı yerinde ise sıkma canını. Ek gıdaya geçince iki lokma fazladan veririz alır kilo. Sağlıklı olsunlar da

Canım bende tutamadım çünkü ağliyordum bende bakamadim ağlarken ama biz sakin olmazsak onlarda sakinlesemiyor .elini hiç birakmamaliyiz banyo yaparken bile tutacak yer arıyorlar.Allah kısmet ederse 2.de daha bilinçli ve sakin oluruz herhalde ilk bebeklerimiz çünkü.

Benim kızımın saçında dökülüyor normal dökülmesi göz rengini bilemicem

Günlük tartiyor msn canım nasıl anladın 30gr almadığını? Ben sadece bebeğimin doymasıni istiyorum aslında kiloyu o yüzden önemsiyorum doyma göstergesi olduğu için yani. Bir de maşallah sakin bir kızım var acıkınca istemiyor mu acaba diye de düşünüyorum. Kısacası kafamda deli sorular şimdi sağıcam sağicam gün içinde onları da vericem bakalım kilo artışı olacak mı? Bir de doğum izninde olunca elim boş kaldı napcağimi şaşırdım desem yeri var

Canım ilk ay kontrolünde dr bana hergün 1 çay kaşığı zeytin yağı ver demişti yaklaşık 1 aydır veriyorum ve gaz ve kaka konusunda acayip rahatladik. Pıt pıt gün boyu pırtliyor ve dolu dolu hergün mutlaka kaka yapıyor. Zeytin yagindan önce 5 gün kaka yapmadığı olmuştu.

Bizimkide ufaktan başladı bizde gözler hala belli değil valla maşallah senin kıza
Aaaa alacam hemen sağol triodi iyi gelsin herşyi yaparım
netten bak canım internete felan ben instagram dan sipariş verdim

Bizimkide ufaktan başladı bizde gözler hala belli değil valla maşallah senin kıza
netten bak canım internete felan ben instagram dan sipariş verdim

Öyle süt mavisi değil bildiğin boncuk gibi :) Çekemeyenler kıskananlar değişir falan dedi ama sanmıyorum değişeceğini. Onlar söyleyeli bir ayı geçti Eşim hep gözleri sana benzesin diye diye benzedi galiba

Cnm onu yapıcagına zeytınyağla bütün vücudunu karnını poposunu masaj yap,sabun tehlıkelı olabılır sankım

Bmm gözüm kahve,baba kahve oğluşm ela oldu..bu saatten snr değişrse kabul etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…